reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
dziewczyny napisalam do moderatorki jarzebinki i oto co mi odpisala :witam i ja ..........
troszke jestem nie w temacie, bo dawno nie zaglądałam na BB, i dopiero nadrabiam zaległości, ale wydaje mi sie,że watek mamusie staraczki 2009 jest właśnie kontynuacja staraczek 2008 tylko poprostu chyba doszło bardzo duzo nowych starczek i dlatego tak to wyglada, nowy rok i nowe starczaki i wątek sie rozrasta:tak:i to jest własnie watek dla starających sie po raz pierwszy i kolejny :tak: ale jak juz sie tutaj odnajde i zorientuje a będzie szansa na jakies rozwiązanie to dam znać :tak: ewentualnie może by pomyśleć o watku zamkniętym dla dziewczyn ze staraczek 2008 ???? bo faktyczna więź jaka tam sie wytworzyła i zaufanie fajnie by było utrzymać, a wątek zamkniety, byłby wtedy kameralny i zachęcajacy do zwierzen, bo byliby "sami swoi" :tak:

co wy na to ???

Marzenixx

Mnie wsio rawno. Chce miec tylko swiety spokoj i wolnosc wyboru na ktorum forum chce byc. A nie ktos za mnie decyduje - bo tak daleko nie zajdziemy.

reklama
co wy na to ???
Powiem Ci tak ja w zeszłym roku były dwa wątki to ilość dziewczyn się jakoś rozkładała a teraz nie jestem w stanie zapamiętać wszystkich. Kiedyś wiedziałam, kto na co choruje, z czym walczy łatwiej było mi doradzić a teraz często nie odpowiadam bo jestem nie w temacie.
Ja jestem za.

Jaki Ty masz krotki cykl :szok::szok: Ale Ci dobrze - masz wieksze szanse na fasolke :-p
Po zabiegu mi się tak skrócił. Ostatnio było 26 a teraz 24.

Malwinko gdzie byśmy nie poszły to zawsze będziemy pamiętać o Tobie i się ujawnimy.
Rzeczywiście się związałyśmy. Ja tu jestem od marca 2008

Ostatnia edycja:
Do góry