reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Ale się zdenerwował, że musiał pisać.
A i muszę zmienić mu ksywę. Stwierdził, że jak mówię o nim Pędzelek to w złym świetle go to stawiam. Dla niego potrzebne jest bardziej dostojne i obrazujące faktyczny stan rozmiaru przezwisko.
No to może konkurs na przezwisko dla Damiana.
Obawiam się, że Kaprycha wygra bo jeszcze 2 lampki wina i laska rozwali kompa pomysłami. Więc kaprycha jesteś wyeliminowana z uwagi na twój stan niepoczytalności przepływości krwi w żyłach.
Otwieram piwo i idę grzać naleśniczki.

reklama
Widzę że towarzystwo się podzieliło, jedne pijane, drugie zafasolkowane. A ja oczywiście sięwyłamuje bo fasolki nie ma a pić bedę w dopiero niedzielę pyszne drineczki :-D

Wróciłam od lekarza:
pęcherzyk ciążowy - 10 mm
pęcherzyk żółtkowy- 1 mm
zarys zarodka- 0,7 mm (coś się tam tworzy ale nie ma nawet milimetra).
Wcześniejsza ciąża niż wynika z okresu.
Za tydzień na usg i wtedy powinien być już zarodek widoczny.
Dziękuje za kciuki :tak::tak:

Wielkie gratulacje, czekamy na fotki usg z bijącym serduszkiem :-)

Witam i dziekuje bo po wpisaniu sie na forum i Waszym duchowym wsparciu po trzech latach nam sie udalo. Dzisiaj bylam u lekarza zeby potwierdzic swoje niedowierzanie, a jutro przy kolacji powiem mezowi. Zycze Wam podzenia i dziekuje jeszcze raz bo jestem przykladem ze wsparcie duchowe dziala. pa

Widzisz bo forum przynosi szczęście!
Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No to luty szzęśliwy miesiąc dla wielu dziewczynek, do wiosny to nas tu nie będzie.
Zmykam spać!

Lilu19 przeprowadzilas sie juz bo ja jeszcze jestem w trakcie sprzatania. I nie mam juz sily. Jakas tak ostatnio bezsilna jestem. Pzdr

Ja naszczescie w nowym mieszkanku posprzatalam sobie 2 tygodnie temu :tak: dzisiaj wszystko spakowalam,a mamy tego wszystkiego od pierona :szok: i jutro bedziemy przwozic i bede rozpakowywac :baffled: dzisiaj ostatnia noc jak to sie mowi : na starych smieciach ;-)
Co dziwne moj M dzisiaj sie odzywal do mnie :happy:
pyta mnie czy mamy duzo pasty do zebow bo bedzie robil zielona noc :sorry2: on to ma pomysly :-D

walentynki-1.gif

Kochane moje życzę Wam żebyście w kolejne Walentynki tuliły już swoje maleństwa albo chociaż nosiły je pod serduszkiem.

Dziekujemy kochana :tak::rofl2:

hej dziewczyny;-)
ale dzis dajecie czadu, przynamniej pośmiac się mozna :tak:
malwinko jestem kochana ale odpuscilam troszke sobie i zadziej tu pisze.
lilu zazdroszcze ze sie na nowe mieszkanko przeprowadzasz, my z mężem dopiero sie do kpna przymierzamy:sorry2:
kaprycha i olica ja moge niesmialo jedną nogą wstąpić w wasze grono socjolożek gdyż został mi ostatni semestr i w czerwcu sie będę bronic:sorry2:
kingus buziak :***
ja dzis oblałam prawko :zawstydzona/y: znowu:dry: :wściekła/y:13 piatek , egzamin mialam o 13;31 :sorry2::dry: i lipa, ale cóż to jednak nie by moj dzien:blink:

buziaki lda was dziewczyny szczególnie dla pijaczek!;-):-)

Męczy te naleśniki strasznie. Aż mi go szkoda.
Zapewnia mnie, że nic nie przeczytał. W to jestem w stanie uwierzyć. Bo nawet jak czytał to i tak nic nie rozumiał co czytał.
Jutro walentynki zobaczymy co wykombinuje. Nie spodziewam się wycieczki nad Niagarę ale aż jestem ciekawa czy męda się wysili.

reklama
Męczy te naleśniki strasznie. Aż mi go szkoda.
Zapewnia mnie, że nic nie przeczytał. W to jestem w stanie uwierzyć. Bo nawet jak czytał to i tak nic nie rozumiał co czytał.
Jutro walentynki zobaczymy co wykombinuje. Nie spodziewam się wycieczki nad Niagarę ale aż jestem ciekawa czy męda się wysili.
Napewno wymyśli coś fajnego i zarazem śmiesznego ;-) wysili sie na bank :tak::tak: ja niestety w tym roku walentynki spedzam sama :-:)-:)-( moj Daniel wraca dopiero za tydzień :-:)-:)-(

Do góry