reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
witam ja chyba potrzebuje wsparcia psychicznego 12 byly dwie krechy na tescie owu wiec i przytulanki 12, 13 14 teraz cisza i czekam ale juz mnie to wkurza @ powinna sie pojawic kolo 28 :szok::crazy::crazy: a to jeszcze tyle czasu i co dziwne moje jajniki tak mnie napi.....ja ze juz nie moge moj wielmozny gin w tamtym cyklu przepisal mi tabsy ziolowe ok nie pomogly teraz koncze silniejsze juz normalne ( podobno raczej:no: nie zaszkodza jakby co) i nadal mnie boli i jeszcze mam takie bialawo-zoltawe uplawy (sorry za dokladny opis) jestem poprost zalamana i jeszcze zre jak prosie a kg.... ach szkoda gadac pomocy:angry::angry:

zrobułam BETE ale jakos ja nie kumam tych norm...

wyszło mi 285,2mlU/ml

co to znaczy?

dziewuszki wy tu wszystko wiecie:)

witam ja chyba potrzebuje wsparcia psychicznego 12 byly dwie krechy na tescie owu wiec i przytulanki 12, 13 14 teraz cisza i czekam ale juz mnie to wkurza @ powinna sie pojawic kolo 28 :szok::crazy::crazy: a to jeszcze tyle czasu i co dziwne moje jajniki tak mnie napi.....ja ze juz nie moge moj wielmozny gin w tamtym cyklu przepisal mi tabsy ziolowe ok nie pomogly teraz koncze silniejsze juz normalne ( podobno raczej:no: nie zaszkodza jakby co) i nadal mnie boli i jeszcze mam takie bialawo-zoltawe uplawy (sorry za dokladny opis) jestem poprost zalamana i jeszcze zre jak prosie a kg.... ach szkoda gadac pomocy:angry::angry:

nie przejmuj się - do @ jeszcze masz duzo czasu (jesli piszą 28 miałas na myśli 28 luty).
a z objawami to różnie. Często ich nie ma.
Będzie dobrze. Czasu nie przyspieszysz:-)musisz cierpliwie poczekać. A dla fasolki warto się nie denerwować:):-)

Ostatnia edycja:
niby tak
ja jeszcze nigdy (niestety) bety nie robilam ale :-):-) chyba bedziemy gratulowac
na wynikach nie ma podanych norm i pielegniarka nic nie mowila ?

zrobułam BETE ale jakos ja nie kumam tych norm...

wyszło mi 285,2mlU/ml

co to znaczy?

dziewuszki wy tu wszystko wiecie:)

nie przejmuj się - do @ jeszcze masz duzo czasu (jesli piszą 28 miałas na myśli 28 luty).
a z objawami to różnie. Często ich nie ma.
Będzie dobrze. Czasu nie przyspieszysz:-)musisz cierpliwie poczekać. A dla fasolki warto się nie denerwować:):-)
Kacha poprosze pierwsza o fluidki mam juz sloik:-D i pisz o objawach moze sobie wmowie i zadziala:-)

GRATULACJE MAMUSKA

niby tak
ja jeszcze nigdy (niestety) bety nie robilam ale :-):-) chyba bedziemy gratulowac
na wynikach nie ma podanych norm i pielegniarka nic nie mowila ?
niby są normy ale ja taki niedowiarek jestem

jest tak:

Norma <5

ci ąża:

1 tydzień 5-50
2 tydzień 40-1000
3 tydzie ń 600-10000
5-6 tydzień 1500-100000
7-8 tydzień 160000-2000000
2-3 miesiąc 120000-300000

ja mam 285,2

Witam KATARZYNKA:-) Ja myślę ,że to znaczy...3 tygodnie CIĄŻY:tak: TRZYMAM KCIUKI I CIEPLUTKO POZDRAWIAM

też mi się tak wydaje, ale uwierze dopiero po USG....
Kacha poprosze pierwsza o fluidki mam juz sloik:-D i pisz o objawach moze sobie wmowie i zadziala:-)

GRATULACJE MAMUSKA

proszę dla Ciebie i dla innych dziewczynek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dziękuję za gratulacje

niby są normy ale ja taki niedowiarek jestem

jest tak:

Norma <5

ci ąża:

1 tydzień 5-50
2 tydzień 40-1000
3 tydzie ń 600-10000
5-6 tydzień 1500-100000
7-8 tydzień 160000-2000000
2-3 miesiąc 120000-300000

ja mam 285,2

też mi się tak wydaje, ale uwierze dopiero po USG....

proszę dla Ciebie i dla innych dziewczynek

dziękuję za gratulacje
babucho przestan i ciesz sie ja pamietam cie ze staraczek 2008 ale przypomnij jak dlugo sie staralas itd...
i dzieki za fluidki juz mam oby dzialaly :-):-)

reklama
babucho przestan i ciesz sie ja pamietam cie ze staraczek 2008 ale przypomnij jak dlugo sie staralas itd...
i dzieki za fluidki juz mam oby dzialaly :-):-)

tez Cię pamiętam:-) na forum zarejestrowalam się we wrzesniu po pierwszych staraniach. czyli 5-6 miesięcy - niektore cykle były stracone - bez przytulanek:baffled: chyba 2 więc 4 były takie w miarę, ale nigdy na fulla;-) tak 2 przytulanki w okolicach owu..czasem jedna. Raz na pewno za póxno..więc nie liczyłam na wiele tym razem też nie....
w tym miesiącu nie myslalam o fasolce, bardzo się kłócilismy, mieliśmy kryzys (mam nadizeje ze minie szybko) więc myślałam raczej jak poprawić nasze relacje, tym się stresowałam, myslałam..ale nigdy nie pomyslałam o dzidzi...i o proszę
teraz w 9dc i 11dc. 11 dc test owu wyszedl pozytywny, a owu chyba byla dzien później - miałam objawy, bóle lewego jajnika itd. Ten jajnik to boli mnie czasem troszkę.

a spać mi się chce niemilosiernie.........:dry::dry::dry::dry::dry:

Ostatnia edycja:
Do góry