hej dziewczyny..ale snieg pada masakra..cale miasto sparalizowane hehe...
agalotta chyba nie masz watpliwosci ze jestes w ciazy co??
Julitko jak sie dzis czujesz?Brzusio dalej boli tak mocno??
A ja jak narazie zadnych objawow ciazy nie mam i w sumie chyba nie udalo mi sie zafasolkowac w tym mcu mam takie przecucie...
kiedy te cycki rosna jak sie okazuje ze ciaza jest??
no niestety watpliwosci mam chociaz moj m lata za mna i bredzi ktos tu zaciazyl ktos tu zaciazyl wiec jak dostane @ to leb mu rozkwasze:-)
ja slyszalam ze cycki rosna i pojawiaja sie na nich bardzo widoczne zylki dopiero miesiac po zaplodnieniu ale dziewczyny roznie pisza wiec nie wiem moje sa juz ogromniaste tak jak na @
Kobieto, mój sposób to częste podlewanie jak sucho, nawóz to: przez cały rok wyrzucamy resztki w jedno miejsce na wiosnę jest to przegniłe dajemy to na ogród, przekopać i gotowe, zero nawozów, trochę serca i spulchniam ziemie co jakiś czas przy okazji odchwaszczania. To wszystko. Nic szczególnego.
A i w tym roku rozsadzam nadal truskawki. Już na te lato truskawki w zamrażalce mam tylko ze swego ogrodu. Nie kupowałam truskawek od dwóch lat tyle mam swoich z paru krzaczków.
bede probowac ale ja chyba nie mam reki do zieleniny wszystko mi pada albo przelane albo zasuszone ale mnie zmotywowalas wiec bede probowac ja w tym roku posadzilam juz poziomki a co z nich bedzie to sie okarze pozdrawiam
SIEMAAAAAAAAAAAAAA
Jezus ale jestem podexcytowana! Cala sie przy tym spocilam jak dziwka w kosciele - za przeproszeniem. Sorka, ze gadam o sobie ale mozliwe, ze nie bede musiala czekac z moim In Vitro do lata! Znalazlam klinike prawie pod nosem w Sheffield, gdzie maja duzo lepsze rezultaty (ok.60% ciaz przy pierwszym podejsciu IVF ), cenowo prawie tak samo. Juz wyslalam maila i czekam na odpowiedz.
Fasolkooooooooo, juz niedlugo przyjade po Ciebie!!!!!!
Juhuuuuuuuuuuuu :-)
Ladnie mi sie poj...balo w glowce
Pozdro, bede wieczorkiem (pijana pewnie)
no no to to super napija sie tez za nas :-)