gdyby mi ktos powiedzial ze tacy faceci istnieja to bym wysmiala..........zastanawiam sie czego jego zona z nim rozwiodla.......facet sprzata,gotuje,pierze,piecze,szykuje kapiel,masuje ,bzyka sie po 5 razy na dzien.....i naet klucic sie niechce-bo twierdzi ze na to nie ma czasu
reklama
wiec tak...moje pierwsze zareczyny wygladaly nieciekawie.....przyjechal moj ex..dal kwiety,wstal powiedzial ze co zrobil to wszyscy juz wiedza a teraz to formalnosc...wcisnał pierscionek i fajrant.......a ja chcialam inaczej
wiec teraz smialam sie ze moze bym chciala w wenecji,w paryzu,nad niagara,kolo krzywej wiezy,ze swiaczkami z winem z kwiatami tak całkiem romantycznie jak w filmi.....i teraz sie zacznie.......................moj pancio nalał wody do wanny.....zapalił swieczki w łazience.....zawiazal mi oczy...zaprowadzil....rozebral...wsadzil do wanny i.........dookola swieczki....muzyka....po podzie plywaly papierowe łódki.....z wiszacego prysznica leciala woda....dostalam lampke czerwonego wina.......i uslyszalam takie słowa..........chcialas niagare to prosze (wiszacy prysznic)...wenecje (pelna wanna wody i papierowe łodki)....kwiaty (roza w zebach)...wino -czerwone........chcialaz paryz i wieze "wafla" no to prosze..(rozebral sie i stanął...hm....wieza była wielkie).....w dnie w kiliszku znalazlam pierscionek.....no i coz tu mowic....na koniec była krzywa wieza w pizzie.........
reklama
HankaM
Fanka BB :)
Ja też tak chce.
Cholera jasna patrz jaki to skomplikowany gatunek. Jeden cham na maxa i już mamy powód żeby ich nienawidzić a tu się nagle trafi jak filip z konopi rodzynek i zaś cały plan w piździet.
Zaś masz następną historię dla pokoleń.
Cholera jasna patrz jaki to skomplikowany gatunek. Jeden cham na maxa i już mamy powód żeby ich nienawidzić a tu się nagle trafi jak filip z konopi rodzynek i zaś cały plan w piździet.
Zaś masz następną historię dla pokoleń.
Podziel się: