reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

hej dziewczyny..ale snieg pada masakra..cale miasto sparalizowane hehe...
agalotta chyba nie masz watpliwosci ze jestes w ciazy co??
Julitko jak sie dzis czujesz?Brzusio dalej boli tak mocno??
A ja jak narazie zadnych objawow ciazy nie mam i w sumie chyba nie udalo mi sie zafasolkowac w tym mcu mam takie przecucie...
kiedy te cycki rosna jak sie okazuje ze ciaza jest??

no niestety watpliwosci mam chociaz moj m lata za mna i bredzi ktos tu zaciazyl ktos tu zaciazyl wiec jak dostane @ to leb mu rozkwasze:-)
ja slyszalam ze cycki rosna i pojawiaja sie na nich bardzo widoczne zylki dopiero miesiac po zaplodnieniu ale dziewczyny roznie pisza wiec nie wiem moje sa juz ogromniaste tak jak na @

Kobieto, mój sposób to częste podlewanie jak sucho, nawóz to: przez cały rok wyrzucamy resztki w jedno miejsce na wiosnę jest to przegniłe dajemy to na ogród, przekopać i gotowe, zero nawozów, trochę serca i spulchniam ziemie co jakiś czas przy okazji odchwaszczania. To wszystko. Nic szczególnego.
A i w tym roku rozsadzam nadal truskawki. Już na te lato truskawki w zamrażalce mam tylko ze swego ogrodu. Nie kupowałam truskawek od dwóch lat tyle mam swoich z paru krzaczków.

bede probowac ale ja chyba nie mam reki do zieleniny wszystko mi pada albo przelane albo zasuszone ale mnie zmotywowalas wiec bede probowac ja w tym roku posadzilam juz poziomki a co z nich bedzie to sie okarze pozdrawiam

SIEMAAAAAAAAAAAAAA :-D

Jezus ale jestem podexcytowana! Cala sie przy tym spocilam jak dziwka w kosciele - za przeproszeniem. Sorka, ze gadam o sobie ale mozliwe, ze nie bede musiala czekac z moim In Vitro do lata! Znalazlam klinike prawie pod nosem w Sheffield, gdzie maja duzo lepsze rezultaty (ok.60% ciaz przy pierwszym podejsciu IVF ), cenowo prawie tak samo. Juz wyslalam maila i czekam na odpowiedz.

Fasolkooooooooo, juz niedlugo przyjade po Ciebie!!!!!!

Juhuuuuuuuuuuuu :-D:-):-D

Ladnie mi sie poj...balo w glowce :-D

Pozdro, bede wieczorkiem (pijana pewnie) :-p

no no to to super napija sie tez za nas :-)

reklama
u mnie bambuchy - cycuchy bolą dopiero po terminie @ i czuje ze mi ze stanika wyłażą:zawstydzona/y: a suty..Maskakra. czasami sie dotknąć nie mogę...:baffled:ale to tak róznie w ciągu dnia.. I jeden boli mnie z boku, tak bardziej pod pachą mnie boli.

a najgorsze jest teraz to ściemnianie przed znajomymi, że nie pije bo...tysiące powodów:dry: a oni to tak nie dowierzają , bo ja pierwszy ochlaj byłam nawet na antybiotyku piwko wrzuciłam:sorry2::sorry2:

jakie ściemy moge wymyślać?;-)
przeciez im nie powiem..bo to roznie moze byc....
chce wytrzymać 3-4 miesiące...

hej Dziewczyny,

jestem nowa na forum, ale mam nadzieje, że się tu z łatwością zadomowię.

myślę, że wszystkie tutaj szukamy akceptacji i zrozumienia dla swoich marzeń, oczekiwać, wszystkich bolących piersi i przychodzących raz po raz wrednych @.

:-)

ja oczywiście też mam swoją listę dziwnych odczuć i objawów

a najgorsze jest teraz to ściemnianie przed znajomymi, że nie pije bo...tysiące powodów:dry: a oni to tak nie dowierzają , bo ja pierwszy ochlaj byłam nawet na antybiotyku piwko wrzuciłam:sorry2::sorry2:

jakie ściemy moge wymyślać?;-)
przeciez im nie powiem..bo to roznie moze byc....
chce wytrzymać 3-4 miesiące...

ja w swojej naiwności - a może teraz się uda - mam dzisiaj urodziny i nie wiem czy pić jakiegoś drineczka czy spędzić wieczór o suchej gębie :baffled:

hej Dziewczyny,

jestem nowa na forum, ale mam nadzieje, że się tu z łatwością zadomowię.

myślę, że wszystkie tutaj szukamy akceptacji i zrozumienia dla swoich marzeń, oczekiwać, wszystkich bolących piersi i przychodzących raz po raz wrednych @.

:-)

ja oczywiście też mam swoją listę dziwnych odczuć i objawów

WITAMY Olcik - tu na pewno szybko się zadomowisz, bo my fajne dziewczyny jesteśmy;-)

ja w swojej naiwności - a może teraz się uda - mam dzisiaj urodziny i nie wiem czy pić jakiegoś drineczka czy spędzić wieczór o suchej gębie :baffled:

a kiedy masz termin @?
teraz z doświadczenia powiem, ze lepiej mniej pić..A moze warto zrobić test (chyba ze jest dużo za wczesnie). Ja imprezowałam w 22/23/24 dniu cyklu mówiąc sobie - cholera jasna i tak nie ma fasoli, musze zyc normalnie a nie wpadac w paranoje (bo kiedys staralam sie nie pic ..bo moze fasolka, i tak czekalam to terminu @ a pozniej rozczarowanie) a 25 dnia test rano pozytywny i sie stresuje..

wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i spełnienia tego najwazniejszego i największego marzenia jakim jest dzidziunio!

Kaprycha

Czy ja cos przegapilam z tym, ze Ty masz zamiar do invitro podchodzic? A kiedy ta mysl powstala ? Widze, ze Ci sie niezle pali:)

reklama
a kiedy masz termin @?
teraz z doświadczenia powiem, ze lepiej mniej pić..A moze warto zrobić test (chyba ze jest dużo za wczesnie). Ja imprezowałam w 22/23/24 dniu cyklu mówiąc sobie - cholera jasna i tak nie ma fasoli, musze zyc normalnie a nie wpadac w paranoje (bo kiedys staralam sie nie pic ..bo moze fasolka, i tak czekalam to terminu @ a pozniej rozczarowanie) a 25 dnia test rano pozytywny i sie stresuje..

za 2 -3 dni powinna przyjść wredota @ mam wszystkie objawy na @ ale dziwny stan podgorączkowy! oczywiście już się naczytałam i teraz mam nadzieje :tak: co robić?

Do góry