Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
hey kochane ale mialam beznadziejną noc :-( budzilam sie co chwilę przez ten okropny katar i ból gardła :---( zajrzałam zeby zobaczyc co tam dzis z rana u was buziaczki moje kochane
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My też nie obchodzimy Walentynek mi to święto bardziej pasuje do młodzieży :-)My nie obchodzimy walentynek, akurat oboje mamy do tego święta niechęć.
Dla nas ten dzień to coś w stylu dzień bez śmiecenia, dzień bez papierosa itd :-)
Ale tym, którzy obchodzą Walentynki życzę Miłego Wieczorku :-)
My idziemy dziś do naszych znajomych zobaczyć ich tygodniową córeczkę Jagódkę :-)
Mężulo popije, a ja autem będę wracać.
PS Zawsze jak jest wypity to mówi, że coraz lepiej mi idzie
A jutro idę z kuzynką na koncert Kaśki Kowalskiej.
Od 12 roku życia byłam jej maniaczką i sentyment pozostał.
A Wy kogo, czego lubicie słuchac?
Miłych Walentynek i miłego sprzątanka w nowym gniazdku.Dzien Dobry
Mieszkanie jest w polowie posprzatane zostala mi lazienka. Wiec dzis pewnie nie zajrze do Was. No moze wieczorkiem. Milych walentynek
Julitka kuruj się kochana herbatka z miodem,czosnek i soczek malinowy.hey kochane ale mialam beznadziejną noc :-( budzilam sie co chwilę przez ten okropny katar i ból gardła :---( zajrzałam zeby zobaczyc co tam dzis z rana u was buziaczki moje kochane
lilu zazdroszcze ze sie na nowe mieszkanko przeprowadzasz, my z mężem dopiero sie do kpna przymierzamy
Dzien Dobry
Lilu to moze to nowe mieszkanie cos w Nim zmieni (ja tez mam taka nadzieje) my juz przenieslismy polowe rzeczy. Mieszkanie jest w polowie posprzatane zostala mi lazienka. Wiec dzis pewnie nie zajrze do Was. No moze wieczorkiem. Milych walentynek
Brawo za odwagę ;-)tu pędzelek hanki.
przepraszam że czytałem wasze
forum.
ide jeść meksykańskie naleśniczki.
browar przyniesiony.
kocham was wszystkie i też pozdrawiam
Następnym razem się udaja dzis oblałam prawko znowu 13 piatek , egzamin mialam o 13;31 i lipa, ale cóż to jednak nie by moj dzien
Następnej już nie będzie ;-)wczoraj przylazla do mnie wredna @ plecy mnie tak za przeproszeniem napierd........ja ze zaraz nie wytrzymam do tego leje sie ze mnie jak ze swini kur....a co za dziennnnnnn
GRATULUJĘ:-):-):-):-):-):-):-):-)
Robiłam dziś teścik, z dusza na ramieniu, stresa miałam jak przed egzaminem jakimś i oto efekt:
Witam....
Robiłam dziś teścik, z dusza na ramieniu, stresa miałam jak przed egzaminem jakimś i oto efekt: