kinguś
Nie poddam się
Mi ostatnio 2 razy wcześniej przyszła.jeszcze niby 3 dni i ma byc @ ale pewnie sie przesunie jak myslicie??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi ostatnio 2 razy wcześniej przyszła.jeszcze niby 3 dni i ma byc @ ale pewnie sie przesunie jak myslicie??
Nie wyobrażam sobie co czuła matka tego dziecka. Dobrze że dziecko się znalazło.Tak w skrócie:
do fasolki elisabeth - gratulacje
jak dobrze pamiętam do kinguś - a widzisz niedowiarku, jednak dzidziuś rośnie:-)
no i chyba kroptusia - aby wszystko się ułożyło
Mam nadzieje, ze nic nie pomyliłam.
Mąż wyszedł ciąć drzewo, tak i ja chwilka przerwy w byciu kurą domową i dorwałam neta.
Na jutro wszystko gotowe - goście
Nie mam na nikogo ochoty bo @ przyszła.
Na szczęście wszystko już jest regularnie.
Tzn już drugi cykl jest dłuższy niż 24 dni więc są większe nadzieje na dzidziusia.
A co do nadziei - M w poniedziałek idzie zbadać swoich podopiecznych.
Nadal ćwiczę.
Jak na razie waga nie spada ale główny cel - brzuch, zaczyna zyskiwać na formie tzn już zaczynam czuć mięśnie brzucha napięte a nie sam tłuszczyk.
A ja dzisiaj dostałam pięknego białego misia i czerwoną różę (3szt).
A wiecie o tym porwaniu noworodka w Krakowie?
Na szczęcie znaleźli maluszka.
mi ostatnio przyszla w 26 dc ...ale teraz jak jestem tak przeziebiona to chyba tez sie przesunie co ? buziakiMi ostatnio 2 razy wcześniej przyszła.
ja tez bym bardzo chciala zeby wcale nie przyszlaNiestety przeziębienie i inne choroby sprzyjają przesunięciom,:-(
Julitko oby wcale nie przyszła @Trzymam kciuki, bo coś mi się zdaje że będziesz następna po elisabeth:-)
Widzę że jutro masz urodzinki;-)
Kaprycha Ty i Hanka byłyście wczoraj the best
A teraz ide poczytac, co naskrobalyscie. Az sie boje czytac swoich wczorajszych postowale mam kacora, hihihi. Hanka mnie upila ;-)
P.S. Hanko -skakanko, nie mam nic wspolnego z Podhalem. Bywam czasem w Zakopcu na Kwasnicy ( mniaaaam, mniaaaaam) ale to maxymalnie 2x do roku