reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Cześć dziewczyny.
Zaraz poczytam co naskrobałyście.
Kurna @ dzisiaj dostałam znowu dzień wcześniej niż powinnam.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I wiecie co ja dzisiaj mądra zrobiłam nie miałam podpasek w pracy tzn. myślałam że mam w szafce jeszcze ale jakiejś koleżance się przydały i patrze nie ma.
Pogoda okropna nie chciało mi się wyjśc do sklepu bo za godzinę już koniec pracy więc zrobiłam sobie tampona z dwóch takich okrągłych płatków kosmetycznych.
I kurna nie mogę tego teraz wyjąć:no::szok:
Ide się kąpać może w wannie dam rade,no nie mogę ale ja jestem mądra.

Hahahaha, ta jak zwykle cos wymyslila. Ty moj maly wariatunciu! Przynamniej pozytywne masz podejscie do @ i wszystkie nas kladziesz na lopatki swoimi pomyslami! :-D
walentynki-1.gif

Kochane moje życzę Wam żebyście w kolejne Walentynki tuliły już swoje maleństwa albo chociaż nosiły je pod serduszkiem.
Dziekujemy Ci kwiatuszku :-D Wiesz mnie tez moj wujek gin proponowal juz tylko in vitro (niestety sam tego nie robi). Mowie Wam, na maxa dziwnie bylo jak juz sie odwazylam go poprosic o porade. Nigdy mnie nie badal, bo to juz przesada. Ja mialam niesamowite opory, zeby mu w ogole opowiedziec o moich problemach.
Tak wiec dziewczyno, Twoj sukces podnosi mnie na duchu -daje nadzieje

P.S. wlasnie doczytalam, ze to Twoja kolezanka ma miec in vitro - cholera 3 lampki wina robia swoje :p Tak czy inaczej, Twoj sukces ciagle podnosci na duchu :p
Cholera jasna , Kapryska nie pij juz wiecej bo wstyd przynosisz!
Mezu Hani, smacznych nalesniczkow zycze!

Ostatnia edycja:
reklama
Hahahaha, ta jak zwykle cos wymyslila. Ty moj maly wariatunciu! Przynamniej pozytywne masz podejscie do @ i wszystkie nas kladziesz na lopatki swoimi pomyslami! :-D
Dziekujemy Ci kwiatuszku :-D Wiesz mnie tez moj wujek gin proponowal juz tylko in vitro (niestety sam tego nie robi). Mowie Wam, na maxa dziwnie bylo jak juz sie odwazylam go poprosic o porade. Nigdy mnie nie badal, bo to juz przesada. Ja mialam niesamowite opory, zeby mu w ogole opowiedziec o moich problemach.
Tak wiec dziewczyno, Twoj sukces podnosi mnie na duchu -daje nadzieje

P.S. wlasnie doczytalam, ze to Twoja kolezanka ma miec in vitro - cholera 3 lampki wina robia swoje :p Tak czy inaczej, Twoj sukces ciagle podnosci na duchu :p
Cholera jasna , Kapryska nie pij juz wiecej bo wstyd przynosisz!
Mezu Hani, smacznych nalesniczkow zycze!

No nie moge. Trzy lampki wina a ta już nawalona. Jadźka przyjedź do mnie to ja cię nauczę pić. Bo coś mi się zdaję, że ty jakoś bez wprawy jesteś. U mnie świeże powietrze a i nastrój do picia jest.
Czekamy cierpliwie bo jeszcze się nie dowlekł.

No nie moge. Trzy lampki wina a ta już nawalona. Jadźka przyjedź do mnie to ja cię nauczę pić. Bo coś mi się zdaję, że ty jakoś bez wprawy jesteś. U mnie świeże powietrze a i nastrój do picia jest.
Czekamy cierpliwie bo jeszcze się nie dowlekł.

Ciotka, to jak przyjdzie ten Twoj ukochany to spakuj go wpadnijcie do nas. U nas impreza sie dopiero rozkreca, wiec przydalby sie ktos kto ma wprawe w piciu :-D:-):-D

hehe dziewczynki wszystkie tak pozdrawiamy Hani Męża hehe jeszcze mu sie spodoba i do nas dołączy :-):-):-):-) bedziemy miały rodzynka :-):-):-):-):-)

Kochana, niech lepiej nie dolacza bo mnie tu dobrze w damskim towarzystwie:-D Rodzynek nie lubie. Wino tak a tez jest z winogron, hihihi

No skombinuje na szybko teleporter i odstawie gwiezdne wojny.
Pije to się w górach. nie dość, że świeże powietrze to i ciśnienie wyższe i bardziej ekonomicznie się pije.
Przez ciebie cholero piwa mi się chce!!!! Boże ona mnie wykończy, no nie wytrzymam z nią.

:-) czesc zdiewczyny,
Dawno mnie tu nie bylo dalam sobie troche wolnego od czatowania i kompa. A i wlasnie wrocilam z 2 tygodniowego urlopu, jestem wypoczeta i pozytywnie nastawiona. Zrobilam sobei wyniki na toxo i znowu opadlo TYLKO 34 wiec duza poprawa.
GRATULUJE wszystkim zafasolkowanym i powodzania tym wciaz starajacym.

No wczasowiczka masz trochę do nadrobienie przez te 2 tygodnie.
Tylko nie zadawaj żadnych pytań Kaprychśce bo ona już nie kuma czaczy. Nawaliła się 3 lampkami wina. I tylko robi smaka innym.

reklama
Witajcie wieczorkiem:-)

Hey Dziewczyny,
.....A ja sobie do Was pozwolilam napisac bo mam dola :-(

Kroptusiu - tak jak pisaly dziewczyny poczekaj na wyniki, nie czytaj juz na necie, bo mozna naprawde wkrecic sobie duzo niepotrzebnych rzeczy a po co:tak: Staraj sie nie myslec tylko pesymistycznie na ten temat. Glowka do gory. Jestesmy na forum razem z Toba i trymamy kciuczki, zeby wszystko bylo w porzadku. ;-):tak:Pamietaj, ze twoja dzidzia odczywa wszystko i napewno nie chce zebys sie zalamywala:tak:

Za niedługą chwilę będzie. Naleśniczki gotowe!!

HankaM i Kaprycha - Wy to jestescie udane dziewczyny:-D:-D:-D

A ja z takim malym pytankiem:tak:: Robilam ostatnio cytologie rowniez w Polsce. Dzisiaj siostra odebrala mi wyniki i powiedziala, ze wszystko oki. Czy cytologia moze wykazac niedroznosc jajowodow czy raczej tylko usg?Bo ja juz nie wiem:confused:

POZDRAWIAM WSZYSTKIE FORUMOWICZKI:tak:

Do góry