reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

witajcie dziewczynki!
Elisabeth GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D
julitko i mezatko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!:-D:-D:-D
a ja mam zlego humora i chyba uwierze mamie ze przed malpa i w trakcie lepiej nic nie piec! ehhhh... pizza mi nie wyszla :-:)-:)-:)-:)-( ciasto w ogole nie wyroslo :baffled: mam nadzieje ze sie nie potrujemy :baffled: dooopaaaaa!!!! :-(

Zwal wine na drożdże:-)

reklama
Witam Was dziewczyny po długiej przerwie.
Przerwa spowodowana była chorobą (grypa z powikłaniami).
Obecnie nadal jestem na L4 i dopiero dziś zainstalowano mi w domu internet ( wolny jak nie wiem co :( ) ale wreszcie mam kontakt ze światem.
Obiecałam,że się odezwę jeśli zrobię test i ...............zrobiłam.
Jestem w 8 tygodniu ciąży choć było ciężko-grypa.
Dostałam silnych skurczów i baliśmy się,że dziecka nie będzie.
Niebezpieczeństwa już nie ma.Dzidzia trzyma się mnie mocno:-)
Dziewczyny piszę to, aby przesłać Wam pozytywną energię i nadzieję,że może się udać.
Mocno trzymam za Was kciuki.Bardzo mocno.

Obecnie nadal jestem na L4 i dopiero dziś zainstalowano mi w domu internet ( wolny jak nie wiem co :( ) ale wreszcie mam kontakt ze światem.
Dziewczyny piszę to, aby przesłać Wam pozytywną energię i nadzieję,że może się udać.
MOJE GRATULACJE !!!! uważaj na siebie i malenstwo :tak::tak::tak:

Gratuluje Lauro, ja też się bardzo ucieszyłam jak się dowiedziałam że zostanę mamą-w moim przypadku to jest pięciokrotna radość...Pozdrawiam

Serdeczne gratulacje, ten miesiąc na prawde jest szalony, same fasolki.

Kochana bardzo się cieszę i gratuluję.Dbaj o siebie i fasolkę.

Gratuluje Lauro, ja też się bardzo ucieszyłam jak się dowiedziałam że zostanę mamą-w moim przypadku to jest pięciokrotna radość...Pozdrawiam
Jakiej płci są twoje maluszki?

Dziewczynki czy wpadła wam w rączki jakaś super książeczka, którą mozecie polecić na temat ciązy czy np. pierwszych miesiecy zycia dziecka? Z góry dziekuję;-)

witam o tygodniowej przeprwie...ale was czytalam......gratulacje zafasolkowanym...../:-D.....i wszystkiecho naj urodzinkowym

reklama
Te, które wiedzą o co chodzi z naleśniczkami mogą zacząć się śmiać.
Tak mu zasmakowały, że właśnie siedzę w garach i smarze naleśniczki.
Los jest okrutny:wściekła/y:

Do góry