reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

oj Kroptusia zazdroszcze citego brzuszka:zawstydzona/y: a moze to blizniaki:-):-)
i nie pisz ze stara jestes bo ja musze jeszcze sobie 4 doliczyc
ale jak to staraliscie sie 3 lata:szok::szok: opisz wszystko jakie metody stosowalas i kiedy przytulanki jak ja pomysle ze mam tyle czekac to szlag mnie trafi:baffled:

reklama
spokojnie to sprawa indywidualna u mnie na wrzesniowkach mnostwo ma jeszcze calkiem plaski, nie wiem moze to dlatego ze 2 ciaza nie wiem :) ale jest super jak juz sie nie musze ukrywac bo bylo ciezko

No tak, to na pewno latwiej, nawet w komunikacji miejskiej pewnie juz Ci ustepuja miejsce ;-)

Tylko 5cm?? A brzuch jakby tam co najmniej mały królik siedział :-D

hehe no dzieki :) jak na 12 tygdzien akurat 5 cm :) ale fakt wygladam jak na blizniaki czy cus ale to jeden brzdac :) Co do komunikacj niestety panuje hamstwo i wrednota stoje jak stalam :) a w pracy baba dzis od glupoli mnie wyzwala i wrzeszczala naskarzyla do szefa ze taki pracownik, nic sobie nie robiac ze jestem w ciazy ze sie zdenerwowalam itp...zycie :)

Podejmuje się na podstawie wyniku tych badań jakies powazne decyzje?...

Wiesz co nie wiem gin powiedzial by zrobic, to chyba w kierunku downa i ma wyjsc chyba do 2 czy jakos tak a jak na granicy mozna robic inne dalsze badania, nie wiem o nich w sumie nic, poki co walczylam czekajac na wynik cytomegalii to byl koszmar, teraz to badanie to sie az tak nie denerwuje, bede cos wiedziec napisze

hehe no dzieki :) jak na 12 tygdzien akurat 5 cm :) ale fakt wygladam jak na blizniaki czy cus ale to jeden brzdac :) Co do komunikacj niestety panuje hamstwo i wrednota stoje jak stalam :) a w pracy baba dzis od glupoli mnie wyzwala i wrzeszczala naskarzyla do szefa ze taki pracownik, nic sobie nie robiac ze jestem w ciazy ze sie zdenerwowalam itp...zycie :)

To na pewno nie byla mila sytuacja, ale olej tego babsztyla, kurcze przy dzidziusiu w brzuszku i drugim dziecku biegajacym wokol, no i oczywiscie kochajacym M, to chyba naprawde swiat zewnetrzny mozna zepchnac na dalszy plan i sie nie przejmowac bzdurami
:-)

reklama
Wiesz co nie wiem gin powiedzial by zrobic, to chyba w kierunku downa i ma wyjsc chyba do 2 czy jakos tak a jak na granicy mozna robic inne dalsze badania, nie wiem o nich w sumie nic, poki co walczylam czekajac na wynik cytomegalii to byl koszmar, teraz to badanie to sie az tak nie denerwuje, bede cos wiedziec napisze

Bedzie dobrze - przeciez musi! A im mniej emocji i stresu tym lepiej dla dzidzi
:-)

Do góry