reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
ja również się witam niedzielnie;-) i pomimo iż niestety musze do pracy na 15-sta leciec to humorek mam świetny po wczorajszych walentynkach:-D:-)
buziaki :****

Lolitka! Ja się bardzo cieszę, że znów Cię widzę na BB!! Od pewnego czasu mniej tu zaglądam /bo już bardzo się nakręcałam/, ale jednak zaglądam :)
Mam duże zaległości w czytaniu, ale dokopałam się do Twojego postu sprzed paru tygodni. Bardzo zrobiło mi się przykro, ale wierzę, że ten proces jest odwracalny. Musi być, bo inaczej nie stosowano by takich zabiegów. No, i znów jesteś z nami!
Przepraszam Cię, jeśli niepotrzebnie wracam do tej sprawy, ale Twoje fachowe rady bardzo sobie cenię /pewnie nie ja jedna :)/ i bardzo bym chciała, żeby wszystko się Tobie dobrze poukładało! Pozdrowienia serdeczne!

Witaj kochanie
Bardzo się cieszę, że masz taki dobry humorek :-D:-D
Ja do pracy jutro idę trochę mi się nie chce ale czas szybciej przeleci do czwartkowego usg ;-)
hej hej maleńka;-) nic sie nie stresuj ,w czwartek jak zobaczysz mocne serducho to zobaczysz jaki bedzieszz miala super humorek:-)
ja tez sie nie moge doczkeac juz czwartku! w czwartek wyjezdzam z mężem do siostry do anglii na urlopik na 10 dni i do mojej ukochanej chrzesniaczki, tak dawno jej nie widzialam ze sie stesknilam jak szalona!!!

MĘŻATKO KOCHANA :-):-):-)
W dniu Twych urodzin,
w dniu Twego święta
pewna osoba o Tobie pamięta,
pamięta o Tobie i śle życzenia
by się spełniły wszystkie Twe marzenia,
niech Ci życie słodko płynie
w każdej chwili i godzinie,
aby wszystko się spełniło,
o czym marzysz Twoje było,
byś pogodne miała dni
z głębi serca życzę Ci!
i oczywiście życzę Ci kochanie fasoleczki :tak::tak::tak:

MĘŻATKO KOCHANA :-):-):-)
W dniu Twych urodzin,
w dniu Twego święta
pewna osoba o Tobie pamięta,
pamięta o Tobie i śle życzenia
by się spełniły wszystkie Twe marzenia,
niech Ci życie słodko płynie
w każdej chwili i godzinie,
aby wszystko się spełniło,
o czym marzysz Twoje było,
byś pogodne miała dni
z głębi serca życzę Ci!
i oczywiście życzę Ci kochanie fasoleczki :tak::tak::tak:

ojej to mezatka dzis ma urodzinki??? dołączam sie do zyczen!!!! i dla ciebie Julitko równiez bo widze po suwaczku ze rowniez dzis masz swoje swieto!! buziakow moc! :********

Julitko i Mężatko w dniu Waszego święta życzę Wam spełnienia tego największego marzenia :-):-):-):-):-)

galeria20anne20geddes20251.jpg

reklama
Witajcie Dziewczynki :-)

Elisabeth-OGROMNE GRATULACJE KOCHANA :-D

Mezatko i Julitko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Dziewczynki :rofl2:

Kingus,marzenixx- Buziaki kochane :*

Do góry