reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Hihi ale piekne krechy!!!!!!!! Moja jest niewiele slabsza niz Twoja na tescie u gory. Tez jest rozowa :-D[/B]

no widzisz... ja tam wierze ze to fasolka:)tyle negatywnych testow juz widzialam, zero kreski , ani pod slonce, dlubałam w nich i nic:-):-):-):-)
a tu się pojawiły;-) i to 2 dni przed @...
ciekawe jak tam betka..troche się boje mimo wszystko...

Witam i od razu zabieram się do przetrzepania paru pup;-)
Wiadomo, że człowiek woli nie nastawiać się na tak, aby się nie rozczarować, ale nie pozwalam na czarne myśli typu: ciąża biochemiczna lub czy z moimi oczami coś nie tak bo druga kreska słaba.
Jak są dwie krechy to są.Ja miałam bardzo grube ale to dlatego,że zrobiłam test 9 dni po spodziewanej miesiączce.Moja przyjaciółka miała ledwo widoczną kreskę (jej mąż nic nie widział) a dzidzia jest. Nie wmawiać no tu małym fasoleczkom, że pewnie ich nie ma, bo się pogniewają ;-).

Dzieki kochana za zastrzyk pozytywnego myslenia. Ja juz jestem przyzwyczajona do rozczarowan, wiec dlatego jestem zdystansowana i teraz.

no widzisz... ja tam wierze ze to fasolka:)tyle negatywnych testow juz widzialam, zero kreski , ani pod slonce, dlubałam w nich i nic:-):-):-):-)
a tu się pojawiły;-) i to 2 dni przed @...
ciekawe jak tam betka..troche się boje mimo wszystko...

Oby, oby. Jutro mam @ termin wiec dlatego wole sie nie nakrecac. Dobrym znakiem jest to, ze nie dostalam plamien. Ostatnio dostawalam plamien dzien, 2 przed @. Betka sie nie przejmuj, mysle ze w duchu juz sama wiesz ze bedzie pozytywnie. Ja stawiam na 100 hcg :-D Kto da wiecej? hihihi

Ostatnia edycja:
Wyniki męża:

Kategoria A - 50%
kat B - 30 %
kat C - 10 %
kat D - 10 %

ilość i jakość też w normach

tylko ph za wysokie

Ja dostałam duphaston 10

Doktor powiedziała, że przy takich wynikach w zasadzie nie powinno być problemu.

Mam przyjść za dwa do trzech miesięcy jak nie uda się mi zajść w ciążę to pójdę na badanie drożności jajowodów.

Mnie tam jajniki zaczynają napierdzielać coraz bardziej. Po tym BRO zamiast się unormować to karuzele teraz mam.
Ja tam coś czuję, że w weekend będę mogła pić. Tylko przez te starania z formy wypadłam. Dwa browarki i szeleścić będę na forum.

Mnie tam jajniki zaczynają napierdzielać coraz bardziej. Po tym BRO zamiast się unormować to karuzele teraz mam.
Ja tam coś czuję, że w weekend będę mogła pić. Tylko przez te starania z formy wypadłam. Dwa browarki i szeleścić będę na forum.
Ja zanim zaczelam brac to mialam strasznie dugie cyckle nawet co 45 dni a ostatnio dostalam juz @ w 26 dc

Doktor powiedziała, że przy takich wynikach w zasadzie nie powinno być problemu.

Mam przyjść za dwa do trzech miesięcy jak nie uda się mi zajść w ciążę to pójdę na badanie drożności jajowodów.

No to pieknie :-D:-):-D Dzialajcie, dzialajcie i nie bedziesz musiala sprawdzac droznosci jajowodow. Teraz sie na 100% wyluzujecie, bo do tej pory pewnie zastanawialiscie, co jest nie-tak.;-) Super wiesci z al'a rana :-D

P.S. Julitka i Hanka, to jestesmy umowione na popijawe w weekend :p:p:p

Wyniki męża:

Kategoria A - 50%
kat B - 30 %
kat C - 10 %
kat D - 10 %

ilość i jakość też w normach

tylko ph za wysokie

Ja dostałam duphaston 10

no to dobrze ze badanka nie sa złe. Więcej luzu i będzie ok;-)wiem ze trudno wyluzować:baffled::zawstydzona/y:

ja to juz dzis się żegnam..bo się nakręcam negatywnie...ze to nie fasolka a ciąża biochemiczna, ze testy kłamią itd....

A Kaprycha Ty to sie w weekend napijesz...MLEKA co najwyżej;-) a na mleko to się ze mna możesz umowić;-):-D
jaj uż się winska ochlałam na całe 9 miesięcy:tak:

buziaki

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry