reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
ja jestem od kwietnia 2008 z malymi przerwany wprawdzie ale czuje sie z wami jak z przyjaciolkami i masz racje kingus nie latwo spamietac wszytskich....

jarzebinka mi napisala ze trzeba zebrac liste dziewczyn i ona ja poda do glownego moderatora i bedziemy mialy swoj watek ktory nie bedzie widoczny tylko dla nas i dla tych osob ktore chcemy wpuscic :) ja bym bardzo chciala a wy?

O witam i panią :-):-):-):-)
Nie spodziewałam się tak dużego odzewu:-D:-D

Dobrze Marzenixx a póki co to możemy tu pisać i poczekać na resztę dziewczyn.

Ostatnia edycja:
b
powroty znacza wiecej niz slowa
Bardzo ładnie to powiedziałaś.
Widać po tej mobilizacji jak nam się dobrze układa ze sobą i że każdy myśli o innych dziewczynach poważnie.

Dziękuje że jesteście. Jesteście w radości i cierpieniu.

Jeszcze: Butterfly, Eve84, W.kropeczka, Elisabeth, Katarzynka1979, Rudka, Julitka.
Trzeba by przejrzeć stary wątek 2008

Ostatnia edycja:
Dziewczyny

Nie wiem jak Wy, ale po zmianach tych watkow mi sie w glowie juz poprzewracalo bo tyle kobitek. Moze bysmy sie na nowo "przedstawily", zeby sobie w glowie poukladac raz jeszcze kto jest kto, historia staran, itd. Cokolwiek kto uwaza za stosowne. Zawsze wtedy lepiej doradzic i zrozumiec jak ma sie wiekszy "obrazek"

co wy na to ?

reklama
Bardzo ładnie to powiedziałaś.
Widać po tej mobilizacji jak nam się dobrze układa ze sobą i że każdy myśli o innych dziewczynach poważnie.

Dziękuje że jesteście. Jesteście w radości i cierpieniu.

Jeszcze: Butterfly, Eve84, W.kropeczka, Elisabeth, Katarzynka1979, Rudka

o wlansie kinguś co dwie glowy to nie jedna:-D zaraz naapisze do jarzebinki i poprosze o watek zamkniety dla nas :-D

Do góry