reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Może jakieś pyszne mięsko z zapiekanymi ziemniaczkami czy chcesz coś wykwintnego a'la francuskiego???

reklama
Kotuś sama nie wiem co bym chciala zrobic hehe wiesz jakies swiece romantyczny nastrój :tak:

Kotuś świece świecami. Chodzi o to, że facet jak zasiada do posiłku to chce zjeść, zjeść dobrze. I tu nie chodzi o ilość a jakość. Czyli przygotowując kolacyjkę gotujesz to co on lubi w finezyjny sposób, a nie to co ładnie wygląda albo jest wykwintne a chłop się męczy i głodny wstaje od stołu.
Czyli napisz co najbardziej lubi a my to przerobimy na elegancką kolację.

Kotuś świece świecami. Chodzi o to, że facet jak zasiada do posiłku to chce zjeść, zjeść dobrze. I tu nie chodzi o ilość a jakość. Czyli przygotowując kolacyjkę gotujesz to co on lubi w finezyjny sposób, a nie to co ładnie wygląda albo jest wykwintne a chłop się męczy i głodny wstaje od stołu.
Czyli napisz co najbardziej lubi a my to przerobimy na elegancką kolację.
Już wymysliłam teraz mykam na zakupki :tak::tak::tak: zrobię mu to co wiem że lubi czyli żeberka z niespodzianką są dobre i do tego pikantne :-):-):-) i ładnie wyglądają do tego :-):-):-)

Dziewczeta czy Wy tez macie takiego lenia dzis. Musze zalatwic bardzo wazna sprawe dzis i jeszcze nie ubralam sie nawet latam w pizamie przeczytalam opisy wszystkich porodow z watku mamy lutowe 2009. Wypilam 2 kawy i chyba musze sie zbierac ale mi sie nie chce moze jeszcze jedna kawusia:)))))))

Też mam dzisiaj lenia strasznego, ale musiałam rano lecieć na badania więc się ubrałam.
Ja już zaliczyłam 3 kawy (lury), nastawiłam pranie i planuje odkurzanie ale strasznie mi się nie chce.

Coś czuje, że będzie dzisiaj małe pukanko.
:-D o tym samym pomyslam! :rofl2:
Dziewczeta czy Wy tez macie takiego lenia dzis. Musze zalatwic bardzo wazna sprawe dzis i jeszcze nie ubralam sie nawet latam w pizamie przeczytalam opisy wszystkich porodow z watku mamy lutowe 2009. Wypilam 2 kawy i chyba musze sie zbierac ale mi sie nie chce moze jeszcze jedna kawusia:)))))))
ja dzisiej prawie nic nie zrobila!!!! len jak sie patrzy! :-D a porody ja przeczytalam juz wczoraj :-D

Kinguś gdzie ty sie podziewasz!?!!?!!?!?!?!

Ja juz po 3 kawach dzisiaj i dalel czuje jaki niedosyt;) Lenia mam strasznego. Zabieram sie dzisiaj do wszystkiego i w sumie nic jeszcze nie zrobiłam. Nawet z domu nie wychodze hih Za godzinke wraca mezus z pracy a obiad jeszcze nie gotowy

Ja was na chwile opuszczam bo moja kumpela ma wpaść. Dopiero za godzinę ma do pracy i usiedzieć na dupie nie może. Zaś się nasłucham kto z kim, gdzie i po co. Ona tym żyje, jak radio wolna europa.

reklama
SIEMAAAAAAAAAAAAAA :-D

Jezus ale jestem podexcytowana! Cala sie przy tym spocilam jak dziwka w kosciele - za przeproszeniem. Sorka, ze gadam o sobie ale mozliwe, ze nie bede musiala czekac z moim In Vitro do lata! Znalazlam klinike prawie pod nosem w Sheffield, gdzie maja duzo lepsze rezultaty (ok.60% ciaz przy pierwszym podejsciu IVF ), cenowo prawie tak samo. Juz wyslalam maila i czekam na odpowiedz.

Fasolkooooooooo, juz niedlugo przyjade po Ciebie!!!!!!

Juhuuuuuuuuuuuu :-D:-):-D

Ladnie mi sie poj...balo w glowce :-D

Pozdro, bede wieczorkiem (pijana pewnie) :-p

Do góry