reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witajcie
Na początku przepraszam, że się nie odzywałam ale komputer mi się psuje i w każdej chwili może się zawiesić.
Byłam wczoraj na usg mój maluszek ma 4 mm i bijące serduszko:-)

Tyle napisałyście, że nie dam rady teraz tego nadrobić.

reklama
oj Kroptusia zazdroszcze citego brzuszka:zawstydzona/y: a moze to blizniaki:-):-)
i nie pisz ze stara jestes bo ja musze jeszcze sobie 4 doliczyc
ale jak to staraliscie sie 3 lata:szok::szok: opisz wszystko jakie metody stosowalas i kiedy przytulanki jak ja pomysle ze mam tyle czekac to szlag mnie trafi:baffled:

Stosowalam wszystko i na luz i wakacje i kalendarzyk: sluz, bol okoloowulacyjny, tempka, i nogi do gory i tak i siak i przytulanki 2 dni przed owu, w owu , po owu , co 2 dzien codzien i przerwa pare mc w starankach, do tego maz jak byl chlopcem mial infekcje i lekarz ze nie bedzie mial dzieci a ja nie wierzylam, ale po 2 latach bez rezultatu zaczelam...stosowalam wszystko i rozne sposoby, zaszlam w mc jak nie bylo przytulanek (poza jednym jak M wrocil z delegacji a ja steskniona sie rzucilam :)). Wczesniej nic i potem nic, jedno/mc do tego cykl byl odpuszczony bo zlozylam wypowiedzenie w koncu (wczesniej tego nie robilam bo czekalam na fasolke i chcialam miec na wszelki ta prace mimo ze jej nienawidzilam.). Mialam przez to jazdy w pracy i o niczym myslec nie moglam poza ta pieprz...praca wiec o dzidzi wogole. Doszlam do wniosku ze nie ma fasolki to robie kariere i po 2 latach pieprznelam wypowiedzeniem....Tak wiec nie wiem zadzialal chyba luz, w tym mc tez same imprezy piwko wodeczka fajki paczkami bo co...fasoli nie ma i nie bedzie...Chcialam sie wyszalec przed nowa praca nowymi obowiazkami i stresami i co...tydzien do wigili, test na wierzchu a zrobie dla jaj bo mi sie nudzi. Z usmiechem na ustach bo co moze wyjsc jak nie I krecha wiec zrobilam i nie czekajac na 3 min poszlam wywalic bo zrobilam tak o i wywalajac patrze cien II kreski i zaczela sie jazda :) bo do @ jeszcze 5 dni, rano (bo to byl popoludniu) 2 test i juz wyrazniejsza, potem beta za pare dni 101 i gin - 5 tydz :)

Witajcie
Na początku przepraszam, że się nie odzywałam ale komputer mi się psuje i w każdej chwili może się zawiesić.

olac komputer:-) ale wiadomosci wspaniale no mamuska gratulacje:-D:-D:-D

Stosowalam wszystko i na luz i wakacje i kalendarzyk: sluz, bol okoloowulacyjny, tempka, i nogi do gory i tak i siak i przytulanki 2 dni przed owu, w owu , po owu , co 2 dzien codzien i przerwa pare mc w starankach, do tego maz jak byl chlopcem mial infekcje i lekarz ze nie bedzie mial dzieci a ja nie wierzylam, ale po 2 latach bez rezultatu zaczelam...stosowalam wszystko i rozne sposoby, zaszlam w mc jak nie bylo przytulanek (poza jednym jak M wrocil z delegacji a ja steskniona sie rzucilam :)). Wczesniej nic i potem nic, jedno/mc do tego cykl byl odpuszczony bo zlozylam wypowiedzenie w koncu (wczesniej tego nie robilam bo czekalam na fasolke i chcialam miec na wszelki ta prace mimo ze jej nienawidzilam.). Mialam przez to jazdy w pracy i o niczym myslec nie moglam poza ta pieprz...praca wiec o dzidzi wogole. Doszlam do wniosku ze nie ma fasolki to robie kariere i po 2 latach pieprznelam wypowiedzeniem....Tak wiec nie wiem zadzialal chyba luz, w tym mc tez same imprezy piwko wodeczka fajki paczkami bo co...fasoli nie ma i nie bedzie...Chcialam sie wyszalec przed nowa praca nowymi obowiazkami i stresami i co...tydzien do wigili, test na wierzchu a zrobie dla jaj bo mi sie nudzi. Z usmiechem na ustach bo co moze wyjsc jak nie I krecha wiec zrobilam i nie czekajac na 3 min poszlam wywalic bo zrobilam tak o i wywalajac patrze cien II kreski i zaczela sie jazda :) bo do @ jeszcze 5 dni, rano (bo to byl popoludniu) 2 test i juz wyrazniejsza, potem beta za pare dni 101 i gin - 5 tydz :)

Kroptusia az mi ciary przeszly jak czytalam ale powiedz jeszcze ktory to byl dc moze tez sprobuje 1 raz w cyklu chyba juz nic nie mam do stracenia

Witajcie

gratuluje!!!!!!!!!!!!!
jakie to uczucie...?

reklama
Do góry