reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
ja jestem od kwietnia 2008 z malymi przerwany wprawdzie ale czuje sie z wami jak z przyjaciolkami i masz racje kingus nie latwo spamietac wszytskich....
jarzebinka mi napisala ze trzeba zebrac liste dziewczyn i ona ja poda do glownego moderatora i bedziemy mialy swoj watek ktory nie bedzie widoczny tylko dla nas i dla tych osob ktore chcemy wpuscic ja bym bardzo chciala a wy?
jarzebinka mi napisala ze trzeba zebrac liste dziewczyn i ona ja poda do glownego moderatora i bedziemy mialy swoj watek ktory nie bedzie widoczny tylko dla nas i dla tych osob ktore chcemy wpuscic ja bym bardzo chciala a wy?
kinguś
Nie poddam się
O witam i panią :-):-):-):-)
Nie spodziewałam się tak dużego odzewu
Dobrze Marzenixx a póki co to możemy tu pisać i poczekać na resztę dziewczyn.
Nie spodziewałam się tak dużego odzewu
Dobrze Marzenixx a póki co to możemy tu pisać i poczekać na resztę dziewczyn.
Ostatnia edycja:
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
bo se czlowiek zebral grono z ktorym sie dobrze czuje, a tu ci zabiora.
powroty znacza wiecej niz slowa
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
dziewczynki ktora zrobi liste?? ktos wie dokladnie ile nas jest? bo oprocz was to jeszcze wiem ze tikanis nasza kochana i nie pamietam wiecej...:-(
lolitka200
zrobil sie podwojny balagan bo moderator na sile chce nas uszczesliwic i laczy watki - jak na razie 2 razy
kinguś
Nie poddam się
Bardzo ładnie to powiedziałaś.b
Widać po tej mobilizacji jak nam się dobrze układa ze sobą i że każdy myśli o innych dziewczynach poważnie.
Dziękuje że jesteście. Jesteście w radości i cierpieniu.
Jeszcze: Butterfly, Eve84, W.kropeczka, Elisabeth, Katarzynka1979, Rudka, Julitka.
Trzeba by przejrzeć stary wątek 2008
Ostatnia edycja:
lolitka200
Dziewczyny
Nie wiem jak Wy, ale po zmianach tych watkow mi sie w glowie juz poprzewracalo bo tyle kobitek. Moze bysmy sie na nowo "przedstawily", zeby sobie w glowie poukladac raz jeszcze kto jest kto, historia staran, itd. Cokolwiek kto uwaza za stosowne. Zawsze wtedy lepiej doradzic i zrozumiec jak ma sie wiekszy "obrazek"
co wy na to ?
Nie wiem jak Wy, ale po zmianach tych watkow mi sie w glowie juz poprzewracalo bo tyle kobitek. Moze bysmy sie na nowo "przedstawily", zeby sobie w glowie poukladac raz jeszcze kto jest kto, historia staran, itd. Cokolwiek kto uwaza za stosowne. Zawsze wtedy lepiej doradzic i zrozumiec jak ma sie wiekszy "obrazek"
co wy na to ?
reklama
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Bardzo ładnie to powiedziałaś.
Widać po tej mobilizacji jak nam się dobrze układa ze sobą i że każdy myśli o innych dziewczynach poważnie.
Dziękuje że jesteście. Jesteście w radości i cierpieniu.
Jeszcze: Butterfly, Eve84, W.kropeczka, Elisabeth, Katarzynka1979, Rudka
o wlansie kinguś co dwie glowy to nie jedna zaraz naapisze do jarzebinki i poprosze o watek zamkniety dla nas
Podziel się: