reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
dziewczyny napisalam do moderatorki jarzebinki i oto co mi odpisala :witam i ja ..........
troszke jestem nie w temacie, bo dawno nie zaglądałam na BB, i dopiero nadrabiam zaległości, ale wydaje mi sie,że watek mamusie staraczki 2009 jest właśnie kontynuacja staraczek 2008 tylko poprostu chyba doszło bardzo duzo nowych starczek i dlatego tak to wyglada, nowy rok i nowe starczaki i wątek sie rozrasta:tak:i to jest własnie watek dla starających sie po raz pierwszy i kolejny :tak: ale jak juz sie tutaj odnajde i zorientuje a będzie szansa na jakies rozwiązanie to dam znać :tak: ewentualnie może by pomyśleć o watku zamkniętym dla dziewczyn ze staraczek 2008 ???? bo faktyczna więź jaka tam sie wytworzyła i zaufanie fajnie by było utrzymać, a wątek zamkniety, byłby wtedy kameralny i zachęcajacy do zwierzen, bo byliby "sami swoi" :tak:

co wy na to ???

Marzenixx

Mnie wsio rawno. Chce miec tylko swiety spokoj i wolnosc wyboru na ktorum forum chce byc. A nie ktos za mnie decyduje - bo tak daleko nie zajdziemy.

reklama
co wy na to ???
Powiem Ci tak ja w zeszłym roku były dwa wątki to ilość dziewczyn się jakoś rozkładała a teraz nie jestem w stanie zapamiętać wszystkich. Kiedyś wiedziałam, kto na co choruje, z czym walczy łatwiej było mi doradzić a teraz często nie odpowiadam bo jestem nie w temacie.
Ja jestem za.

Jaki Ty masz krotki cykl :szok::szok: Ale Ci dobrze - masz wieksze szanse na fasolke :-p
Po zabiegu mi się tak skrócił. Ostatnio było 26 a teraz 24.

Malwinko gdzie byśmy nie poszły to zawsze będziemy pamiętać o Tobie i się ujawnimy.
Rzeczywiście się związałyśmy. Ja tu jestem od marca 2008

Ostatnia edycja:
Do góry