reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

No wczasowiczka masz trochę do nadrobienie przez te 2 tygodnie.
Tylko nie zadawaj żadnych pytań Kaprychśce bo ona już nie kuma czaczy. Nawaliła się 3 lampkami wina. I tylko robi smaka innym.

HankaM - to prawda robi smaka:tak::tak:Ale ja to sobie jutro odbije, bo idziemy wieczorem do znajomych i zostajemy u nich na noc:tak::tak:

Witaj Olesia_33 - Jak tam na urlopie bylo?

reklama
Tylko nie zadawaj żadnych pytań Kaprychśce bo ona już nie kuma czaczy. Nawaliła się 3 lampkami wina. I tylko robi smaka innym.

Hahahaha, wariatko Ty moja:-D:-):-D Czemu wszystkie Hanki sa takie szurniete ? Wyslij swojego M. do sklepiku po browca i napij sie ze mna za zdrowie naszych fasolek, a nie bedziesz tu "filozofila" :-p
:-) czesc zdiewczyny,
Dawno mnie tu nie bylo dalam sobie troche wolnego od czatowania i kompa. A i wlasnie wrocilam z 2 tygodniowego urlopu, jestem wypoczeta i pozytywnie nastawiona. Zrobilam sobei wyniki na toxo i znowu opadlo TYLKO 34 wiec duza poprawa.
GRATULUJE wszystkim zafasolkowanym i powodzania tym wciaz starajacym.

Mam nadzieje, ze dzialaliscie tam na tych wczasach :-D Pozytuwne nastawienie to podstawa zdrowej "kopulacji" (jezu, chyba mi sie jezyk placze :-D Prosze nie cytowac moich pijackich postow :-D:-D:-D

HankaM i Kaprycha - Wy to jestescie udane dziewczyny:-D:-D:-D

A ja z takim malym pytankiem:tak:: Robilam ostatnio cytologie rowniez w Polsce. Dzisiaj siostra odebrala mi wyniki i powiedziala, ze wszystko oki. Czy cytologia moze wykazac niedroznosc jajowodow czy raczej tylko usg?Bo ja juz nie wiem:confused:

POZDRAWIAM WSZYSTKIE FORUMOWICZKI:tak:

No czesc ciotka, co tak pozno sie pojawiasz? Z tego co wiem, to cytologia absolutnie nie moze pokazac droznosci jajowodow. USG tez nie, HSG lub laparo daja jednoznaczna diagnoze

Ostatnia edycja:
Miśka z tego co mi wiadomo to cytologię się robi żeby zobaczyć co w pochwie siedzi. Czyli na wynikach powinnaś mieć określony numerek. 1 to najlepiej czyli czyściutko bez żadnych bakterii, grzybów i tym podobnych.

Nie ma takiej możliwości żeby ci cytologia wykazała drożność. Drożność to HSG. Czyli igłę ci wsadzają między nogi, wstrzykują świecący się kontrast i robią zdjęcie rengenowskie. Na tej podstawie (patrza jak sie rozchodzi roztwór) stwierdzają czy masz drożne.

A żebyś cholero wiedziała, że się napiję. Już wydalam dyrektywy przez sms, żeby Pędzelisko moje kupiło mi browarka.
No chyba nie sądzisz, że o suchym pysku będę siedzieć kiedy ty w libacje alkoholowe się wdajesz.

Udało się wyjęłam waciki:zawstydzona/y:
Idę do łóżka mam doła przez tą @ wstrętną.
Chyba coś nie tak ze mną i pewnie długo będę czekać na fasolkę ach płakać mi się chcę dzisiaj.:-(
Do jutra pa.pa

Esa ,esa samiec nasz wróg.

Laski masakra,jaka mam z Was beke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tez pije z M(rozgrzewka przed jutrem)
przechodzicie same siebie,kocham taki klimat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A żebyś cholero wiedziała, że się napiję. Już wydalam dyrektywy przez sms, żeby Pędzelisko moje kupiło mi browarka.
No chyba nie sądzisz, że o suchym pysku będę siedzieć kiedy ty w libacje alkoholowe się wdajesz.

No to dobrze, bo juz myslalam ze bedziesz sie chciala wymigac :-p Pedzel niech w te pedy leci po browar o ile nie chce miec problemow. Z tego co wiem, to chilli juz czeka na jego wielmozne jadra :-p:-p:-p:-p

:-DNoshhh cholera a juz mialam nadzieje, ze uspokoisz Hanke. Ja se z nia rady dac nie moge sama :-D Wyszczekana malolata, no! :-D:-)

Ostatnia edycja:
tu pędzelek hanki.
przepraszam że czytałem wasze
forum.
ide jeść meksykańskie naleśniczki.
browar przyniesiony.
kocham was wszystkie i też pozdrawiam

tu pędzelek hanki.
przepraszam że czytałem wasze
forum.
ide jeść meksykańskie naleśniczki.
browar przyniesiony.
kocham was wszystkie i też pozdrawiam

Siema Pedzel :-D:-):-D Masz szczescie, ze doniosles browar, dzieki temu wszystko zostalo Ci wybaczone. Ale powiem szczerze, ze jeszcze raz chlopczyku a sie poliiiiiiiiiiiiczymy!!!! :crazy:

reklama
.....No czesc ciotka, co tak pozno sie pojawiasz? Z tego co wiem, to cytologia absolutnie nie moze pokazac droznosci jajowodow. USG tez nie, HSG lub laparo daja jednoznaczna diagnoze

Kaprycha - Ja zawsze wieczorkiem zagladam, bo w dzien pracuje i nie mam dostepu do kompa i czasu, zeby sobie z wami poplotkowac:-D:-D Dzieki za info:tak:

Miśka z tego co mi wiadomo to cytologię się robi żeby zobaczyć co w pochwie siedzi. Czyli na wynikach powinnaś mieć określony numerek. 1 to najlepiej czyli czyściutko bez żadnych bakterii, grzybów i tym podobnych.

Nie ma takiej możliwości żeby ci cytologia wykazała drożność. Drożność to HSG. Czyli igłę ci wsadzają między nogi, wstrzykują świecący się kontrast i robią zdjęcie rengenowskie. Na tej podstawie (patrza jak sie rozchodzi roztwór) stwierdzają czy masz drożne.

HankaM - Dzieki rowniez za info. Najgorsze jest to, ze ja nigdy nie wiedzialam, ze cytologii za przyznawane jakies cyfry:-(Siostra mi powiedziala tylko, ze wszystko oki, nawet nie wiem jaki mam wynik. Kurde chyba poprtosze, zeby mi to jeszcze sprawdzila:tak::tak:

Romka - Ja tez sie dzisiaj usmialam z niektorych tekstow:tak:Ale fajnie jak na forum jest taki klimat. Popieram:tak::-)Mowisz, ze trenujesz przed jutrem???:-D

Ostatnia edycja:
Do góry