reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
ja jestem od kwietnia 2008 z malymi przerwany wprawdzie ale czuje sie z wami jak z przyjaciolkami i masz racje kingus nie latwo spamietac wszytskich....

jarzebinka mi napisala ze trzeba zebrac liste dziewczyn i ona ja poda do glownego moderatora i bedziemy mialy swoj watek ktory nie bedzie widoczny tylko dla nas i dla tych osob ktore chcemy wpuscic :) ja bym bardzo chciala a wy?

O witam i panią :-):-):-):-)
Nie spodziewałam się tak dużego odzewu:-D:-D

Dobrze Marzenixx a póki co to możemy tu pisać i poczekać na resztę dziewczyn.

Ostatnia edycja:
b
powroty znacza wiecej niz slowa
Bardzo ładnie to powiedziałaś.
Widać po tej mobilizacji jak nam się dobrze układa ze sobą i że każdy myśli o innych dziewczynach poważnie.

Dziękuje że jesteście. Jesteście w radości i cierpieniu.

Jeszcze: Butterfly, Eve84, W.kropeczka, Elisabeth, Katarzynka1979, Rudka, Julitka.
Trzeba by przejrzeć stary wątek 2008

Ostatnia edycja:
Dziewczyny

Nie wiem jak Wy, ale po zmianach tych watkow mi sie w glowie juz poprzewracalo bo tyle kobitek. Moze bysmy sie na nowo "przedstawily", zeby sobie w glowie poukladac raz jeszcze kto jest kto, historia staran, itd. Cokolwiek kto uwaza za stosowne. Zawsze wtedy lepiej doradzic i zrozumiec jak ma sie wiekszy "obrazek"

co wy na to ?

reklama
Bardzo ładnie to powiedziałaś.
Widać po tej mobilizacji jak nam się dobrze układa ze sobą i że każdy myśli o innych dziewczynach poważnie.

Dziękuje że jesteście. Jesteście w radości i cierpieniu.

Jeszcze: Butterfly, Eve84, W.kropeczka, Elisabeth, Katarzynka1979, Rudka

o wlansie kinguś co dwie glowy to nie jedna:-D zaraz naapisze do jarzebinki i poprosze o watek zamkniety dla nas :-D

Do góry