reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Tylko mam taka malllllllllluuuuuusienka nadzieje, ze moze jednak. Teraz pewnie bedzie "po ptokach", bo juz zapeszylam . Ale moze, przez to ze malym druczkiem pisze, to oszukam los. ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
w małych druczkach zawsze jest jakiś haczyk a może fasolka się złapie na taką przynęte:-D:-D

Cześć Dziewczyny. Mam 22 lata i pochodze z okolic warszawy. Mam jedno pytanko czy któraś z was robiła już jakieś badania? jak tak to po jakim czasie próbowania? Bo ja z moim M staramy się już pół roku ale moja gin powiedziała że wyśle mnie na badania dopiero jak minie rok?
Witaj ja też już zaczynam myśleć o badaniach jeśli nie uda szybko.
Dziewczyny na pewno wiedzą co i jak a i ja chętnie się dowiem co na początek trzeba zbadać.

reklama
w małych druczkach zawsze jest jakiś haczyk a może fasolka się złapie na taką przynęte:-D:-D

Hihihi, dokladnie :-D:-):-D:-) Ciebie to jeszcze nie widzialam/czytalam w zlym humorze. Buziak

faktycznie moze tak byc,tylko,ze ja z tym moim wzrokiem slepca to ledwo widze hehe:-D

O to chodzi :)
Niby cos jest napisane - a niby nie :-D:-):-D
Fasolko zlap nam na przynete sie!

Kurka nawet nie czuje jak rymuje :-D

I prosze z jakim pieknym fasolkowym rezultatem :-D:-):-D

Julitka, ja tez trzymam kciuki za nas obie :-D Ja pewnie zatestuje jak tylko sie obudze ( o ile @ sie wczesniej nie pojawi). W dzien naszego testowania, bede miec tez wyniki betki. Zobaczymy, czy doswiadcze zalamki x 2 (negatywna beta i test), czy szczescia x 2 (pozytywny tescior moj i Twoj, bo betka bedzie na 100% negatywna bo robiona w 18dc). A Ty kochana jakie dlugie masz cykle?

Nie mam pojecia... Lekarka mowila, ze ominelam smear test w tym roku, wiec jak mnie skierowala na badania to bylam pewna, ze to to! Jak kladlam sie do badania, to wypytywalam pielegniarke co i jak i bardzo mnie zdziwilo, ze powiedziala ze to nie jest smear tylko swap test. Nawte potem szukalam na internecie cos na temat swap testu ale nigdzie niczego nie znalazlam... Nic nie kapuje.
A cytologie ominelam, bo mialam rozmowe o prace
kochana zanim zaczelam brac BRO mialam bardzo długie nawet do 45 dni a jak biore to ostatni moj cykl mial 26 dni wiec moj gin mowi ze mjest znaczna poprawa :-):-):-) wiec zobacze mam miec @ 17

kochana zanim zaczelam brac BRO mialam bardzo długie nawet do 45 dni a jak biore to ostatni moj cykl mial 26 dni wiec moj gin mowi ze mjest znaczna poprawa :-):-):-) wiec zobacze mam miec @ 17
Ja tez 17 mam miec @ :-D
Mam jeszcze pytanko glupie do Was. Myslicie, ze nie ma szans zeby cos wyszlo na betce zrobionej w 18dc? Ja osobiscie mysle, ze nie :wściekła/y:

No piękny rym Kaprycha fasolka łap się

Troche prymitywny ale mysle, ze fasolki sa za male, zeby zrozumiec cos bardziej wyrafinowego, hihihihi :-)

...Nie mam pojecia... Lekarka mowila, ze ominelam smear test w tym roku, wiec jak mnie skierowala na badania to bylam pewna, ze to to! Jak kladlam sie do badania, to wypytywalam pielegniarke co i jak i bardzo mnie zdziwilo, ze powiedziala ze to nie jest smear tylko swap test. Nawte potem szukalam na internecie cos na temat swap testu ale nigdzie niczego nie znalazlam... Nic nie kapuje.
A cytologie ominelam, bo mialam rozmowe o prace

Kaprycha - Nie spotkalam sie z tym, ze mozna w jakikolwiek sposob ominac smear test. Ja poprostu poszlam sie zarejestrowac i powiedzialam, ze chce takowy test zrobic i tyle. Zarejestrowali mnie na nastepny dzien, wiec nie wiem dlaczego pielegniarka powiedziala ci, ze ominelas test w tym roku:confused: Przeciez powinno byc tak, ze w kazdej chwli mozesz zbadac czy wszystko jest w porzadku:tak:Ja bym ci radzila jeszcze raz zadzwonic i powiedziec, ze chcesz sie umowic na smear test jesli tylko chcesz:tak:

reklama
Do góry