reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Katarzynko - wiesz znowu od jednej imprezki nic nie powinno się stać! wiele dziewczyn nie wie żyje normalnie a potem się okazuje - dzidzia :)

Dokładnie. Kobieta często nie wie jeszcze, że zaciązyła przed terminem spodziewanej @. Moja kolezanka tez sie kiedys martwiła, bo wypiła calkiem sporo na imprezce u znajomych a potem okazało sie, ze jest w ciązy. To był własnie miesiąc kiedy sobie odpusciła. Dzidzia urodziła sie cała i zdrowa :-):-)

Witam wszystkie staraczki:-):-)

reklama
Olcik nacisnełam cos i wszystko sie skasowało, więc pisze jeszcze raz. Ja tez jestem tutaj nowa ale juz sie zadomowilam:) Wszystkiego najlepszego a moze bedzie jakis malutki fasolkowy prezent z okazji urodzin???:):) czego Ci z całego serca zyczę!! Widze, ze testujemy w podobnym czasie.

dziękuję, mam nadzieje, że znajdziemy tu wsparcie radość i otuchę jak będzie jedna krecha

kochana ale bol cycochow mialas tez przed fasolina co miesiac czy dopiero teraz cie boli ja mam ten problem co miesiac ok tyg przed@ i w tym cyklu jest tak samo wiec zaczynam sie lamac

sto lat sto lat:-):-):-):-) i chyba wiesz czego ci zycze:-)

ja nie chce dostac po uszach od dziewczyn ale ja chyba pobieglabym juz po test przedemna jeszcze 8 dni czekania i juz mnie skreca chociaz obiawy na @ sa wszystkie wiec pewnie bedzie wielkie rozczarowanie jak zwykle:wściekła/y:

tak samo,n iczym ten cyjl się nie róznil. cyce teraz bardziej po terminie @ bolą. A przed zadnej roznicy między poprzednimi cyklami. Zadnego śluzu, nic!
temperaturka 36,8, raz 36,7 nigdy 37 ( a w poprzednich cyklach tak miałam po owu =37, 37,1 ). Więc zdiagnozowalam cykl bezowulacyjny;-)

Test nic ci nie pokaze. Poczekaj do terminu. Albo na bete (jesli minelo okolo 10 dni od owu).

krecze, nie wiem czy jest szansa żeby z popołudniowego testu przed terminem coś wyszło!
a temperatura to chodziło mi o stan podgorączkowy! chyba, że o temp mierzona nie pod pachą :-D

mi wyszlo z popoludniowego, rozcienczonego moczu dwa dni przed @

Mango- moja szwagierka przez 3 miesiące żyła normalnie, w błogiej nieświadomości :). Maciuś ma 3 lata i jest niezłym łobuziakiem

Katarzynko a nie mialas po owu takiego bialawego sluzu bo ja mam i nie weim czy to normalne czy moze ja mam jakies zapalenie znowu jajniki bola :)

hej Dziewczyny,

jestem nowa na forum, ale mam nadzieje, że się tu z łatwością zadomowię.

myślę, że wszystkie tutaj szukamy akceptacji i zrozumienia dla swoich marzeń, oczekiwać, wszystkich bolących piersi i przychodzących raz po raz wrednych @.

:-)

ja oczywiście też mam swoją listę dziwnych odczuć i objawów

Witaj kochana :-D Na sto procent sie zadomowisz tutaj bardzo szybko. Tylko uwaga, bo BB uzaleznia :-D

Ja imprezowałam w 22/23/24 dniu cyklu mówiąc sobie - cholera jasna i tak nie ma fasoli, musze zyc normalnie a nie wpadac w paranoje (bo kiedys staralam sie nie pic ..bo moze fasolka, i tak czekalam to terminu @ a pozniej rozczarowanie) a 25 dnia test rano pozytywny i sie stresuje..

Kochana, ja Ciebie chyba zaraz przywolam do porzadku!!!! Nie masz sie czym stresowac, Twoja fasolka nie miala jeszcze lozyska :-D:-):-D Wyluzuj sie ciezaroweczko nasza. Buzka

Kaprycha

Czy ja cos przegapilam z tym, ze Ty masz zamiar do invitro podchodzic? A kiedy ta mysl powstala ? Widze, ze Ci sie niezle pali:)

Wiesz, ta mysl pojawila sie juz dawno ale decyzja dopiero zapadla w tym tygodniu. Ten cykl byl wyjatkowy bo na tescie zobaczylam II, tyle ze @ i tak przyszla. Mialam juz dosyc zludnego czekania na cud. Pora dzialac. Nie moge sie juz doczekac na to IVF, tak sie ciesze bo cala rodzina nas wspiera :-D

Dziewczyny już was uwielbiam !!!!!

Nie mow hop, poki nie przeskoczysz. Jeszcze wariatki Hanki nie poznalas, hihihi :-D

reklama
no nie minelo a temp to nie mierze bo ja jestem z rodziny leniwcow :) i nie chce mi sie

ja tez jestem. Ale warto. Bo jak tempka spada znacznie to juz po zawodach i czlowiek nie robi sobie nadziei tylko czeka spokojnie na @ nawet jak sie opóźnia. Nie lata i nie zagląda co 5 minut do majtek...tylko wie ze jak spadła to już kaplica;-)

Do góry