reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Katarzynko1979 ja nadal czuję nie raz takie skurcze jak na @.Na początku ciąży, to myślałam, że dostaję @ co chwila.Ból był nie raz naprawdę duży. W pracy nie raz musiałam kucnąć pod biurkiem bo tak mnie ściskało.Teraz jest trochę lepiej, nie wiem czy to przez Duphaston czy wogóle takie bóle ustają. Właściwie cały czas czuję jakby mi ktoś włożył balon do brzucha i on rozpycha mnie od środka.Boli mniej ale i tak to dziwne uczucie.
Jestem bardzo drobna więc u mnie ma się co rozciągać;-)
NIC SIĘ KASIU NIE MARTW! Dzidzia musi sobie miejsce zrobić w brzuchu hehe i się mały chochlik rozpycha:-). Wiadomo, zawsze warto odwiedzić lekarza - tak dla własnego spokoju.
Zabieram się za jedzenie obiadku - mmmmm

reklama
Ty Julitka też pewnie się mleka napijesz w weekend:)
hehe zobaczymy :-) ewentualnie kakao bo ja mleka nie lubię ;-)
Ale będą jaja jak Kaprycha będzie musiała pić Malibu bez Malibu z odrobiną mleka.

Chciałabym napisać, że z czosnkową panienką libacje alkoholową urządzimy ale jak u Ciebie regularne są to na razie nie zapeszam.
hehe malenka libację to my zrobimy kochana :tak: a czy to wazne co bedziemy pily hehe wazne z kim :tak:
Witam dziewczynki!!!
Kaprycha - chyba ci się udało - gratuluję!!!
teraz czas na HankeM i Julitkę - laseczki po proszę o dobre wiadomości!!!!
Kasiu1979 trzymam kciuki za wysoką betkę!!!
Romeczko u mnie wstępna wizyta umówiona na poniedziałek... czekam dziś na telefon od lekarza i zobaczymy czy coś się zmieni i jaki jest plan ... przyszły tydzień będzie naprawdę emocjonujący , z moich wyliczeń to prawdopodobny termin IUI wypada 27...
jak twoje poszukiwania pracy?
Kinguś co u ciebie?
POZDRAWIAM

Ja jeszcze nic nie wiem kochane narazie to nie mam @ a to dobry znak :tak: narazie czekam :-) jutro jade juz do siebie do domku wiec jak nie dostane to kupie jutro test i w piatek z rana zrobię :tak:

Witam dziewczynki!!!

Romeczko u mnie wstępna wizyta umówiona na poniedziałek... czekam dziś na telefon od lekarza i zobaczymy czy coś się zmieni i jaki jest plan ... przyszły tydzień będzie naprawdę emocjonujący , z moich wyliczeń to prawdopodobny termin IUI wypada 27...

POZDRAWIAM

oj na pewno bedzie emocjonujacy! jak tylko lekarz zadzwoni koniecznie daj znac,jestem ciekawa co Ci powie i jak bedzie wygladal caly ten plan...mysle caly czas o Tobie o tym co bedzie i mocno zaciskam kciuki!!!!!!!
a prace znalazlam,poki co sprzatam apartamenty,ale szukam czegos innego nie chcialo mi sie siedziec w domu a teraz bynajmniej jestem miedzy ludzmi!

oj na pewno bedzie emocjonujacy! jak tylko lekarz zadzwoni koniecznie daj znac,jestem ciekawa co Ci powie i jak bedzie wygladal caly ten plan...mysle caly czas o Tobie o tym co bedzie i mocno zaciskam kciuki!!!!!!!
a prace znalazlam,poki co sprzatam apartamenty,ale szukam czegos innego nie chcialo mi sie siedziec w domu a teraz bynajmniej jestem miedzy ludzmi!
Ciesze się kochana :tak: wazne ze cos w ogole malenka i ze nie bedziesz w domku tylko miedzy ludzmi :tak::tak::tak: buziole :-p

Ciesze się kochana :tak: wazne ze cos w ogole malenka i ze nie bedziesz w domku tylko miedzy ludzmi :tak::tak::tak: buziole :-p

a dziekuje Ci Kochana!!! pewnie,jestem wsrod ludzi i odrazu jest inaczej,pałera dostalam do zycia hehe,mam nadzieje,ze z biegiem czau narysuje sie cos bardziej konkretntgo!
dla Ciebie takze bbbuuuzzziiiooolllleee:-)
a jak tam sytuacja u Ciebie?

reklama
Do góry