reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

wiec teraz smialam sie ze moze bym chciala w wenecji,w paryzu,nad niagara,kolo krzywej wiezy,ze swiaczkami z winem z kwiatami tak całkiem romantycznie jak w filmi.....i teraz sie zacznie.......................moj pancio nalał wody do wanny.....zapalił swieczki w łazience.....zawiazal mi oczy...zaprowadzil....rozebral...wsadzil do wanny i.........dookola swieczki....muzyka....po podzie plywaly papierowe łódki.....z wiszacego prysznica leciala woda....dostalam lampke czerwonego wina.......i uslyszalam takie słowa..........chcialas niagare to prosze (wiszacy prysznic)...wenecje (pelna wanna wody i papierowe łodki)....kwiaty (roza w zebach)...wino -czerwone........chcialaz paryz i wieze "wafla" no to prosze..(rozebral sie i stanął...hm....wieza była wielkie).....w dnie w kiliszku znalazlam pierscionek.....no i coz tu mowic....na koniec była krzywa wieza w pizzie.........

Dzeni4 - ale zareczyny!!!!!!!!!!! Powiem ci, ze troszke sie usmialam, ale musialam to przeczytac mojemu mezowi.:tak::-):tak:Pomysl niesamowity!!!

reklama
wiec teraz smialam sie ze moze bym chciala w wenecji,w paryzu,nad niagara,kolo krzywej wiezy,ze swiaczkami z winem z kwiatami tak całkiem romantycznie jak w filmi.....i teraz sie zacznie.......................moj pancio nalał wody do wanny.....zapalił swieczki w łazience.....zawiazal mi oczy...zaprowadzil....rozebral...wsadzil do wanny i.........dookola swieczki....muzyka....po podzie plywaly papierowe łódki.....z wiszacego prysznica leciala woda....dostalam lampke czerwonego wina.......i uslyszalam takie słowa..........chcialas niagare to prosze (wiszacy prysznic)...wenecje (pelna wanna wody i papierowe łodki)....kwiaty (roza w zebach)...wino -czerwone........chcialaz paryz i wieze "wafla" no to prosze..(rozebral sie i stanął...hm....wieza była wielkie).....w dnie w kiliszku znalazlam pierscionek.....no i coz tu mowic....na koniec była krzywa wieza w pizzie.........
Było bardzo romantycznie i pięknie :tak::tak::tak: tylko pozazdrościć :-):-):-)

Czesc dziewczynki :-(

No i stalo sie. Dzis o 7 rano, zrobilam tescik i kreseczka byla sporo ciemniejsza. Cieszylismy sie z M. jak nienormalni. A 10 minut temu dostalam @ i leje sie ze mnie jak nigdy..... :-:)-:)-:)-(

Kaprycha - tak mi przykro:-:)-(

Mnie po bromku też nie bolą cycuchy więc chyba tak jest

Co do BRO to już go nienawidzę, teraz się muszę macać czy aby na pewno mam jeszcze cycki.

co do cycochow......to po bromku nie bola.....tez tak mam.....przedtem cieszylam sie ze chociaz przed @ sa jedrne i wieksze....a po bromku takie:-:)crazy:....i zero bolu...

Julitko, HankaM, Dzeni4 - Dziewczyny tez biore Bromergon, ale dopiero m-c i zbliza mi sie @ duzymi krokami a cycuszki wogole nie bola. Teraz widze, ze nie tylko u mnie tak jest:tak:Z jednej strony sie ciesze, bo bol byl czasem bardzo duzy i nawet spac nie moglam a z drugiej strony piersi byly takie okraglejsze, wieksze, jedrniejsze:tak:ladniejsze:-D

:-)a i dziewczyny nie zapominajcie ze jutro tlusty czwartek

agalotta - Calkowicie zapomnialam. Dzieki za przypomnienie. Chociaz paczki jutro kupie :-D:-D

Ostatnia edycja:
Mi to najbardziej się podobało jak facet sobie wymyślił skąd weźmie wierze. No rozwalił mnie na maxa.

Wiecie co rozmawialam niedawno z kuzynką i ona mi powiedziala ze jak jestem juz tydzien prawie przeziebiona i biore leki to mam sie nie dziwic ze nie mam @ bo kazdy lek jakos tam dziala na opóznienie sie @ :wściekła/y::angry: i że każda choroba kazde przeziebienie wpływa na przesunięcie się @ kurcze

oj nie jedna taka mam historyjeke.......................a po dwoch tygodniach od tego okazało sie ze jestem w ciazy...blizniaki,,....no ale dlugo sie niecieszułam

ja jak to wspominam to sie smieje do lez......i tez wieze mi sie podobały...............jestem fanatykiem titanika.........jak bylam w irlandii zabral mnie do portu z kad titanik wyplynal o ostatni rejst.....zostały tam tylko reszty pomostu

przyszlam z pracy, weszlam , mysle sobie poczytam co tam u was, ale nie spodziewalam sie ze mnie tak rozbawicie:-D:-D
moj mąż siedzi obok , patrzy sie na mnie jak na ufo a ja sie breham do monitora czytając poranną rozmowe Hanki z olapolap hehe:-D:-D dziewczyny no jestescie zajebiste, uwielbiam takie humory :-D
musialam wam to napisac , ide czytac dalej bo zescie sie rozpisaly ze masakra jakas:szok:

reklama
no i sama niewiem gdzie sie taki gatunek uchowal............ale zeby nie przychwalic.......cudo nie facet....(nie patrzcie na urode...bo wiek juz nas posunął.....ja 35 on 37)

Do góry