reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dzięki Sylwka za wsparcie. Na razie trzymam nogi razem, czekam na @ jeszcze 3 dni i jak nie przyjdzie to w piątek rano robie drugi test. Jak zaś wyjdzie negatywnie a do poniedziałku @ nie przyjdzie to idę na pierwszą w swoim życiu betkę.
Oczywiście po drodze myślę o libacji alkoholowej w weekend tylko może się okazać, że nie będzie z kim pić.

reklama
Kasiunia-mamunia :-)jak wnioskuje z nicku to bobo jest prezentem na 30-che :-D:-D to ci sie udalo ale ciesze sie rowniez z tego ze jestes z mojego przedzialu wiekowego ja mam +2 :no: i jak czytam dziewczyny ledwo po 20 to mysle ze ja juz jestem za stara a to oczywiscie tez wina m bo on ciagle gadal a poczekajmy jeszcze bo to tamto sramto:angry: a latka lecialy

wynika z tego,że to prawdopodobnie to 4 tydzień, gratuluje mamusiu:-D

DZIĘKUJĘ

Kasiunia-mamunia :-)jak wnioskuje z nicku to bobo jest prezentem na 30-che :-D:-D to ci sie udalo ale ciesze sie rowniez z tego ze jestes z mojego przedzialu wiekowego ja mam +2 :no: i jak czytam dziewczyny ledwo po 20 to mysle ze ja juz jestem za stara a to oczywiscie tez wina m bo on ciagle gadal a poczekajmy jeszcze bo to tamto sramto:angry: a latka lecialy

tak w tym roku 30-cha.... tez miałam takie myśli ze za późno, ale czasu nie cofniesz. Widocznie tak miało być .Teraz jest czas dla Ciebie na fasolkę!
Na wątku 1 dziecko po 30-tce są dziewuszki tylko w naszym wieku. Jak miałam dołka z powodu wieku to waliłam do nich:-):-):-)
Agalotta - będzie dobrze!!!!!

moze zapisz sie na monitoring?

widoczniet rzeba więcej luzu..ale łatwo mówić...u mnie akurat tak wyszło ze nie było głowy zeby myslec o fasolce a o ratowaniu związku.,,,tego wam nie życze mimo wszystko:sorry2: często dziewczyny zapisywaly sie do lekarza od bezplodnosci i tak byly na tym skoncentrowane, na tych przyszlych badaniach ze zanim trafily do lekarza to byly zafasolkowane:-) catedra tak miała:-) byla u lekarza, a póxniej po kilku dniach test pozytywny. Bo pewnie nie myslala ze sie uda, tylko myslala co powie lekarz:-)
Tak wiem że trzeba luzu i trudno o tym nie myśleć ale muszę się postarać i zapomnieć:szok: ha ha jak z złamanym sercem albo jeszcze gorzej:szok:
Mam zamiar nie zaglądać za często na BB i nie nakręcać się chyba pójdę twoim tropem.

Agalotto

A niech sobie miesiace mijaja, a Ty sie kochana nimi nie stresuj. Bardziej szkodzisz/stopujesz dzidzie swoim stresem, niz swoimi latkami.

DZIĘKUJĘ

tak w tym roku 30-cha.... tez miałam takie myśli ze za późno, ale czasu nie cofniesz. Widocznie tak miało być .Teraz jest czas dla Ciebie na fasolkę!
Na wątku 1 dziecko po 30-tce są dziewuszki tylko w naszym wieku. Jak miałam dołka z powodu wieku to waliłam do nich:-):-):-)
Agalotta - będzie dobrze!!!!!

moze zapisz sie na monitoring?
i w tym sek ze moj gin powiedzial ze owu mam wiec nie wiem czy jest sens isc na monitoring daje sobie jeszcze 2 miesiace a potem m za leb i na badania i jeslli wszystko bedzie ok robie udraznianie jajowodow i jesli znowu nic to odstrzele ginowi j... :-)
Agalotto

A niech sobie miesiace mijaja, a Ty sie kochana nimi nie stresuj. Bardziej szkodzisz/stopujesz dzidzie swoim stresem, niz swoimi latkami.
dzieki alle jak widze te kobiety ktore maja dzieci po 40 (blizej 50) to sie dziwie czy rzeczywiscie to wszystko bylo naturalnie
pozyjemy zobaczymy a ty ile wiosen masz za soba;-)

ale pomysl sobie ze juz tuz tuz i nowe staranka a ja musze czekac na @ do 28.02 pozniej 12dc czyli 100 lat
ja tez mysle ze te testy owu moga pomoc na moich jest napisane ze jak po 3- 4 cyklach lipa to nalezy sie zwrocic do gina i tez juz bylam
i powiedzial ze moga byc 3 przyczyny hormonki -robilam wyniki jest ok facet (moj juz mi zapowiedzial ze nigdzie nie pojdzie i niczego nie bedzie sobie badac:wściekła/y:) i niedrozne jajniki czyli laparoskopia ale jeszcze sie ludze ze moze do tego nie dojdzie i sie uda glupia jestem co?
Ja też w tym roku będę miała 30 lat:szok::szok: chciałam już w tym cyklu zrobić badania ale 3dc to była niedziela więc dam sobie jeszcze szansę w tym cyklu:-D i zobaczymy.
Mój facet też pewnie nie będzie chciał badać swoich żołnierzy nie wiem nawet jak takie badanie wygląda ale jak go znam to będzie foch:sorry:

Ja też w tym roku będę miała 30 lat:szok::szok: chciałam już w tym cyklu zrobić badania ale 3dc to była niedziela więc dam sobie jeszcze szansę w tym cyklu:-D i zobaczymy.
Mój facet też pewnie nie będzie chciał badać swoich żołnierzy nie wiem nawet jak takie badanie wygląda ale jak go znam to będzie foch:sorry:
ja sie smieje ze moj m dostanie swierszczyka sloik 1litr i 5 min na zalatwienie sprawy chyba mi uwierzyl:-):-)

reklama
Do góry