reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam dziewuszki
U mnie brak @, to już 28dc.
Ale przedostatni cykl miałam 31 dni a ostatni 26 dni. Może po tych lekach mój organizm testuje jaki cykl mu się najbardziej podoba i w końcu się unormuje.
Czosnkowa panienka widzę też jeszcze bez @.
Kaprycha dalej milczy - ona mnie któregoś dnia wykończy!!!!
Katarzynka1979 - ja to bym nie wytrzymała na twoim miejscu i musiała dzisiaj wszystko wiedzieć. Masz stalowe nerwy kobito.
Tak kochana dalej nie ma @ :tak::tak::tak: no no kochanie mam nadzieje ze ten Twoj test byl mylny :tak::tak::tak: i brak @ oznacza tylko jedno :tak::tak::tak::tak:
a na Kaprychę to się chyba pogniewamy ;-)

reklama
Nie, nie mierze temperatury. W sensie przed okresem powinna być niższa niż 36,5??

temperatura jest uzalezniona od organizmu, nie ma reguły ze musi być 36,5. PO prostu wyraźnie spada. Chyba do wartości sprzed owulacji, ale ja dokładnie się nie znam.
W poprzednich cyklach mialam tak ze tempka byla kilka dni na poziomie 37,1 a pozniej spadla do 36,6 i przyszla @. Teraz znowu nigdy nie mialam temperatury 37,0. Przewaznie 36,8 i 36,7 dlatego ostatnia rzecza o jakiej pomyślałam to jest ciąża,,,

Bo sie macica rozciaga i przygotowuje ;-)Mialam identycznie w pierwszej ciazy czolam jakbym zaraz miala @ dostac,takze kochana jest to calkiem normalne :tak:I ja wsumie niewiedzialam ,ze w ciazy jestem bo test dopiero zrobilam dwa tyg po spoznieniu,w miedzy czasie doszly bolace piersi i sennosc.

Pozatym chcialabym pogratulowac tobie i reszcie dziewczyn ktorym sie udalo ,bardzo sie ciesze:-)

dziękuje za gratulacje:-) mam nadzieję że rzeczywiście to fasolka...
Nie mam żadnych objawów oprócz tego ze jestem senna. A spałam dziś długo.
Jest mi też trochę niedobrze, ale bez przesady...

to co teraz zrobilas to jest najbardziej niemiarodajny wynik chyba z mozliwych!!!! ;-)
po 1 najleiej w pochwie przed wstaniem z lużeczka nawet na siusiu nie wolno!!!!! a co dopiero mowic w ustach po kawusi myciu zabkow itp poza tym w ustach jest chyba 5 pkt o roznej temp. i trzeba sie orientowac! :sorry2:

No właśnie wiem, że to trzeba z rańca. I tak muszę czekać i tak.
Tylko u mnie w tym miesiącu nie było co zapłodnić za bardzo. W 12dc miałam 2 pęcherzyki ale były za małe żeby dostać pregnyl, a jak poszłam w 14dc to już nie miałam nic. Oczywiście bzykaliśmy się przed i po.
Dlatego się nie nakręcam.

Czesc Pipki :-D

Sorka, ze sie wczoraj nie odezwalam ale mi byli smutno. Oddzwonili do mnie z przychodni i mam powtorzyc glukoze, bo mi wyszla zbyt wysoka. Do tego mam zapalenie pochwy (jakies bezobjawowe wiec mozliwe, ze juz pol zycia sie ciagne ;-)). O betce nic nie mowili, wiec pewnie negatywna ( tak jak myslalam - zrobiona w 18dc :-( ).

Hanka i Julitka - dolaczam do Waszego grona niepewnych. U mnie tez sie @ jeszcze nie pojawila a na tesciku jest II :szok:

Nawet sie boje nakrecac, bo mialam juz ciaze biochemiczna i potem bylam zalamana. O boze dziewczyny, 1000 mysli na sekunde...

Sorka, ze sie wczoraj nie odezwalam ale mi byli smutno. Oddzwonili do mnie z przychodni i mam powtorzyc glukoze, bo mi wyszla zbyt wysoka. Do tego mam zapalenie pochwy (jakies bezobjawowe wiec mozliwe, ze juz pol zycia sie ciagne ;-)). O betce nic nie mowili, wiec pewnie negatywna ( tak jak myslalam - zrobiona w 18dc :-( ).

Hanka i Julitka - dolaczam do Waszego grona niepewnych. U mnie tez sie @ jeszcze nie pojawila a na tesciku jest II :szok:

Nawet sie boje nakrecac, bo mialam juz ciaze biochemiczna i potem bylam zalamana. O boze dziewczyny, 1000 mysli na sekunde...

Jak ci zasadze kopa któregoś dnia to się kopytami nakryjesz. Przecież ja tu zawału dostane przez ciebie. Nastraszyła, poleciała i się nie odzywa.
Ludzie miast i wsi trzymajcie mnie bo NIE WYTRZYMIE!!!!!!!!!

dziewczyno - uspokój się. To ze mialas ciąże biochemiczną nie znaczy ze zawsze taka będzie! Druga kreske masz.... O betce nic nie mowili, wiec pewnie negatywna ? ....a moze pozytywna?????

ja rozumiem co czujesz..mam tez niby II ale ..sama nie wiem..czuje się jak na @....
dziś robiłam betkę, moze uda sie odebrac wyniki,ale się boje...boje sie przez to ze się naczytałam o ciążach biochemicznych itd...więc rozumiem co czujesz...

Och wy glupie baby :p
Przestac mi tu martwic sie ,pisac o ciazach biochemicznych gdzie wasze pozytywne myslenie!!!Jesli sa dwie kreski to i ciaza jest!!!!
Ja tu czekam na swieze fluidki :p A wy takie pierdoly tu wypisujecie ...................
hehehehe

reklama
Jak ci zasadze kopa któregoś dnia to się kopytami nakryjesz. Przecież ja tu zawału dostane przez ciebie. Nastraszyła, poleciała i się nie odzywa.
Ludzie miast i wsi trzymajcie mnie bo NIE WYTRZYMIE!!!!!!!!!

Hihini, bij wszedzie tylko nie poglowie :-D Zasluzylam wiem:-( A teraz mam ladna burze mysli przez ten tescik. Przeciez ja tu zaraz wykituje.
Oczy mnie juz zawiodly nie jeden raz, wiec teraz pokazalam tescika mojemu M. i mowi ze widzi wyraznie ale nigdy nie wiadomo... A Ty i Julitka macie jakies objawy?

ja rozumiem co czujesz..mam tez niby II ale ..sama nie wiem..czuje się jak na @....
dziś robiłam betkę, moze uda sie odebrac wyniki,ale się boje...boje sie przez to ze się naczytałam o ciążach biochemicznych itd...więc rozumiem co czujesz...

Ale pewnie Twoje krechy juz sa grubasne. O to chodzi, ze moja nie jest :( Kochana ja wiem na 100% ze u Ciebie fasolka juz mieszka i grzecznie rosnie :-D

Och wy glupie baby :p
Przestac mi tu martwic sie ,pisac o ciazach biochemicznych gdzie wasze pozytywne myslenie!!!Jesli sa dwie kreski to i ciaza jest!!!!
Ja tu czekam na swieze fluidki :p A wy takie pierdoly tu wypisujecie ...................
hehehehe

Ja sie slonce wole nie nakrecac :-( Jeszcze @ sie moze pojawic i nie chce znowu sie zalamac, wiec poki co z ogromnym dystansem do tego podchodze:-(

Ostatnia edycja:
Do góry