reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Mówiłam Wam, że nawet na pustyni cegłówka spadnie mi na głowę.
Chciałam się zemścić naleśniczkami a naleśniczki zemściły się na mnie.
Przecież to się stoi i stoi i stoi przy kuchence. Ludzie ale się zemściłam.
hehe Haneczko Ty to jesteś dobra :tak::tak::tak: rób te naleśniczki kochana bo mezus głodny:tak::tak::tak: buziaki kochana

reklama
Marzenixx - przykro mi z powodu prawka. Napisz (oczywiście jak chcesz) dlaczego do tej pory uwalałaś. Za każdym razem to samo czy za każdym razem zaś coś innego ci wymyślali.??????????????????????????
.
uwalałam na pocztaku bo mialam okropnego instruktora a raczej instruktorke ktora nie nauczyla mnie jezdzic wogole...... zmienilam instruktora ktory dopiero pokazal mi jak sie jezdzi.... i nie zdalam z mojej winy, bo sie zagapilam na dom wktorym straszy i zmory nawiedziaja :szok:(tak mi kolezanka nagadala):szok: i nie zauwazylam ze to byla dwukierunkowa , bo byla dosyc wąska ulica i zjechalam do lewej...:wściekła/y: coz moja wina.... moze nastepnym razem sie uda.
a rzeczywiscie sie zdazaja tacy egzaminatorzy co za nic uwalaja , na szczescie jeszcze na takiego nie trafilam...

.
Obiecałam,że się odezwę jeśli zrobię test i ...............zrobiłam.
Jestem w 8 tygodniu ciąży choć było ciężko-grypa.
.
gratuluje kochana fasolki!!!
justynka tobie rowniez gratuluje i to pieciokrotnie heheheh:-D:-D:-D

rzeczywiscie dziewczyny ten luty to jakas masakra!!!! :-D:-D na marzec nam prawie nikt nie zostanie;-)
a ja juz z pracy... nie wiem czu juz po owulce czy jak, wczoraj i przedwczoraj mialam lekkie klucia jak na owu dzis jakby ciut ciut.... nie wiem czy juz po czy
jak... nie chce mi sie isc do gina...

lilu, kinguś :******
i dla ciebie tikanis jeszcze mocniejsze bo dla was podwojne :***********

hm.....widzialam tu dzisiaj dziewczyne z piecioraczkami.....czytalam jej posty......troche to dziwne.....u mnie na usg w 8 tyg.bylo widac ze blizniaki a ona w piatym miesiacu sie dowiedziala ze az tyle dzieci?????......no i owego czasu bylam na forum blizniat i ciaz wielomnagiej....niespotkacham sie tak zeby ktoras z trojaczkami dotarla do konca a z 5:szok:...juz 30 tyd,,,,i do 38 ma byc dobrze......no gratulacje

hehe Haneczko Ty to jesteś dobra :tak::tak::tak: rób te naleśniczki kochana bo mezus głodny:tak::tak::tak: buziaki kochana

No mój to kucharz więc mógłby się zlitować i sam sobie posmarzyć, ale on nawet nie wie gdzie kuchenka jest u nas w mieszkaniu. I podpowiedź typu "w kuchni" też nic nie pomoże.
Zamienimy się, ja cię wycałuję na maxa a ty posmarzysz naleśniczki, co??????????

No mój to kucharz więc mógłby się zlitować i sam sobie posmarzyć, ale on nawet nie wie gdzie kuchenka jest u nas w mieszkaniu. I podpowiedź typu "w kuchni" też nic nie pomoże.
Zamienimy się, ja cię wycałuję na maxa a ty posmarzysz naleśniczki, co??????????
hehe oki no niech będzie :-):-):-) a dużo Ci jeszcze zostało :-D to męzus musiał być bardzo spragniony Twoich pysznych naleśniczków :tak: hehe chcę Cię od nas oderwać i pewnie sam z nami pogadać :tak::tak::tak: ja też chcę takiego jednego naleśnika :tak:

hehe oki no niech będzie :-):-):-) a dużo Ci jeszcze zostało :-D to męzus musiał być bardzo spragniony Twoich pysznych naleśniczków :tak: hehe chcę Cię od nas oderwać i pewnie sam z nami pogadać :tak::tak::tak: ja też chcę takiego jednego naleśnika :tak:

No jeszcze mi zostało i to nie mało. Latam z kuchni do pokoju i wale kilometry.
Coś ten nasz bunt mu dał do zrozumienia i dzisiaj podłączył mi neta do mojego starego laptopa, żebym sobie mogła z Wami posiedzieć.

A wpadaj mała, mam też dżemik własnej roboty. Do wyboru: truskawkowy, wiśniowy albo czereśniowy z całymi owocami.
Z sosikiem na ostro nie polecam.

Marzenixx ja rozumie, ze się zagapiłaś na super przystojniaka - to ja jeszcze zrozumie ale na chałupę.
Trzymaj Ty mnie wzrok na drodze a instruktora za kolano.

No jeszcze mi zostało i to nie mało. Latam z kuchni do pokoju i wale kilometry.
Coś ten nasz bunt mu dał do zrozumienia i dzisiaj podłączył mi neta do mojego starego laptopa, żebym sobie mogła z Wami posiedzieć.

A wpadaj mała, mam też dżemik własnej roboty. Do wyboru: truskawkowy, wiśniowy albo czereśniowy z całymi owocami.
Z sosikiem na ostro nie polecam.
To dobrze że dał mu do myslenia hehe jak tak wszystkie na niego skoczyłyśmy to woli podłączyć Ci zebys sobie z nami siedziala :tak::tak::tak: hehe to wpadam :tak::tak::tak: rób mi naleśniczka i posmaruj dzemikiem truskawkowym :-) a ja niedługo bede :-D:-D:-D

reklama
Marzenixx ja rozumie, ze się zagapiłaś na super przystojniaka - to ja jeszcze zrozumie ale na chałupę.
Trzymaj Ty mnie wzrok na drodze a instruktora za kolano.
no wlasnie sobie pomyslalam o tym, ale ten instruktor byl jakis zdechły, i do tego nie zaciekawy z wyglądu :baffled: hehe
teraz niestety kamery w autach sa i nawet na ładne oczka nie mozna ich wziąć sposobem :sorry2:

Do góry