reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Witam dziewczynki

Elizabeth jestem tylko na chwileczkę...postanowilam zedziej wpadac do was tak jak mowilam, ale nadal bardzo mocno trzymam kciuki za was!:tak:bidulko wyspij sie dobrze, bo czeka Cię ciężki dzien...a babcia sędziwego wieku dozyla, moja mama tylko 47lat:-(trzymaj się cieplutko:tak:

Eve u mnie nic nadal nie ma, ale idę do lekarza caly cas czekam na wizyte, jak juz będzie po to wam odrazu napisze:tak:

Marzenixx u mnie ztymi jajnikami to nic nigdy nie wiadomo o co chodzi, raz ten, zaz zaden i juz sama nie wiem...jak samopoczucie?ja jakiegos dola złapalam...buziaczki kochanie...

martynka napiszesz mi jak będziesz po inseminacji???bo moze nie wylapie twojego posta, zadziej będę.A mysle o tobie i twojej inseminacji...:tak:

Sylwka22 dbaj o siebie bardzo....kochana jestes....:tak:

Dziewczynki ja będę żadziej ale nie zapominajcie o mnie......
miłej nocki kwiatuszki...;-)

reklama
Kinguś tak z ciekawości pewnie nie chcesz jeszcze nic pisać ale jaki ci wychodzi termin?
A jeśli chodzi o wylewający się brzuch to ja odkąd rok temu rzuciłam fajki to nie mogę się go pozbyć... ale ze mnie leń!!!;-)
Babyless napewno napisze!!!

A czy to nie jest tak jak owulka z lewego jajnika to boli lewy a jak z prawego to prawy?
Tak myślę ponieważ moja koleżanka jak była w ciąży i poszła na pierwsze usg to lekarz powiedział że owulacja byla z prawego jajnika i ona mówiła że czuła ból w prawym.

tak chyba jest,masz racje.....

Musi być sprawiedliwie raz jeden raz drugi i to normalne;-)

hahahahahahahahah dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewczyny a czemu raz jest z lewego a raz z prawego jajnika?? i jaka to roznica? czy to na coś ma wpływ?

zdaje mi sie ze to nie ma na nic wplywu...tak jak kiedys ktoras z dziewczyn napisala niech Twoj M celuje na prawo:-D

Objadam się odkąd zaczęłam się starać o fasolkę.Myślalam sobie tak nie długo i tak przytyję to co sobie będę żałować:tak:

Trzymam kciuki.
Ja za dwa dni ale już czuję ze nic z tego:no:
ja się tak objadam już pół roku:-D i tylko kg przybywają a dzidzi brak

to trzymamy kciuki za testowanko a nuż się udało kto wie:tak:

Niunia27 mimo wszystko jakoś motywację masz, a ja jak mała pójdzie spać to się dopiero biorę za kolację i wcinam na wieczór i 3 kanapki:zawstydzona/y: ważę 7 kg więcej jak przed urodzeniem małej, a po porodzie wszystko zeszło teraz tyle się przybyło:szok: ważę 57kg w normie do mojego wzrostu ale może mnie zmobilizujecie:tak:
ja z kolei w pasie cienka w 9 miesiącu z córka miała 99cm:szok: i na poród szłam to się pytali czy na potrzymanie
za to uda to trochę bym im zabrała:tak: tłuszczyku
A jeśli chodzi o wylewający się brzuch to ja odkąd rok temu rzuciłam fajki to nie mogę się go pozbyć... ale ze mnie leń!!!;-)

No właśnie wszystko zależy od rodzaju figury.
Jak ktoś słyszy, że muszę ćwiczyć to patrzą na tyłek i mnie wyśmiewają. a tu brzuch rośnie:szok:
Nadmiar na brzuchu to wiele chorób. Wolę odrobinę im zapobiegać za wczasu.

Dziewczynki ja będę żadziej ale nie zapominajcie o mnie......
miłej nocki kwiatuszki...;-)
Nie zapomnę ;-);-);-)

Kinguś tak z ciekawości pewnie nie chcesz jeszcze nic pisać ale jaki ci wychodzi termin?
Październik ale kiedy dokładnie to nie wiem bo ginka mówiła, że to może być młodsza ciąża. Wg om 5tc i 5 dni a wg owulacji 3 t i 1dzien.

zdaje mi sie ze to nie ma na nic wplywu...tak jak kiedys ktoras z dziewczyn napisala niech Twoj M celuje na prawo:-D
Gdzieś czytałam, że komórka jajowa wytwarza jakiś zapach żeby pokierować plemniki ale oczywiście zdarzają się gapy które nie do tego jajnika polecą.

Objadam się odkąd zaczęłam się starać o fasolkę.Myślalam sobie tak nie długo i tak przytyję to co sobie będę żałować
:-D:-D:-D Ja też tak mam

reklama
Do góry