reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Lolitko chodzi mi o to ze zawsze sie kochalam bez zadnych tak wyliczanek ze mam owu albo cios teraz juz licze sobie polowe cyklu i mniej wiecej wiem iedy mam owu zwracam wieksza owage na moje cykle i zachowania organizmu:)

dziewczyny oto odpowiedz od jarzebinki :)

w poniedziałek zaczne działac i myśle,że jest to sprawa do załatwienia, ale cierpliwości :tak: z regionalnym watkiem tez zadziałałysmy i mamy , więc myślę,że i tutaj sie uda

hura:-D:-D

Sisi - pamietaj, ze polowa cyklu nie musi sie rownac owulce.
Moze dobrze byloby obserwowac sluz i tempke na poczatek ? Daja dosc dobra orientacje kiedy jest "ten" dzien

Lolitko pewno masz racje ja mniej wiecej obserwuje sluz no i jajniki kluja mnie na owu takze naprawde czasem sie zastanawiam co jest grane moze to wszystko siedzi w psychice?

Kochane ja sie klade spac bo lece z nog moj maz mnie dzis wymeczyl strasznie az na oczka juz nie widze owocnych nocek zycze i slodkich snow:)

Sisi - moze i tak

Daletgo ja mierze tempke, bo termometru nie da sie oszukac. Jest obiektywny:) Ze sluzem sie sama czasem gubie, bo niby jest wodnisty, niby kremowy....wiec jak sprawdzam 2 rzeczy jednoczesnie - mam duze szanse. W ostatnim cyklu trafilam dzieki temu w sama owulke. Wprawdzie nie zafasolkowalam - ale zaraz 8 godziny po przytulankach tempka poszla bardzo do gory i tak zostalo co potwierdzilo w pelni owulke

reklama
Do góry