reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Hihini, bij wszedzie tylko nie poglowie :-D Zasluzylam wiem:-( A teraz mam ladna burze mysli przez ten tescik. Przeciez ja tu zaraz wykituje.
Oczy mnie juz zawiodly nie jeden raz, wiec teraz pokazalam tescika mojemu M. i mowi ze widzi wyraznie ale nigdy nie wiadomo... A Ty i Julitka macie jakies objawy?
Ładnie z twojej strony, że walnęłaś skruchę.

Ważne, że są dwie kreski. Trzymam kciuki.

U mnie typowe objawy @. Nie nakręcam się bo mam cykle nieregularne więc nawet nie mogę powiedzieć czy mi się spóźnia czy nie. Poza tym jajek w tym cyklu nie było, więc następny powód żeby grzecznie czekać. Czekam jeszcze 3 dni.
Nie robie testu drugi raz - pierdziele nie chce się wykończyć.

reklama
Ładnie z twojej strony, że walnęłaś skruchę.

Ważne, że są dwie kreski. Trzymam kciuki.

U mnie typowe objawy @. Nie nakręcam się bo mam cykle nieregularne więc nawet nie mogę powiedzieć czy mi się spóźnia czy nie. Poza tym jajek w tym cyklu nie było, więc następny powód żeby grzecznie czekać. Czekam jeszcze 3 dni.
Nie robie testu drugi raz - pierdziele nie chce się wykończyć.

No wlasnie, ja sie nie nakrecam bo u mnie zero objawow. Zero bolu piersi, brzuszka, mdlosci - wiem, ze to nie jest dobry znak :-( Ja bym juz na Twoim miejscu testnela, bo w goracej wodzie kapana jestem. Trzymam kciukasy ! Obysmy sie spotkaly na pazdzioszkach :-D

Wiem kochana mnie testy tez juz nieraz oszukaly,ale ciagle tzeba sobie powtarzac,ze bedzie dobrze i miec nadzieje :)

Dokladnie, testy nie sa nieomylne. A jak zastanawiam sie rozsadnie nad moimi szansami na fasolke, to ten moj "osobisty- glowowy test" wychodzi niegatywnie :-(

No wlasnie, ja sie nie nakrecam bo u mnie zero objawow. Zero bolu piersi, brzuszka, mdlosci - wiem, ze to nie jest dobry znak :-( Ja bym juz na Twoim miejscu testnela, bo w goracej wodzie kapana jestem. Trzymam kciukasy ! Obysmy sie spotkaly na pazdzioszkach :-D
Dokladnie, testy nie sa nieomylne. A jak zastanawiam sie rozsadnie nad moimi szansami na fasolke, to moj "wlasny test" wychodzi niegatywnie :-(

A miałyśmy się upić do nieprzytomności przed.
Robiłam testa wczoraj i 1 kreska była. U ciebie są dwie - A NÓŻ WIDELEC?

Ale pewnie Twoje krechy juz sa grubasne. O to chodzi, ze moja nie jest :( Kochana ja wiem na 100% ze u Ciebie fasolka juz mieszka i grzecznie rosnie :-D

moje sa takie: test robiony 1 lub 2 dni przed spodziewanym @
ten u dołu z porannego moczu, u góry wieczorem

czyzby-fasolka

A miałaś regularne do tej pory??????
powiem Ci tak wczesniej nie mialam regularnych ale ostatnio zaczelam miec po tym Bro ale tak jak wam mowilam jestem przeziebiona biore leki i pewnie dlatego nie ma @
Czesc Pipki :-D

Sorka, ze sie wczoraj nie odezwalam ale mi byli smutno. Oddzwonili do mnie z przychodni i mam powtorzyc glukoze, bo mi wyszla zbyt wysoka. Do tego mam zapalenie pochwy (jakies bezobjawowe wiec mozliwe, ze juz pol zycia sie ciagne ;-)). O betce nic nie mowili, wiec pewnie negatywna ( tak jak myslalam - zrobiona w 18dc :-( ).

Hanka i Julitka - dolaczam do Waszego grona niepewnych. U mnie tez sie @ jeszcze nie pojawila a na tesciku jest II :szok:

Nawet sie boje nakrecac, bo mialam juz ciaze biochemiczna i potem bylam zalamana. O boze dziewczyny, 1000 mysli na sekunde...

Kochana najwazniejsze ze sa dwie krechy !!! trzymam kciuki :tak::tak:

A miałyśmy się upić do nieprzytomności przed.
Robiłam testa wczoraj i 1 kreska była. U ciebie są dwie - A NÓŻ WIDELEC?

Kochana, upijemy sie w weekend jak do tej pory @ sie pojawia :-D:-):-D Tescikiem sie nie przejmuj, jeszcze moze byc za wczesnie. Ja wczoraj tez zrobilam i byla niby slabiutka kreseczka ale myslalam, ze mi sie wydaje i test wypieprzylam. Poki @ nie ma, ciagle jest nadzieja:-D:-):-D Trzymam za wszystkie w niepewnosci kciuki !!!

Kochana, upijemy sie w weekend jak do tej pory @ sie pojawia :-D:-):-D Tescikiem sie nie przejmuj, jeszcze moze byc za wczesnie. Ja wczoraj tez zrobilam i byla niby slabiutka kreseczka ale myslalam, ze mi sie wydaje i test wypieprzylam. Poki @ nie ma, ciagle jest nadzieja:-D:-):-D Trzymam za wszystkie w niepewnosci kciuki !!!

a mialas jeszcze słabszą kreche niz ta moja?tescik kilkapostow wczesniej zalaczylam lub jest w albumie.

Witam i od razu zabieram się do przetrzepania paru pup;-)
Wiadomo, że człowiek woli nie nastawiać się na tak, aby się nie rozczarować, ale nie pozwalam na czarne myśli typu: ciąża biochemiczna lub czy z moimi oczami coś nie tak bo druga kreska słaba.
Jak są dwie krechy to są.Ja miałam bardzo grube ale to dlatego,że zrobiłam test 9 dni po spodziewanej miesiączce.Moja przyjaciółka miała ledwo widoczną kreskę (jej mąż nic nie widział) a dzidzia jest. Nie wmawiać no tu małym fasoleczkom, że pewnie ich nie ma, bo się pogniewają ;-).
Ja dziś byłam na spacerze (trudno to nazwać spacerem bo dokoła same osiedla i ani parku człowieku nie uraczysz), ale czego się nie robi dla małej fasolki.Jutro też idę na badania i we wtorek z wynikami do lekarza.
Życzę Wam miłego dnia i dużo pozytywnych myśli, które przyciągają pozytywne wydarzenia:tak::-)

reklama
jestem przeziebiona biore leki i pewnie dlatego nie ma @

To Ci powiem kochana, ze u mnie, czy jestem przeziebiona, czy nie - @ sie pojawia i tak o czasie. Ciagle jest szansa. Luty jak sie okazuje, jest magicznym miesiacem. Zobacz ile dziewczyn zafasolkowalo!!!

a mialas jeszcze słabszą kreche niz ta moja?tescik kilkapostow wczesniej zalaczylam lub jest w albumie.

Hihi ale piekne krechy!!!!!!!! Moja jest niewiele slabsza niz Twoja na tescie u gory. Tez jest rozowa :-D

Ostatnia edycja:
Do góry