reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

witajcie dziewuszki:-)ja dzisiaj poszłam na betę - wynik jutro, bo dzis chyba nie zdąże dojechac do 17. A jak się jednak uda to wynik bedzie ok 17.
Boję się bo cuzje się jak na@, mam takie delikatne skurcze...

reklama
Witam dziewuszki
U mnie brak @, to już 28dc.
Ale przedostatni cykl miałam 31 dni a ostatni 26 dni. Może po tych lekach mój organizm testuje jaki cykl mu się najbardziej podoba i w końcu się unormuje.
Czosnkowa panienka widzę też jeszcze bez @.
Kaprycha dalej milczy - ona mnie któregoś dnia wykończy!!!!
Katarzynka1979 - ja to bym nie wytrzymała na twoim miejscu i musiała dzisiaj wszystko wiedzieć. Masz stalowe nerwy kobito.

witajcie dziewuszki:-)ja dzisiaj poszłam na betę - wynik jutro, bo dzis chyba nie zdąże dojechac do 17. A jak się jednak uda to wynik bedzie ok 17.
trzymam kciuki za wielgasna bete! ;-):-D a sprobuj zadzwonic do labolatorium po wyniki!!!
Witam dziewuszki
U mnie brak @, to już 28dc.
Ale przedostatni cykl miałam 31 dni a ostatni 26 dni. Może po tych lekach mój organizm testuje jaki cykl mu się najbardziej podoba i w końcu się unormuje.
Czosnkowa panienka widzę też jeszcze bez @.
Kaprycha dalej milczy - ona mnie któregoś dnia wykończy!!!!
Katarzynka1979 - ja to bym nie wytrzymała na twoim miejscu i musiała dzisiaj wszystko wiedzieć. Masz stalowe nerwy kobito.
moze bedziemy swiadkami nastepnego klamiacego testu :-D:rofl2:
:wściekła/y: KAPRYCHA!!!!!!! bo zaczne krzyczeć!!!!

Poczekam jeszcze 3 dni bo może moje cykle są na zmianę i teraz kolej 31 dniowego.
Nie chce się nakręcać bo nie przeżyje rozczarowania.

Na razie mam wszystkie objawy @.

Dzisiaj w nocy nie mogłam spać, cały czas się budziłam, spałam jednym okiem, czuje jakby dusza mi siedziała na ramieniu. Może stres i nerwy też mi opóźniły.

jakbym sięn ei spóźniła do pracy 2 h (masakryczne korki w warszawie) to wyszlabym trochę wcześniej. Moze się uda dotrzec do 17 stej...

jak nie to rano o 7 polece:)

będzie co ma być;-)narazie II kreski nie wyparowały;-)staram sie nie myslec o ciązachbiochemicznych, poronieniach itd...

Poczekam jeszcze 3 dni bo może moje cykle są na zmianę i teraz kolej 31 dniowego.
Nie chce się nakręcać bo nie przeżyje rozczarowania.

Na razie mam wszystkie objawy @.

Dzisiaj w nocy nie mogłam spać, cały czas się budziłam, spałam jednym okiem, czuje jakby dusza mi siedziała na ramieniu. Może stres i nerwy też mi opóźniły.

a mierzysz temperaturke? mi jak spadała to zawsze 2-3 dni przed @ i wtedy nawet jak się opóźniała to wiedziałam ze nici z tego:sorry2:

Bo sie macica rozciaga i przygotowuje ;-)Mialam identycznie w pierwszej ciazy czolam jakbym zaraz miala @ dostac,takze kochana jest to calkiem normalne :tak:I ja wsumie niewiedzialam ,ze w ciazy jestem bo test dopiero zrobilam dwa tyg po spoznieniu,w miedzy czasie doszly bolace piersi i sennosc.

Pozatym chcialabym pogratulowac tobie i reszcie dziewczyn ktorym sie udalo ,bardzo sie ciesze:-)

Jakis czas mnie niebylo,widze nowe dziewczyny ktore serdecznie witam i zaciskam kciuki za nie:-D
Moja nieobecnosc-brak czasu,i chyba weny do pisania czasem weszlam podczytalamale nie wszystko wiec niejestem na biezaco.

U mnie dalej staranka w zawieszeniu zostaly trzy tyg brania tabletek na wyrownanie hormonow,potem badania i zobaczymy co dalej.

Pozdrawiam was serdecznie

Witamy serdecznie.

Zmierzyłam temperaturę pod językiem elektronicznym termometrem. Ale już dawno po obudzeniu, wypita kawa itd. Mam 36,6.

reklama
Witamy serdecznie.

Zmierzyłam temperaturę pod językiem elektronicznym termometrem. Ale już dawno po obudzeniu, wypita kawa itd. Mam 36,6.
to co teraz zrobilas to jest najbardziej niemiarodajny wynik chyba z mozliwych!!!! ;-)
po 1 najleiej w pochwie przed wstaniem z lużeczka nawet na siusiu nie wolno!!!!! a co dopiero mowic w ustach po kawusi myciu zabkow itp poza tym w ustach jest chyba 5 pkt o roznej temp. i trzeba sie orientowac! :sorry2:

Do góry