reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
A w sumie to pogańskie amerykańskie święto.
Nic się laski nie zamartwiajcie. Mój ma jutro wolne (rzadko na weekend) ale jak cholerę znam to dzień będzie jak co dzień.
Kochany jest na maksa ale finezji i romantyzmu w nim brak.

Ale się zdenerwował, że musiał pisać.
A i muszę zmienić mu ksywę. Stwierdził, że jak mówię o nim Pędzelek to w złym świetle go to stawiam. Dla niego potrzebne jest bardziej dostojne i obrazujące faktyczny stan rozmiaru przezwisko.
No to może konkurs na przezwisko dla Damiana.
Obawiam się, że Kaprycha wygra bo jeszcze 2 lampki wina i laska rozwali kompa pomysłami. Więc kaprycha jesteś wyeliminowana z uwagi na twój stan niepoczytalności przepływości krwi w żyłach.
Otwieram piwo i idę grzać naleśniczki.

Ja sie tak latwo wyelimonwac nie dam!!!
Moj nick dla Twojego M. to DEMON - bo jest zly i czyta kobiece fora! A kysz! Egzorcysty nam porzeba :-D

Ja naszczescie w nowym mieszkanku posprzatalam sobie 2 tygodnie temu :tak: dzisiaj wszystko spakowalam,a mamy tego wszystkiego od pierona :szok: i jutro bedziemy przwozic i bede rozpakowywac :baffled: dzisiaj ostatnia noc jak to sie mowi : na starych smieciach ;-)
Co dziwne moj M dzisiaj sie odzywal do mnie :happy:
pyta mnie czy mamy duzo pasty do zebow bo bedzie robil zielona noc :sorry2: on to ma pomysly :-D

Dziekujemy kochana :tak::rofl2:

Powiedz mu, zeby zawartoscici "tubki" nie marnowal na klamki - tylo do dziela :-D:-):-D

kaprycha i olica ja moge niesmialo jedną nogą wstąpić w wasze grono socjolożek gdyż został mi ostatni semestr i w czerwcu sie będę bronic:sorry2:

A zapraszamy serdecznie Pania socjolog do naszego grona :-D Wlasnie z Olica probujemy ropracowac pewien fenomen socjologiczny , jakim jest nasza szurnieta Hanka :-D:-D Pomoz nam, same sobie na damy rady jej uspokoic :-) A laske trzeba zsocjalizowac bo wariat jakich malo :p

Patrzcie tajfun przetrzeźwiał.
Jadźka ja tu w samotności piję.
Ja tu wyczuwam ukryte pragnienia, Demon Ci się marzy????????????????????

A zapraszamy serdecznie Pania socjolog do naszego grona :-D Wlasnie z Olica probujemy ropracowac pewien fenomen socjologiczny , jakim jest nasza szurnieta Hanka :-D:-D Pomoz nam, same sobie na damy rady jej uspokoic :-) A laske trzeba zsocjalizowac bo wariat jakich malo :p

Teoria jest bezsilna, może wstrząsy elektryczne?????

Patrzcie tajfun przetrzeźwiał.
Jadźka ja tu w samotności piję.
Ja tu wyczuwam ukryte pragnienia, Demon Ci się marzy????????????????????

Nie przetrzezwialam bo juz prawie cala flaszke wina "obalilam" :-D:-D:-D
Jak to pijesz w samotnosci, przeciezpijesz z nami! A co do ukrytych pragnien, to po czesci masz racje - czekam az w mojego M. wstapi demon sexu (juz kurka wydaje sie, ze wiecznosc czekam :-)), to moze sie uspokoje :szok::-)
Ciotki, ja powoli zdupcam, bo od rana mam silownie :zawstydzona/y: Taki przywilej mojej pracy, niestety. W tym tygodniu nawet normalnego weekendu nie mam, tylko trening od rana. Co za zycie no... Nie to co Hanka :-D:-):-D

Ja cię serdecznie przepraszam ale aerobik morderczy z moją kumpelą instruktorką sadyską uskuteczniałam przez ostanie 3 lata 3 razy w tygodniu.
Tylko mnie lekarz zabronił wysilać mięśni macicy!!!!!!!!!!!!!!!!!
I tuż też problem pozbycia się nadmiaru energii w nieleczonym ADHD.

Kaprycha zastanawia mnie twoje ostatnie słowo "zdupcam". Ty cholero nie masz czasami coś wspólnego z Podhalem oczywiście zanim się wyprowadziłaś??????????????

reklama
hej dziewczyny;-)
ale dzis dajecie czadu, przynamniej pośmiac się mozna :tak:
malwinko jestem kochana ale odpuscilam troszke sobie i zadziej tu pisze.
lilu zazdroszcze ze sie na nowe mieszkanko przeprowadzasz, my z mężem dopiero sie do kpna przymierzamy:sorry2:
kaprycha i olica ja moge niesmialo jedną nogą wstąpić w wasze grono socjolożek gdyż został mi ostatni semestr i w czerwcu sie będę bronic:sorry2:
kingus buziak :***
ja dzis oblałam prawko :zawstydzona/y: znowu:dry: :wściekła/y:13 piatek , egzamin mialam o 13;31 :sorry2::dry: i lipa, ale cóż to jednak nie by moj dzien:blink:

buziaki lda was dziewczyny szczególnie dla pijaczek!;-):-)

Nie martw się prawkiem. W końcu zdasz. A w przesądy nie ma co wierzyć.
AAAA no i zapraszamy do grona wojujących socjolożek. :-)

ah tam nie smutaj sie z tego powodu, ja za to w pracy jutro od 9-21 :no: wiec tez nieciekawie, a dopiero wieczorkiem cos zjemy z mezulkiem:happy: powspominamy stare czasy ,bo na walentynki mi sie oświadczał:sorry2:

My nie obchodzimy walentynek, akurat oboje mamy do tego święta niechęć.
Dla nas ten dzień to coś w stylu dzień bez śmiecenia, dzień bez papierosa itd :-)

Ale tym, którzy obchodzą Walentynki życzę Miłego Wieczorku :-)

My idziemy dziś do naszych znajomych zobaczyć ich tygodniową córeczkę Jagódkę :-)

Mężulo popije, a ja autem będę wracać.
PS Zawsze jak jest wypity to mówi, że coraz lepiej mi idzie :-D

A jutro idę z kuzynką na koncert Kaśki Kowalskiej.
Od 12 roku życia byłam jej maniaczką i sentyment pozostał.

A Wy kogo, czego lubicie słuchac?

A w sumie to pogańskie amerykańskie święto.
Nic się laski nie zamartwiajcie. Mój ma jutro wolne (rzadko na weekend) ale jak cholerę znam to dzień będzie jak co dzień.
Kochany jest na maksa ale finezji i romantyzmu w nim brak.

Haha jest aż tak źle z tym romantyzmem ? :-)

Powiedz mu, zeby zawartoscici "tubki" nie marnowal na klamki - tylo do dziela :-D:-):-D

To Ci się naprawdę udało :-D

A tak wogóle to popiły, poszły spać po 0: 00 i teraz chyba odsypiają, bo cisza......... haha

Ostatnia edycja:
Do góry