zatestuję dopiero w piątek jak nie przyjdzie do tego czasu![]()
no zobaczymy hehe;-)bo na pewno bedzie Cie kusilo....
trzymam kcikuki!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zatestuję dopiero w piątek jak nie przyjdzie do tego czasu![]()
witam ja chyba potrzebuje wsparcia psychicznego 12 byly dwie krechy na tescie owu wiec i przytulanki 12, 13 14 teraz cisza i czekam ale juz mnie to wkurza @ powinna sie pojawic kolo 28a to jeszcze tyle czasu i co dziwne moje jajniki tak mnie napi.....ja ze juz nie moge moj wielmozny gin w tamtym cyklu przepisal mi tabsy ziolowe ok nie pomogly teraz koncze silniejsze juz normalne ( podobno raczej
nie zaszkodza jakby co) i nadal mnie boli i jeszcze mam takie bialawo-zoltawe uplawy (sorry za dokladny opis) jestem poprost zalamana i jeszcze zre jak prosie a kg.... ach szkoda gadac pomocy
![]()
Kacha poprosze pierwsza o fluidki mam juz sloikzrobułam BETE ale jakos ja nie kumam tych norm...
wyszło mi 285,2mlU/ml
co to znaczy?
dziewuszki wy tu wszystko wiecie
nie przejmuj się - do @ jeszcze masz duzo czasu (jesli piszą 28 miałas na myśli 28 luty).
a z objawami to różnie. Często ich nie ma.
Będzie dobrze. Czasu nie przyspieszysz:-)musisz cierpliwie poczekać. A dla fasolki warto się nie denerwować:-)
zrobułam BETE ale jakos ja nie kumam tych norm...
wyszło mi 285,2mlU/ml
co to znaczy?
dziewuszki wy tu wszystko wiecie![]()
niby są normy ale ja taki niedowiarek jestemniby tak
ja jeszcze nigdy (niestety) bety nie robilam ale :-):-) chyba bedziemy gratulowac
na wynikach nie ma podanych norm i pielegniarka nic nie mowila ?
Witam KATARZYNKA:-) Ja myślę ,że to znaczy...3 tygodnie CIĄŻYTRZYMAM KCIUKI I CIEPLUTKO POZDRAWIAM
Kacha poprosze pierwsza o fluidki mam juz sloiki pisz o objawach moze sobie wmowie i zadziala:-)
GRATULACJE MAMUSKA
babucho przestan i ciesz sie ja pamietam cie ze staraczek 2008 ale przypomnij jak dlugo sie staralas itd...niby są normy ale ja taki niedowiarek jestem
jest tak:
Norma <5
ci ąża:
1 tydzień 5-50
2 tydzień 40-1000
3 tydzie ń 600-10000
5-6 tydzień 1500-100000
7-8 tydzień 160000-2000000
2-3 miesiąc 120000-300000
ja mam 285,2
też mi się tak wydaje, ale uwierze dopiero po USG....
proszę dla Ciebie i dla innych dziewczynek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dziękuję za gratulacje
babucho przestan i ciesz sie ja pamietam cie ze staraczek 2008 ale przypomnij jak dlugo sie staralas itd...
i dzieki za fluidki juz mam oby dzialaly :-):-)