reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ja wyczytałam, że po owulacji kiedy dojdzie do zapłodnienia ma się stan podgorączkowy, ale wyprowadźcie mnie z błędu jeśli się mylę : to temp mierzona dopochwowo?

temp jest troche wyzsza i nie spada ale trzeba mierzyc rano najlepiej w pochwie i co dziennie ale ja sie tak dobrze na tym nie znam ale dziewczyny tutaj znaja sie na wszystkim wiec napewno pomoga:-)

ja tez jestem. Ale warto. Bo jak tempka spada znacznie to juz po zawodach i czlowiek nie robi sobie nadziei tylko czeka spokojnie na @ nawet jak sie opóźnia. Nie lata i nie zagląda co 5 minut do majtek...tylko wie ze jak spadła to już kaplica;-)
no ale pisalas ze ci teraz troche spadla a i tak jestes w ciazy wiec to chyba jest tak samo jak z tymi wszystkimi objawami

Ja wyczytałam, że po owulacji kiedy dojdzie do zapłodnienia ma się stan podgorączkowy, ale wyprowadźcie mnie z błędu jeśli się mylę : to temp mierzona dopochwowo?

tempke lepiej mierzyc w pochwie, rano przed wstaniem o tej samej porze. Po owu nawet jak nie doszło do zapłodnienia to tempka jest podwyższona. Jak jest owu to tempka zawsze się podwyzsza i utrzymuje prawie do @. Przed @ tempka spada - roznie albo w dniu @ albo dzien wczesniej. u mnie spadala nawet 3 dni.

Nie mow hop, poki nie przeskoczysz. Jeszcze wariatki Hanki nie poznalas, hihihi :-D

HEHEHEHE;-) Hania nas tu twardą łapą trzyma;-)

Kaprycha wiem ze niby nie powinnam się martwic ze zapiłam fasolkę, ale lekki strach zawsze jest.
No i dochodzi stres czy fasolka jest na własciwym miejscu i czy sie nei ulotni...eh oby do USG doczekać...

Katarzynko a nie mialas po owu takiego bialawego sluzu bo ja mam i nie weim czy to normalne czy moze ja mam jakies zapalenie znowu jajniki bola :)

biały śluz moze wskazywac na ciąze, ale niekoniecznie. Ja go nie mam, ale jest on podawany jako objaw ciązy. Z tm ze pojawia sie raczej w dniu @.

Biały sluz po owu moze oznacza po prostu dni niepłodne, lub jakąs infekcję.

reklama
Do góry