reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Dziewczyny

Nie wiem jak Wy, ale po zmianach tych watkow mi sie w glowie juz poprzewracalo bo tyle kobitek. Moze bysmy sie na nowo "przedstawily", zeby sobie w glowie poukladac raz jeszcze kto jest kto, historia staran, itd. Cokolwiek kto uwaza za stosowne. Zawsze wtedy lepiej doradzic i zrozumiec jak ma sie wiekszy "obrazek"

co wy na to ?
To może się przedstawimy już na zamkniętym jak wszyscy już będą, dobrze?

reklama
Dziewczyny

Nie wiem jak Wy, ale po zmianach tych watkow mi sie w glowie juz poprzewracalo bo tyle kobitek. Moze bysmy sie na nowo "przedstawily", zeby sobie w glowie poukladac raz jeszcze kto jest kto, historia staran, itd. Cokolwiek kto uwaza za stosowne. Zawsze wtedy lepiej doradzic i zrozumiec jak ma sie wiekszy "obrazek"

co wy na to ?
jestem za:)

Ja za 15 dni bede miec 27 lat:szok: heheh staralismy sie z mężem o dzidzie przez 3 cykle w zeszlym roku, ale sie nie udalo, chociaz nie zamartwiam sie tym bo to byly takie staranka niezobowiązujace:tak: przerwalismy je bo zdecydowalismy sie na slub ktory odbyl sie w 2008 w sierpniu:-D a po zatym zmienialam prace i jakos nie chcialam tak wszystko naraz. Teraz postanowilismy od stycznia ze to juz czas i zabieramy sie ostro do roboty :-D
to moja historia :-)

ja jestem od kwietnia 2008 z malymi przerwany wprawdzie ale czuje sie z wami jak z przyjaciolkami i masz racje kingus nie latwo spamietac wszytskich....

jarzebinka mi napisala ze trzeba zebrac liste dziewczyn i ona ja poda do glownego moderatora i bedziemy mialy swoj watek ktory nie bedzie widoczny tylko dla nas i dla tych osob ktore chcemy wpuscic :) ja bym bardzo chciala a wy?

ja tez jestem za watkiem zamknietym, wkoncu bedziemy mialy swoj watek :tak:

Witaj sisi :-)

Ja mam 22 skonczone w tym roku 23 pracuje i juz dawno maze o moim babelku :tak:ale jakos juz 1,5 roku nie zabezpieczam sie i nic:-( myslalam ze moze akurat nie trafiam ale teraz przez moze 4 cykle juz licze i dalej nic jak teraz 6 stycznia dostane@ to ide na badania do gina moze dowiem sie cos wiecej:confused: marzy mi sie mala haneczka ale jak bedzie mateuszek tez sie bede cieszyc:-D

reklama
Do góry