reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Cześc dziewczyny!

Dziewczyny, staranie się o dziecko w moim przypadku było proste. Udało nam się już po drugiej próbie. Termin mam na 16 kwietnia i do tego urodzę pięcioraczki.....Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy.

Myślałam że to żart na początku! :baffled:

na razie moje pięcioraczki rozwijają się w jak najlepszym porządku, lecz bardzo się martwię co będzie dalej. Zostało mi około 8 tygodni. Czuję się na razie dobrze, lecz jak dostanę jakichkolwiek bóli od razu zostanę zawieziona do szpitala i tam pozostanę do końca ciąży. Cała rodzina bardzo wspiera mnie w czasie tych ostatnich tygodni. U mnie w rodzinie zdarzały się już ciąże bliźniacze, moja ciocia nawet urodziła trojaczki, ale pięcioraczki w naszej rodzinie to będzie wielka rewolucja.

A wiadomo jakiej są płci? To naprawdę rewelacja przy naturalnym zapłodnieniu! :-)

Witam Was dziewczyny po długiej przerwie.
Przerwa spowodowana była chorobą (grypa z powikłaniami).
Obecnie nadal jestem na L4 i dopiero dziś zainstalowano mi w domu internet ( wolny jak nie wiem co :( ) ale wreszcie mam kontakt ze światem.
Obiecałam,że się odezwę jeśli zrobię test i ...............zrobiłam.
Jestem w 8 tygodniu ciąży choć było ciężko-grypa.
Dostałam silnych skurczów i baliśmy się,że dziecka nie będzie.
Niebezpieczeństwa już nie ma.Dzidzia trzyma się mnie mocno:-)
Dziewczyny piszę to, aby przesłać Wam pozytywną energię i nadzieję,że może się udać.
Mocno trzymam za Was kciuki.Bardzo mocno.

Gratulację moja Droga!

Zaraz to naprawdę niekogo tu nie będzie. Szok co za miesiąc! :szok: :-D

Ja dziś umieram, nie dośc że drugą dobę w pracy to jeszcze mam taką @ bolesną że myślałam że zemdleje.

Nie wiem jak wygląda przyszła mamusia piecioraczków ale to pani która niedawno urodziła ośmioraczki a wcześniej sześcioraczki, niestety nie jest to do końca normalne, bynajmniej według mnie i chyba kobieta jest chora psychicznie.

ce5e02b70028ccb84994c2c1

49a0202c00240fac4994c2c9

Ja tam mam całe życie 19.
A PESEL kłamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Też mam podobny cykl tylko brak pęcherzyków. U mnie wychodzą dopiero koło 12 dc ale po clo. A cytologię to chyba można w każdy dc oprócz @.
Chodziłaś na monitoring cyklu zanim twój lekarz stwierdził brak pęcherzyków?
Po tym zapisał ci Clo i pęcherzyki są tak?
A czy testy owulacyjne mogą pokazywać owulację jeśli nie ma pęcherzyka?

Do góry