reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Wiecie co rozmawialam niedawno z kuzynką i ona mi powiedziala ze jak jestem juz tydzien prawie przeziebiona i biore leki to mam sie nie dziwic ze nie mam @ bo kazdy lek jakos tam dziala na opóznienie sie @ :wściekła/y::angry: i że każda choroba kazde przeziebienie wpływa na przesunięcie się @ kurcze

A ona co medycyne kończyła. Zlej to nie masz @ jest szansa. Dostaniesz do soboty to się z nami napijesz i już. Czosnek nie wkręcaj sobie jazdy - wal kuzynkę.

no i sama niewiem gdzie sie taki gatunek uchowal............ale zeby nie przychwalic.......cudo nie facet....(nie patrzcie na urode...bo wiek juz nas posunął.....ja 35 on 37)

Kochana nie widziałaś mojego przystojniaka, ale ja mam wystarczająco dużo lat żeby wiedzieć, że uroda jest ulotna i nawet największy przystojniak może stać się maszkarą w ciągu jednej sekundy. A uczucie jak silne to nawet największa tragedia nie zeszpeci jej. Co do lat to nie pomogę bo u mnie też czas jakoś nie chce stać w miejscu.

Czesc pipki :-D

Powiem tylko jedno - wypilam pol butelki wina, by utopic smutki :-) Ochalalam sie czyli. Pomoglo, bo dola mam mniejszego. Wlasnie rozmawialismy z malolatem o In Vitro i bardzo mamy nadzieje, na ciaze mnoga. Pierwsza ciaze, ktora stracilismy byla wlasnie blizniacza i moze los raczy nam to zrefundowac, hihi. Alez mi sie gada trzy po trzy :p

Buzka

przyszlam z pracy, weszlam , mysle sobie poczytam co tam u was, ale nie spodziewalam sie ze mnie tak rozbawicie:-D:-D
moj mąż siedzi obok , patrzy sie na mnie jak na ufo a ja sie breham do monitora czytając poranną rozmowe Hanki z olapolap hehe:-D:-D dziewczyny no jestescie zajebiste, uwielbiam takie humory :-D
musialam wam to napisac , ide czytac dalej bo zescie sie rozpisaly ze masakra jakas:szok:

Polecamy się na przyszłość. Zapraszamy po ciężkim dniu pracy na chwilę relaxu. Zawsze najnowsze trendy, ciekawostki, czułe historie i humor.

Czesc pipki :-D

Powiem tylko jedno - wypilam pol butelki wina, by utopic smutki :-) Ochalalam sie czyli. Pomoglo, bo dola mam mniejszego. Wlasnie rozmawialismy z malolatem o In Vitro i bardzo mamy nadzieje, na ciaze mnoga. Pierwsza ciaze, ktora stracilismy byla wlasnie blizniacza i moze los raczy nam to zrefundowac, hihi. Alez mi sie gada trzy po trzy :p

Buzka
No nie malenka tak bez nas juz pół butelki poszło hehe nieładnie ;-);-);-)

reklama
Do góry