reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dziewczyny chcę iść w tym miesiącu do gina na cytologie i przy okazji chciałabym zrobić USG aby zobaczyć jak wygląda pęcherzyk no wiecie czy pękł już czy jeszcze nie itp,Czy była owulacja.
Na który dzień cyklu mam się umówić najlepiej?@ mam co 26 dni.

reklama
To dobrze że dał mu do myslenia hehe jak tak wszystkie na niego skoczyłyśmy to woli podłączyć Ci zebys sobie z nami siedziala :tak::tak::tak: hehe to wpadam :tak::tak::tak: rób mi naleśniczka i posmaruj dzemikiem truskawkowym :-) a ja niedługo bede :-D:-D:-D

Mówisz i masz:-)
Dzięki za zaproszenie, jak zajaże jak to sie robi to też będę zapraszać.

Dziewczyny chcę iść w tym miesiącu do gina na cytologie i przy okazji chciałabym zrobić USG aby zobaczyć jak wygląda pęcherzyk no wiecie czy pękł już czy jeszcze nie itp,Czy była owulacja.

jak masz taki krotki cykl to najlepiej kochana zaczac od 8dc :tak: mi gin tak radzil i ja tak poszlam i bylo widac juz pecherzyk:tak:

Czesc dziewczyny w ten niedzielny wieczor. Rozmawialam dzis z moja kolezanka z pracy i podala mi bardzo innowacyjny sposob pobudzenia "malych zolnierzy do pracy. Podobno zimny prysznic na meskie przyrodzenie tuz przed przytulaniem polepsza ich ruchliwosc. Pewnie nie jest to potwierdzone zadnymi badaniami ale ona podejrzewa, ze to spowodowalo szybsze zajscie w ciaze (o pierwsza fasolke starali sie ponad rok a o drugie z zastosowaniem "chodzenia" juz w 3 cyklu). Zastanawiajace? :baffled:
Nie wiem jak to wplywa na rozmiar ;-) hahahahaaha

Czesc dziewczyny w ten niedzielny wieczor. Rozmawialam dzis z moja kolezanka z pracy i podala mi bardzo innowacyjny sposob pobudzenia "malych zolnierzy do pracy. Podobno zimny prysznic na meskie przyrodzenie tuz przed przytulaniem polepsza ich ruchliwosc. Pewnie nie jest to potwierdzone zadnymi badaniami ale ona podejrzewa, ze to spowodowalo szybsze zajscie w ciaze (o pierwsza fasolke starali sie ponad rok a o drugie z zastosowaniem "chodzenia" juz w 3 cyklu). Zastanawiajace? :baffled:
Nie wiem jak to wplywa na rozmiar ;-) hahahahaaha
hehe warto spróbować :) :-)

Też mam podobny cykl tylko brak pęcherzyków. U mnie wychodzą dopiero koło 12 dc ale po clo. A cytologię to chyba można w każdy dc oprócz @.

reklama
Do góry