reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

wczoraj przylazla do mnie wredna @ :baffled: plecy mnie tak za przeproszeniem napierd........ja ze zaraz nie wytrzymam do tego leje sie ze mnie jak ze swini :wściekła/y: kur....a co za dziennnnnnn :crazy:
Kochana do mnie też wczoraj i czuję się tak samo już 3 ibupromy łyknęłam:-(

Witam....

Dziewczyny czytałam Was i sikałam pod siebie;-)... jesteście wariatki na maxa:tak:... tak tak o Was pisze Haniu i Kaprysiu... uwielbiam takie poczucie humoru, dla mnie jestescie wielkie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Robiłam dziś teścik, z dusza na ramieniu, stresa miałam jak przed egzaminem jakimś i oto efekt:
O joj to mamy Walentynkową fasolkę ale się cieszę.
Piękne dwie kreseczki gratuluję.

reklama
Elisabeth, łapię fluidki pełnymi garściami!! Dzięki!!! Będzie wszystko dobrze, na pewno! Ajaj, ile ja bym dała, żeby te II kreseczki mi się pojawiły!
Ale macie piękny walentynkowy dzień! :)

marzenixx- nie poddawaj sie kochana jesli chodzi o prawko, zdasz napewno...:rofl2:
elizabeth- no prosze.. jakie ladne kreseczki..:-D gratulejmy wraz z kubusiem...

a mnie dzis rano moj synus zbudzil kopniaczkami no i glodzik,, musialam szybko cos zjesc... praktycznie jem co 2 godziny.. masakra.. heheh a mezus po sniadanku dal mi..... lizaczka w ksztalcie serduszka./:rofl2:

HEJ Dziewczynki!!!!
Elisabeth kochana jaki piękny prezent dostałaś razem z mężem-GRATULUJĘ!!!! BYŁAM pewna że to fasolka a ostatnio to mam dobre przeczucia które się nie mylą!!!:-)
U mnie też dobrze @ w końcu przylazła za 9 dni zaczynam przygotowanie do IUI.... brzuch mnie boli jak cholera ale cieszę !!!
Pozdrawiam wariatki Kaprychę i Hankę... jesteście super!!!:-D
Karola de z ciebie też jest szalona dziwczyna!!! pamiętaj nowy cykl-nowa nadzieję.:tak:
Romeczko, Lilu19, Kinguś,Julitko i całą resztę pozdrawiam...!!!:happy:
Życzę wspaniałych i owocnych walentynek!!! :-D:-D:-D

Dziękuję Wam jeszcze raz bardzo mocno... niom, prezent się udał jak nic... chociaż mąz ma na mnie focha, bo mu się o 3ej w nocy na amory zebrało, a mi w głowie tylko sen był i się lekko wkurzył... ale chyba mi wybaczy;-):-p

Kinguś to chyba na październikowych sie spotkamy?:-)

Martynko Wam się tez uda... widze, że jestes pełna nadziei...

Witam....

Dziewczyny czytałam Was i sikałam pod siebie;-)... jesteście wariatki na maxa:tak:... tak tak o Was pisze Haniu i Kaprysiu... uwielbiam takie poczucie humoru, dla mnie jestescie wielkie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Robiłam dziś teścik, z dusza na ramieniu, stresa miałam jak przed egzaminem jakimś i oto efekt:
GRATULUJĘ!
A mnie mówiłam to sprawka babci:tak:
Cieszę się razem z Tobą.

Tak w skrócie:

do fasolki
elisabeth
- gratulacje:-D

jak dobrze pamiętam do kinguś - a widzisz niedowiarku, jednak dzidziuś rośnie:-)

no i chyba kroptusia - aby wszystko się ułożyło:happy:

Mam nadzieje, ze nic nie pomyliłam.

Mąż wyszedł ciąć drzewo, tak i ja chwilka przerwy w byciu kurą domową i dorwałam neta.

Na jutro wszystko gotowe - goście:-p

Nie mam na nikogo ochoty bo @ przyszła.

Na szczęście wszystko już jest regularnie.

Tzn już drugi cykl jest dłuższy niż 24 dni więc są większe nadzieje na dzidziusia.

A co do nadziei - M w poniedziałek idzie zbadać swoich podopiecznych.

Nadal ćwiczę.

Jak na razie waga nie spada ale główny cel - brzuch, zaczyna zyskiwać na formie tzn już zaczynam czuć mięśnie brzucha napięte a nie sam tłuszczyk.

A ja dzisiaj dostałam pięknego białego misia i czerwoną różę (3szt).

A wiecie o tym porwaniu noworodka w Krakowie?
Na szczęcie znaleźli maluszka.

a mnie dzis rano moj synus zbudzil kopniaczkami no i glodzik,, musialam szybko cos zjesc... praktycznie jem co 2 godziny.. masakra.. heheh a mezus po sniadanku dal mi..... lizaczka w ksztalcie serduszka./:rofl2:
:-):-)

U mnie też dobrze @ w końcu przylazła za 9 dni zaczynam przygotowanie do IUI.... brzuch mnie boli jak cholera ale cieszę !!!
Bardzo mocno trzymam kciuki :tak::tak:

Kinguś to chyba na październikowych sie spotkamy?:-)
Na pewno :tak::tak::tak:

Niunia dobrze, że znaleźli tego dzieciaczka.
Trzymam kciuki za wyniki M.

Ostatnia edycja:
reklama
ELISABETH KOCHANA GRATULUJĘ I CIESZĘ SIĘ BARDZO!!!:tak::tak::tak:
KAROLA herbatką się lecze i jakies tam leki biore a przytulanie owszem ale dopiero za tydzien jak moje kochanie wróci :tak::tak::tak:
MARTYNKA dziękuję za pamięć i pozdrowienia :-) ja również pozdrawiam i buziaki przesyłam ....:-p
jeszcze niby 3 dni i ma byc @ ale pewnie sie przesunie jak myslicie??

Do góry