reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Ale będą jaja jak Kaprycha będzie musiała pić Malibu bez Malibu z odrobiną mleka.

Chciałabym napisać, że z czosnkową panienką libacje alkoholową urządzimy ale jak u Ciebie regularne są to na razie nie zapeszam.

reklama
Wyniki męża:

Kategoria A - 50%
kat B - 30 %
kat C - 10 %
kat D - 10 %

ilość i jakość też w normach

tylko ph za wysokie

Ja dostałam duphaston 10

Doktor powiedziała, że przy takich wynikach w zasadzie nie powinno być problemu.

Mam przyjść za dwa do trzech miesięcy jak nie uda się mi zajść w ciążę to pójdę na badanie drożności jajowodów.

Z głębi serca życzę owocnych starań i żeby wszystko było drożne i żeby cię nie męczyli badaniem drożności.

To Ci powiem kochana, ze u mnie, czy jestem przeziebiona, czy nie - @ sie pojawia i tak o czasie. Ciagle jest szansa. Luty jak sie okazuje, jest magicznym miesiacem. Zobacz ile dziewczyn zafasolkowalo!!!

Hihi ale piekne krechy!!!!!!!! Moja jest niewiele slabsza niz Twoja na tescie u gory. Tez jest rozowa :-D

Tez tak szalalam jak Ty a teraz sama zobacz na suwaczek :-) a test robilam 5-6 dni przed terminem @ i wyszedl CIEŃ drugiej kreseczki a nie druga kreska i tez jazda czy to ciaza biochemiczna czy torbiel jakies zakazenie czy inna jasna cholera....A potem za 2 tyg gin potwierdzil 5 tydzien :-)

no widzisz... ja tam wierze ze to fasolka:)tyle negatywnych testow juz widzialam, zero kreski , ani pod slonce, dlubałam w nich i nic:-):-):-):-)
a tu się pojawiły;-) i to 2 dni przed @...
ciekawe jak tam betka..troche się boje mimo wszystko...

Hihihi tez dlubalam w testach pod slonce itd :-) rozbieralam na czesci pierwsze wrecz hihi a ten ciazowy wyszedl 5-6 dni przed i byl cien a pod swiatlo to b. wyrazny ale cien :)

czesc kobitki
ja juz wiem jak nalezy sie starac o bobo moja przyjaciolka mi wytlumaczyla (mama 2 dzieciaczkow) od siedmiu lat jest mezatka i przez ten caly czas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! raz dziennie ma przytulanki ze swoim mezem nawet jak ma @ po pierwszej ciazy juz 10 dnia do lozia po drugiej 2 tyg po oczywiscie stwierdzilam ze jest nie normalna :))) w wakacje czy wolne dni po 4-5 razy nie wiem skad ona wziela takiego faceta ?? ale mowi ze jak zapragneli bobo to za pierwszym razem po odstawieniu zabezpieczen byla w ciazy reasumujac dziewczyny do roboty!!!!!!!!

czesc kobitki
ja juz wiem jak nalezy sie starac o bobo moja przyjaciolka mi wytlumaczyla (mama 2 dzieciaczkow) od siedmiu lat jest mezatka i przez ten caly czas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! raz dziennie ma przytulanki ze swoim mezem nawet jak ma @ po pierwszej ciazy juz 10 dnia do lozia po drugiej 2 tyg po oczywiscie stwierdzilam ze jest nie normalna :))) w wakacje czy wolne dni po 4-5 razy nie wiem skad ona wziela takiego faceta ?? ale mowi ze jak zapragneli bobo to za pierwszym razem po odstawieniu zabezpieczen byla w ciazy reasumujac dziewczyny do roboty!!!!!!!!

uhuhuhuhuhu...niezle,ale tak wysokiego libido to ja chyba nie mam hehe:szok:

No to pieknie :-D:-):-D Dzialajcie, dzialajcie i nie bedziesz musiala sprawdzac droznosci jajowodow. Teraz sie na 100% wyluzujecie, bo do tej pory pewnie zastanawialiscie, co jest nie-tak.;-) Super wiesci z al'a rana :-D

P.S. Julitka i Hanka, to jestesmy umowione na popijawe w weekend :p:p:p

znowu beda chece w sobote cos czuje krejzolki znowu bede chlaly:-D....juz sie doczekac nie moge hehe:-p

Jak ci zasadze kopa któregoś dnia to się kopytami nakryjesz. Przecież ja tu zawału dostane przez ciebie. Nastraszyła, poleciała i się nie odzywa.
Ludzie miast i wsi trzymajcie mnie bo NIE WYTRZYMIE!!!!!!!!!
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

W.KROPECZKO CO SIE DZIEJE..?!ODEZWIJ SIE!

KINGUS jak samopoczucie?

MARTYNKO222 jak wyglada sytuacja?

LILU jak na nowym mieszkanku...?mam nadzieje,ze relacje z M juz leprze..?

POZDRAWIAM WSZYSTKIE I GRATULUJE NOWYCH FASOLEK!

czesc kobitki

mają zdrowie:)
ale zazdroszcze akiego faceta:-):-):-)

a mnie martwią te moje skurcze jak na @.....

Kroptusia a u Ciebie jak było na początku?

Hey
No ja skurcze mialam dosc dlugo az do 9 tygodnia, potem juz mniej ale tez sie martwilam czasem tak silne ze myslalam ze dostane @ :-(ale na poczatku normalnre i gin mi mowil ze sie macica rozciaga i czesto sa to skurcze jelit i mysli sie z tymi malpowymi...I dopiero jak mialam tak silne w 9 tyg ze wylam w nocy na wszelki dostalam luteine ...

Nie martw sie to jest normalne na poczatku ja tez to mialam a dzis sie moge pochwalic ze poczulam pierwsze ruchy swojego Skarba :-)

reklama
Witam dziewczynki!!!
Kaprycha - chyba ci się udało - gratuluję!!!
teraz czas na HankeM i Julitkę - laseczki po proszę o dobre wiadomości!!!!
Kasiu1979 trzymam kciuki za wysoką betkę!!!
Romeczko u mnie wstępna wizyta umówiona na poniedziałek... czekam dziś na telefon od lekarza i zobaczymy czy coś się zmieni i jaki jest plan ... przyszły tydzień będzie naprawdę emocjonujący , z moich wyliczeń to prawdopodobny termin IUI wypada 27...
jak twoje poszukiwania pracy?
Kinguś co u ciebie?
POZDRAWIAM

Do góry