reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Olcik nacisnełam cos i wszystko sie skasowało, więc pisze jeszcze raz. Ja tez jestem tutaj nowa ale juz sie zadomowilam:) Wszystkiego najlepszego a moze bedzie jakis malutki fasolkowy prezent z okazji urodzin???:):) czego Ci z całego serca zyczę!! Widze, ze testujemy w podobnym czasie.

reklama
Olcik

Witaj na forum. Przygarniemy Cie do siebie:)
Wszytskiego najlepszego w dniu urodzin - fasolki jak najszybciej...

Ja bym wypila troche...Nie popadajmy w paranoje, ze moze to fasolka. A jesli nawet czego Ci bardzo zycze - to jeszcze nikomu sie nic nie stalo od 2 piwek tu czy tam....

Katarzynko - wiesz znowu od jednej imprezki nic nie powinno się stać! wiele dziewczyn nie wie żyje normalnie a potem się okazuje - dzidzia :)

za 2 -3 dni powinna przyjść wredota @ mam wszystkie objawy na @ ale dziwny stan podgorączkowy! oczywiście już się naczytałam i teraz mam nadzieje :tak: co robić?

mi wyszedl pozytywny przed terminem @.
Ja bym zrobila. Bo robisz troche w innym celu.
Jak wyjdzie chociaz cien kreski - to nie pij. A jak nic nie wyjdzie no to jakis slaby drinol nie zaszkodzi, no ale nie nawal się do nieprzytomności:)

Objawy jak na @ też miałam, stąd ta moja pewność ze nie ma fasolki.

A tempretatura. To trzeba mierzyc regularnie, zeby cos stwierdzic. Zawsze po przebudzeniu, przed wstaniem z lozka, rano i o tej samej porze. Tempka spada przed @ - roznie albo tego samego dnia, albo 3 dni wcześniej.

u mnie bambuchy - cycuchy bolą dopiero po terminie @ i czuje ze mi ze stanika wyłażą:zawstydzona/y: a suty..Maskakra. czasami sie dotknąć nie mogę...:baffled:ale to tak róznie w ciągu dnia.. I jeden boli mnie z boku, tak bardziej pod pachą mnie boli.

kochana ale bol cycochow mialas tez przed fasolina co miesiac czy dopiero teraz cie boli ja mam ten problem co miesiac ok tyg przed@ i w tym cyklu jest tak samo wiec zaczynam sie lamac

ja w swojej naiwności - a może teraz się uda - mam dzisiaj urodziny i nie wiem czy pić jakiegoś drineczka czy spędzić wieczór o suchej gębie :baffled:
sto lat sto lat:-):-):-):-) i chyba wiesz czego ci zycze:-)
za 2 -3 dni powinna przyjść wredota @ mam wszystkie objawy na @ ale dziwny stan podgorączkowy! oczywiście już się naczytałam i teraz mam nadzieje :tak: co robić?
ja nie chce dostac po uszach od dziewczyn ale ja chyba pobieglabym juz po test przedemna jeszcze 8 dni czekania i juz mnie skreca chociaz obiawy na @ sa wszystkie wiec pewnie bedzie wielkie rozczarowanie jak zwykle:wściekła/y:

mi wyszedl pozytywny przed terminem @.
Ja bym zrobila. Bo robisz troche w innym celu.
Jak wyjdzie chociaz cien kreski - to nie pij. A jak nic nie wyjdzie no to jakis slaby drinol nie zaszkodzi, no ale nie nawal się do nieprzytomności:)

Objawy jak na @ też miałam, stąd ta moja pewność ze nie ma fasolki.

A tempretatura. To trzeba mierzyc regularnie, zeby cos stwierdzic. Zawsze po przebudzeniu, przed wstaniem z lozka, rano i o tej samej porze. Tempka spada przed @ - roznie albo tego samego dnia, albo 3 dni wcześniej.

krecze, nie wiem czy jest szansa żeby z popołudniowego testu przed terminem coś wyszło!
a temperatura to chodziło mi o stan podgorączkowy! chyba, że o temp mierzona nie pod pachą :-D

Olcik

Ja bym wypila troche...Nie popadajmy w paranoje, ze moze to fasolka. A jesli nawet czego Ci bardzo zycze - to jeszcze nikomu sie nic nie stalo od 2 piwek tu czy tam....

takie miałam podejście, ale jak się bo libacji zobaczy II to stracha się ma...i u mnie więcej niz 2 piwka..więcej ze hoho. No moze dwa winka na weekend:)

reklama
Do góry