kinguś
Nie poddam się
Ja też czułam, że będzie @ i mój M też uwierzyła a tu niespodzianka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja narazie staram się nie myslec ...moze bedzie niespodzianka :-):-):-)Ja też czułam, że będzie @ i mój M też uwierzyła a tu niespodzianka
Tak kochane testuje za 6 dni zobaczymy :-):-):-)
Dodajecie mi otuchy to miłe mam znowu troszkę nadziei że się uda.
Dziękuje wam kobietki.
Dokładnie lepiej być mile zaskoczonym
Mam nadzieje ze to .......
No to testujemy razem
Tak kochana trzymam za Ciebie kciuki :-):-):-) za siebie po cichutku tez ;-)
No wlasnie o to chodzi Dzieki dziewczynom, tez jestem pelna nadzei i co miesiac mam nadzieje, hihihi. Tym razem jest jakos inaczej. Tak mi organizm sfiksowal w tym cyklu, ze juz nic nie rozumiem. Tyle, ze tym razem jestem dziwnie spokojna. Bedzie jak bedzie i tyle
Tylko mam taka malllllllllluuuuuusienka nadzieje, ze moze jednak. Teraz pewnie bedzie "po ptokach", bo juz zapeszylam . Ale moze, przez to ze malym druczkiem pisze, to oszukam los. ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
Witaj. Ja nie chciałam czekać roku i zapisałam się na monitoring cyklu(usg) najbardziej pewna metoda by sprawdzić czy jest owulacja.Cześć Dziewczyny. Mam 22 lata i pochodze z okolic warszawy. Mam jedno pytanko czy któraś z was robiła już jakieś badania? jak tak to po jakim czasie próbowania? Bo ja z moim M staramy się już pół roku ale moja gin powiedziała że wyśle mnie na badania dopiero jak minie rok?
....Gdzieś czytałam, że komórka jajowa wytwarza jakiś zapach żeby pokierować plemniki ale oczywiście zdarzają się gapy które nie do tego jajnika polecą.
KINGUS bo tak naprawde to nic wiecej nie pozostalo,tylo i wylacznie pozytywne myslenie,ze bedzie dobrze!
to normalne,ze boisz sie co bedzie,ale nie ozwol by strach byl silniejszy,zwalcz go!wiem,ze myslisz-latwo Wam sie mowi..-ale na prawde nic wiecej nie pozostalo tylko byc dobrej mysli
czy przed owulacja czy podczas, to po ktorej stronie pobolewają jajniki?? z lewej czy zprawej strony?
buźka
.....Dzieki kochana, troszke mnie uspokoilas. Cytologia to jest smear test wlasnie. Ja mialam robiony swap test, pytalam czy to nie jest smear test i pielegniarka powiedziala, ze nie. To jest podobno tylko wymaz, ktory sprawdza czy nie masz infekcji lub zapalenia. Nigdy o czyms takim nie slyszalam ale wierze pielegniarce na slowo
ja z kolei w pasie cienka w 9 miesiącu z córka miała 99cm i na poród szłam to się pytali czy na potrzymanie
Dziewczynki ja będę żadziej ale nie zapominajcie o mnie......
miłej nocki kwiatuszki...;-)
Witaj. Ja nie chciałam czekać roku i zapisałam się na monitoring cyklu(usg) najbardziej pewna metoda by sprawdzić czy jest owulacja.
Kaprycha - Ja nigdy nie slyszalam o swap tescie tutaj A powiedz mi dlaczego nie zrobilas sobie cytologii?