reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

witam

Jakoś przebrnęłam przez to co napisałyście dziś sporo tego:tak:
Hanka ja również pozdrawiam Twojego faceta i NIE CZYTAJ NAS:wściekła/y:
Kurczę dziwię się jak tak można ja bym mu dała.
Elisabeth nic nie chciałam pisać ale mój teść też zawsze mówi że najczęściej jak ktoś w rodzinie umiera przychodzi do tej rodziny nowy członek:tak:więc Kochanie jutro testuj i szybciutko pisz jaki wynik.
Kinguś cieszę się że humor lepszy.
Kroptusia Kochana na razie nie pozostaje nic innego jak pozytywnie myśleć i czekać na wyniki. Wiem że to ciężko ale to dla fasolki. Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku.
Pozdrawiam też resztę forumkowych dziewcząt. Tyle tu naskrobane że nie sposób wszystko zapamiętać:-D

reklama
walentynki-1.gif

Kochane moje życzę Wam żebyście w kolejne Walentynki tuliły już swoje maleństwa albo chociaż nosiły je pod serduszkiem.
Dziękuję Skarbie :-):-):-) i ja rówież zycze Wszystkiego co najlepsze i niech sie spełni nasze największe marzenie :tak::tak::tak:
Cześć dziewczyny.
Zaraz poczytam co naskrobałyście.
Kurna @ dzisiaj dostałam znowu dzień wcześniej niż powinnam.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I wiecie co ja dzisiaj mądra zrobiłam nie miałam podpasek w pracy tzn. myślałam że mam w szafce jeszcze ale jakiejś koleżance się przydały i patrze nie ma.
Pogoda okropna nie chciało mi się wyjśc do sklepu bo za godzinę już koniec pracy więc zrobiłam sobie tampona z dwóch takich okrągłych płatków kosmetycznych.
I kurna nie mogę tego teraz wyjąć:no::szok:
Ide się kąpać może w wannie dam rade,no nie mogę ale ja jestem mądra.
ooo kurcze ...malenka daj znac czy dałas rade sie tego pozbyc.... buzka :-p

Cześć dziewczyny.
Zaraz poczytam co naskrobałyście.
Kurna @ dzisiaj dostałam znowu dzień wcześniej niż powinnam.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
I wiecie co ja dzisiaj mądra zrobiłam nie miałam podpasek w pracy tzn. myślałam że mam w szafce jeszcze ale jakiejś koleżance się przydały i patrze nie ma.
Pogoda okropna nie chciało mi się wyjśc do sklepu bo za godzinę już koniec pracy więc zrobiłam sobie tampona z dwóch takich okrągłych płatków kosmetycznych.
I kurna nie mogę tego teraz wyjąć:no::szok:
Ide się kąpać może w wannie dam rade,no nie mogę ale ja jestem mądra.
karola.de mam nadzieję Kochana że usuniesz to badziewie.Daj znać. Przykro że @ przylazła i to za szybko. Ale masz króciutkie cykle i przynajmniej regularne nie to co ja.

Przez 2 dni mogę nie wchodzić na forum bo mój Pędzelek ma wolne. Jak się da to spróbuję się połączyć satelitarnie w laptopie ale u nas w górach strasznie wieje więc prawdopodobnie mi się nie uda.
Dzwonił, że dzisiaj w knajpie mały ruch więc może być za niedługo. Planowo jest o 23.30.
Naleśniczki robię - a jak jak nie, jak to by Kiepski powiedział. Oczywiście zdam wam relacje czy się przyznał.
Będę zerkać tak długo jak się da.

A jak Kochanie wleziesz mi na forum to wiedz, że masz przesrane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A i cofnij się o kilka stron i zobacz jak cię laseczki serdecznie pozdrawiają

Udało się wyjęłam waciki:zawstydzona/y:
Idę do łóżka mam doła przez tą @ wstrętną.
Chyba coś nie tak ze mną i pewnie długo będę czekać na fasolkę ach płakać mi się chcę dzisiaj.:-(
Do jutra pa.pa

Udało się wyjęłam waciki:zawstydzona/y:
Idę do łóżka mam doła przez tą @ wstrętną.
Chyba coś nie tak ze mną i pewnie długo będę czekać na fasolkę ach płakać mi się chcę dzisiaj.:-(
Do jutra pa.pa
Biedactwo kochane :-( połoz sie malenka :tak: wszystko z Tobą napewno jest w porzadku zobaczysz juz niedługo bedziesz nosiła skarba pod serduszkiem :tak::tak::tak: głowka do góry malenka :tak::tak::tak: jestem z Tobą :tak::tak::tak:

Wiecie co właśnie odkryłam?????
Ta cholerna męda - w sensie mój facet - włazi mi na forum i chyba sobie czyta. Właśnie zauważyłam, że moje ostatnie logowanie było wczoraj o 00:26. Nie było mnie wczoraj z racji dołowanie się w łóżku.
Ku.................wa mać nie wytrzymam. Zabije gnoja.
no to nie ładnie niegrzeczny z niego chłopiec:-D ale nie denerwuj się tak bo złość piękności szkodzi;-) a zresztą chłopy na tych naszych sprawach się i tak nie znają! a Twojej prywatności to fakt nie powinien naruszać.

Muszę się przyznać, że bardzo mi się spodobało ten tekst Jaja to ja mu ogole i wysmaruje pastą ze świeżej chilli. Nie wyszcza się przez następny tydzień. :-D:-D:-D

Eve84 kochana dzięki za radę teraz to już mam jakąś orientację ile ma moja fasoleczka, ;-)

Cześc dziewczyny- jestem w 10 tc,. piersze USG mialam w 6 bylo widadz dzidzie i bło ok, włąsnie wrocilam z kolejnej wizyty i jestem załamana -lekaz stwerdziła ze pęcherz jest pysty.......... nie wiem co mam robic, kazał mi czekac do przyszłego tygodnia i chce porobic badania BetaHCG- ktore 3 tygodnie temu byly idealne ..... i położyć mnie na oddział... na zabieg:( niewiem co mam robic?? jak myslicie- mogł sie pomylić? być zmęczony i niezauważyć czegoś- badanie usg przezpochwowe trwał moze z pol minuty... wszystkei badania pozostałe mam super, nic mi nie dolega....ale boje sie panicznie;-(

Witam Cię na forum, to na początek;-) trudno określić czy lekarz się pomylił czy nie bo skoro na początku dzidzi było a teraz go nie ma to dziwne, a tym bardziej, że wyniki masz dobre.A spróbuj skonsultować się z innym gin , zobaczysz co on Ci powie, nie trać wiary:no:

Chyba coś dzisiaj ugotuję!!!!!
Mój tata przywiózł mi z Meksyku suszoną w płatkach z nasionami papryczkę jalapeno.
Zrobię maślane oczy, naściemniam ile ja to przy garach siedziałam dla mojego misiaczka.
Wierzcie mi nasion organizm nie trawi a ostrość zostaje.
Przy pierwszym podejściu do toalety dupa będzie go tak piekła, że będzie musiał sobie potem kremikiem wysmarować.
A niech samiec cierpi.

kochana myślę, że ta potrawa będzie najlepsza na świecie ale nie dla wszystkich, twojemu mężowi może nie smakować:-D:-D:-D

No kurczę to ja tez pozdrawiam męża Hani, ale ma chłop rwanie:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry