reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

hey kochane ale mialam beznadziejną noc :-( budzilam sie co chwilę przez ten okropny katar i ból gardła :-:)-:)-( zajrzałam zeby zobaczyc co tam dzis z rana u was :tak: buziaczki moje kochane :-p

reklama
My nie obchodzimy walentynek, akurat oboje mamy do tego święta niechęć.
Dla nas ten dzień to coś w stylu dzień bez śmiecenia, dzień bez papierosa itd :-)

Ale tym, którzy obchodzą Walentynki życzę Miłego Wieczorku :-)

My idziemy dziś do naszych znajomych zobaczyć ich tygodniową córeczkę Jagódkę :-)

Mężulo popije, a ja autem będę wracać.
PS Zawsze jak jest wypity to mówi, że coraz lepiej mi idzie :-D

A jutro idę z kuzynką na koncert Kaśki Kowalskiej.
Od 12 roku życia byłam jej maniaczką i sentyment pozostał.

A Wy kogo, czego lubicie słuchac?
My też nie obchodzimy Walentynek mi to święto bardziej pasuje do młodzieży :-)
Idziemy na kolację do restauracji z znajomymi ale tylko dlatego iż nasz przyjaciel od kilku m-cy ma nową dziewczynę no i to ich pierwsze Walentynki.
Teraz to słucham radyjka zazwyczaj:tak:
Lubię Norah Jones,Seala
Kiedyś byłam fanką T.Love bardzo lubię ich piosenki.

Dzien Dobry
Mieszkanie jest w polowie posprzatane zostala mi lazienka. Wiec dzis pewnie nie zajrze do Was. No moze wieczorkiem. Milych walentynek
Miłych Walentynek i miłego sprzątanka w nowym gniazdku.:tak:

hey kochane ale mialam beznadziejną noc :-( budzilam sie co chwilę przez ten okropny katar i ból gardła :-:)-:)-( zajrzałam zeby zobaczyc co tam dzis z rana u was :tak: buziaczki moje kochane :-p
Julitka kuruj się kochana herbatka z miodem,czosnek i soczek malinowy.
A wieczorem na rozgrzanie najlepsze jest przytulanie.:-)

Witam lasencje
Ja na chwile bo dziś i jutro komputer w rękach mojej miłości (taki układ jak ma wolne).

U nas taka zamieć śnieżna, że cholera nie widać na metr.

OLICA - mój to nawet nie wie co znaczy romantyzm, dla niego to obce słowo.

Wtrącę się też do kuracji leczniczej. Znajoma lekarka mówiła, że jak jest przeziębienie to nie pić miodu bo podrażnia. Lepiej dorwać u pszczelarza kit pszczeli bo to naturalny antybiotyk. Mnie mama całe życie tym katowała, cholerstwo niedobre na maxa.

Jak miłość gdzieś na chwilę odejdzie od kompa to zaglądne co bazgracie. Bo zaś 1 dzień to na same odrabianie zaległości w czytaniu będę musiała poświęcić.

Miłego dzionka. No i oczywiście miłego walenia tynków.

lilu zazdroszcze ze sie na nowe mieszkanko przeprowadzasz, my z mężem dopiero sie do kpna przymierzamy:sorry2:

Hehe kochana nie jest tak kolorowo jakby sie wydawalo, my mieszkamy zagranica wiec mozem jedynie pozwolic sobie na zmiane wynajetego mieszkania :sorry2:

Dzien Dobry

Lilu to moze to nowe mieszkanie cos w Nim zmieni (ja tez mam taka nadzieje) my juz przenieslismy polowe rzeczy. Mieszkanie jest w polowie posprzatane zostala mi lazienka. Wiec dzis pewnie nie zajrze do Was. No moze wieczorkiem. Milych walentynek

A ja pakuje i pakuje od samego rano i konca nie widac :crazy: po co tyle czlowiek rupieci zbiera, kupuje itp :angry: w szczegolnosci JA :wściekła/y: wczoraj przylazla do mnie wredna @ :baffled: plecy mnie tak za przeproszeniem napierd........ja ze zaraz nie wytrzymam do tego leje sie ze mnie jak ze swini :wściekła/y: kur....a co za dziennnnnnn :crazy:

Witam....

Dziewczyny czytałam Was i sikałam pod siebie;-)... jesteście wariatki na maxa:tak:... tak tak o Was pisze Haniu i Kaprysiu... uwielbiam takie poczucie humoru, dla mnie jestescie wielkie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Robiłam dziś teścik, z dusza na ramieniu, stresa miałam jak przed egzaminem jakimś i oto efekt:

ELISABETH Slonce,niesamowite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dwie tlusciutkie krechy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co to sie dzieje..! za niedlugo zamkna watek!!!!!!!!!!

tu pędzelek hanki.
przepraszam że czytałem wasze
forum.
ide jeść meksykańskie naleśniczki.
browar przyniesiony.
kocham was wszystkie i też pozdrawiam
Brawo za odwagę ;-)

ja dzis oblałam prawko :zawstydzona/y: znowu:dry: :wściekła/y:13 piatek , egzamin mialam o 13;31 :sorry2::dry: i lipa, ale cóż to jednak nie by moj dzien:blink:
Następnym razem się uda:tak:

wczoraj przylazla do mnie wredna @ :baffled: plecy mnie tak za przeproszeniem napierd........ja ze zaraz nie wytrzymam do tego leje sie ze mnie jak ze swini :wściekła/y: kur....a co za dziennnnnnn :crazy:
Następnej już nie będzie ;-)

Robiłam dziś teścik, z dusza na ramieniu, stresa miałam jak przed egzaminem jakimś i oto efekt:
GRATULUJĘ:-):-):-):-):-):-):-):-)

ELISABETH, GRATULUJĘ!!!!

Poproszę o fluidki, strasznie ich teraz potrzebuję .........

reklama
Laseczki dzięki za gratulacje.... ja na razie na spokojnie do tego podchodze, bo to poczatek, a na początku wszystko może sie zdarzyć... na razie wie mój mąz i Wy tu na forum... jak lekarz potwierdzi to dopiero ogłosze rodzince...

a fluidki bardzo prosze... takie świeże to najlepsze:

Do góry