reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Ja kochane tez juz zmykam :tak::tak::tak: słodkich snów do juterka moje wariatki kochane :-):-):-)
a bym zapomniala jeszcze musze isc po czosnek i powiesić w pokoju hehe tak mi radzila czarownica :tak::tak::tak: buziaczki skarby :-p:-p:-p

reklama
Witam Wszystkie Kobitki.

W sumie to jestem częściej na forum staraczki w 2009 r. ale niestety musze przyznać, że tamto forum coś powoli umiera...w przeciwieństwie do tego co się tutaj dzieje:) momentami nie mogę nadążyć z czytaniem...
Mam zatem do Was pytanko: wyczytałam na BB że wiesiołek można brać tylko do czasu owulacji - czy wiecie dlaczego??? ja osobiście mam problem z dokładnym określeniem kiedy ten "BIG" day jest u mnie dlatego za bardzo nie wiem co robić...brać?odstawiać?-pytanie tylko kiedy??

Nie wiem czy któraś z nas korzystała z zielonej apteczki. W określeniu "tego dnia" powinien ci lekarz pomóc a jak nie to dziewczyny sobie chwalą testy owulacyjne.

No kochane muszę spadać, mój przylazł z roboty.
Krzyczy coś pan i władca, jedzenie daj. Popierdzieliło mu się w dupie na maxa.
Do juterka, słodkich snów i dużo fasolek.

KAPRYCHA!!!!!!!!! odezwij sie!:angry:

Witam Wszystkie Kobitki.

W sumie to jestem częściej na forum staraczki w 2009 r. ale niestety musze przyznać, że tamto forum coś powoli umiera...w przeciwieństwie do tego co się tutaj dzieje:) momentami nie mogę nadążyć z czytaniem...
Mam zatem do Was pytanko: wyczytałam na BB że wiesiołek można brać tylko do czasu owulacji - czy wiecie dlaczego??? ja osobiście mam problem z dokładnym określeniem kiedy ten "BIG" day jest u mnie dlatego za bardzo nie wiem co robić...brać?odstawiać?-pytanie tylko kiedy??
witaj z tego co ja sie orientuje to dletego ze wiesiolek moze powodowac skurcze macicy i utrudniac zagniezdzanie sie zarodka itp. a poza tym po co brac wiesiolek po owu??? przeciez on jest potrzebny tylko do owu zeby sluz poprawiec a potem to juz pal licho :-p a zeby sprawdzic kiedy masz owu to mozesz i testy owu uzywać i przede wszystkim badac sluz! w okresie plodnym jest on przejzysty i rozciagliwy itp wystarczy ze ma jedna ceche sluzu plodnego to juz jest to okres plodny! poczytaj NIEZBEDNIK STARACZKI !!!!

Julitko a u ciebie jak????

Eva jak sobie radzisz z tym, ze staranka trzeba odłozyć?
Bo ja ostatnio łapie same dołki z tego powodu, oczywiście wymyslam sobie zajęcia zeby odsunąć te mysli od siebie ale i tak kiepsko....:nerd:

Eva jak sobie radzisz z tym, ze staranka trzeba odłozyć?
Bo ja ostatnio łapie same dołki z tego powodu, oczywiście wymyslam sobie zajęcia zeby odsunąć te mysli od siebie ale i tak kiepsko....:nerd:
mi idzie to baaardzo ciezko! w piatek jak tak mąz tylko przebaknal cos na ten temat a ja zalalam sie lzami! :dry: ja juz czekam na staranka od 3 lat i powiem ci ze moja psychika jest jak szfajcarski ser! :-( ciesze sie tylko z tego ze on nareszcie dorosl do tego faktu i tez juz bardzo chce ale on sie uparl na ta obrone moja a ja nie mam jeszcze daty nawet i jestem w takim paskudnym zawieszeniu! :-( bo nie wiem w zasadzie kiedy to bedzie!

hej dziewczyny!!jeszce raz dziekuje wszystkim za pocieszenie i dobre rady...ale musze sie Wam pochwalic ze maz ze mna zaczal wczoraj wspolpracowac i bylo bardzo milo;-)wg suwaczka juz po owulce wiec nie wiem czy cos z tego wyjdzie zobaczymy..nadzieje jednak mam:-)obym sie nie rozczarowala bo to przykre uczucie;-(buziaki kochane:-)

reklama
KAPRYCHA!!!!!!!!! odezwij sie!:angry:

witaj z tego co ja sie orientuje to dletego ze wiesiolek moze powodowac skurcze macicy i utrudniac zagniezdzanie sie zarodka itp. a poza tym po co brac wiesiolek po owu??? przeciez on jest potrzebny tylko do owu zeby sluz poprawiec a potem to juz pal licho :-p a zeby sprawdzic kiedy masz owu to mozesz i testy owu uzywać i przede wszystkim badac sluz! w okresie plodnym jest on przejzysty i rozciagliwy itp wystarczy ze ma jedna ceche sluzu plodnego to juz jest to okres plodny! poczytaj NIEZBEDNIK STARACZKI !!!!

Julitko a u ciebie jak????
Kochana narazie nic nie ma :-):-):-) ale wiesz malenka dzien jest długi :-:)-( i wszystko się moze zdarzyć :-:)-:)-(
hej dziewczyny!!jeszce raz dziekuje wszystkim za pocieszenie i dobre rady...ale musze sie Wam pochwalic ze maz ze mna zaczal wczoraj wspolpracowac i bylo bardzo milo;-)wg suwaczka juz po owulce wiec nie wiem czy cos z tego wyjdzie zobaczymy..nadzieje jednak mam:-)obym sie nie rozczarowala bo to przykre uczucie;-(buziaki kochane:-)
Świetnie kochana że mężuś zaczął współpracować :tak::tak::tak: trzymam kciuki :tak:
KAPRYCHA SŁOŃCE GDZIE JESTEŚ

Do góry