reklama
Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Kotuś sama nie wiem co bym chciala zrobic hehe wiesz jakies swiece romantyczny nastrójMoże jakieś pyszne mięsko z zapiekanymi ziemniaczkami czy chcesz coś wykwintnego a'la francuskiego???
HankaM
Fanka BB :)
Kotuś sama nie wiem co bym chciala zrobic hehe wiesz jakies swiece romantyczny nastrój
Kotuś świece świecami. Chodzi o to, że facet jak zasiada do posiłku to chce zjeść, zjeść dobrze. I tu nie chodzi o ilość a jakość. Czyli przygotowując kolacyjkę gotujesz to co on lubi w finezyjny sposób, a nie to co ładnie wygląda albo jest wykwintne a chłop się męczy i głodny wstaje od stołu.
Czyli napisz co najbardziej lubi a my to przerobimy na elegancką kolację.
Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Już wymysliłam teraz mykam na zakupki zrobię mu to co wiem że lubi czyli żeberka z niespodzianką są dobre i do tego pikantne :-):-):-) i ładnie wyglądają do tego :-):-):-)Kotuś świece świecami. Chodzi o to, że facet jak zasiada do posiłku to chce zjeść, zjeść dobrze. I tu nie chodzi o ilość a jakość. Czyli przygotowując kolacyjkę gotujesz to co on lubi w finezyjny sposób, a nie to co ładnie wygląda albo jest wykwintne a chłop się męczy i głodny wstaje od stołu.
Czyli napisz co najbardziej lubi a my to przerobimy na elegancką kolację.
HankaM
Dziewczeta czy Wy tez macie takiego lenia dzis. Musze zalatwic bardzo wazna sprawe dzis i jeszcze nie ubralam sie nawet latam w pizamie przeczytalam opisy wszystkich porodow z watku mamy lutowe 2009. Wypilam 2 kawy i chyba musze sie zbierac ale mi sie nie chce moze jeszcze jedna kawusia))))))
Też mam dzisiaj lenia strasznego, ale musiałam rano lecieć na badania więc się ubrałam.
Ja już zaliczyłam 3 kawy (lury), nastawiłam pranie i planuje odkurzanie ale strasznie mi się nie chce.
Eve84
2 lata przerwy.....
o tym samym pomyslam!Coś czuje, że będzie dzisiaj małe pukanko.
ja dzisiej prawie nic nie zrobila!!!! len jak sie patrzy! a porody ja przeczytalam juz wczorajDziewczeta czy Wy tez macie takiego lenia dzis. Musze zalatwic bardzo wazna sprawe dzis i jeszcze nie ubralam sie nawet latam w pizamie przeczytalam opisy wszystkich porodow z watku mamy lutowe 2009. Wypilam 2 kawy i chyba musze sie zbierac ale mi sie nie chce moze jeszcze jedna kawusia))))))
Kinguś gdzie ty sie podziewasz!?!!?!!?!?!?!
mango-tree
Zaciekawiona BB
Ja juz po 3 kawach dzisiaj i dalel czuje jaki niedosyt Lenia mam strasznego. Zabieram sie dzisiaj do wszystkiego i w sumie nic jeszcze nie zrobiłam. Nawet z domu nie wychodze hih Za godzinke wraca mezus z pracy a obiad jeszcze nie gotowy
reklama
Kaprycha
SIEMAAAAAAAAAAAAAA
Jezus ale jestem podexcytowana! Cala sie przy tym spocilam jak dziwka w kosciele - za przeproszeniem. Sorka, ze gadam o sobie ale mozliwe, ze nie bede musiala czekac z moim In Vitro do lata! Znalazlam klinike prawie pod nosem w Sheffield, gdzie maja duzo lepsze rezultaty (ok.60% ciaz przy pierwszym podejsciu IVF ), cenowo prawie tak samo. Juz wyslalam maila i czekam na odpowiedz.
Fasolkooooooooo, juz niedlugo przyjade po Ciebie!!!!!!
Juhuuuuuuuuuuuu :-)
Ladnie mi sie poj...balo w glowce
Pozdro, bede wieczorkiem (pijana pewnie)
Jezus ale jestem podexcytowana! Cala sie przy tym spocilam jak dziwka w kosciele - za przeproszeniem. Sorka, ze gadam o sobie ale mozliwe, ze nie bede musiala czekac z moim In Vitro do lata! Znalazlam klinike prawie pod nosem w Sheffield, gdzie maja duzo lepsze rezultaty (ok.60% ciaz przy pierwszym podejsciu IVF ), cenowo prawie tak samo. Juz wyslalam maila i czekam na odpowiedz.
Fasolkooooooooo, juz niedlugo przyjade po Ciebie!!!!!!
Juhuuuuuuuuuuuu :-)
Ladnie mi sie poj...balo w glowce
Pozdro, bede wieczorkiem (pijana pewnie)
Podziel się: