reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

A i ja chciała się pochwalić końcem lenistwa czyli tym, że zaczęłam dbać o brzuszek. A i trochę ćwiczeń zdrowiu nie zaszkodzi.

Czas zrzucić ten tłuszczyk i szykować się do wakacji
Ja też muszę się wziąść za swój brzunio bo tłuściutki się zrobił i w spodnie się nie dopinam:no:
Ja mam niestety słomiany zapał jakiś czas temu kupiłam rowerek stacjonarny i miesiąc tylko ćwiczyłam a teraz stoi.
A u ciebie jak z motywacją?:-)

reklama
Strach kobiet przed autem bierze się przez fanatyzm mężczyzn. Karmią Was strachem, wmawiając że baba się nie nadaje na kierowcę. Stresują ciągle przypominając, że zaś coś przerysujecie. Auto jest po to żeby rysować i jeździć a nie dmuchać i chuchać.
Ja miałam to szczęście, że trafiłam na facetów którzy za wszelką cenę chcieli mnie nauczyć bezpiecznej jazdy i jak się zachować w sytuacjach bez wyjścia. Dzięki temu ze wszystkich sytuacji kryzysowych wylazłam cało.
Ile razy ja auto zarysowałam, zaliczyłam poduszki powietrzne. Ale teraz wsiadam do auta, potrafie zaliczyć 1000 km bez odpoczynku i przejeżdżając przez obce państwa.
Nie dać się zastraszyć. O niebo jesteśmy my baby lepszymi kierowcami od facetów. Faceci mają wściekłość jaj za kierownicą. Dla nich liczy się kto pierwszy wystartuje ze świateł i prędkość.

wiesz z ta opnia , ze kobiety jeżdzą bezpieczniej zgadzają sie niektóre firmy ubezpieczeniowe , np. link 4 na dzien dobry daje kobietom 10 % znizki na OC

hahahahaha sorki,ale fajnie to sformulowalas i smiac mi sie zachcialo z tym kryzysem....

hej dziewczyny
kingus kochana nie przejmuj sie , bedzie dobrze , zobaczysz:tak:sciskam cie mocno;-)
pozdrawiam wszystkie staraczki , nie pisze ale pamietam o was caly czas:tak::sorry2:
mam pytanko takie malutkie :confused:
przed owulacja czy podczas, to po ktorej stronie pobolewają jajniki?? z lewej czy zprawej strony?
buźka:happy:quote]

wiesz co,ja to mam tak,ze przewaznie boli mnie lewy jejnik,ale nie koniecznie czasami bola mnie oby dwa,zdarza sie tez ze czuje tylko prawy....wiem,wiem nie pomoglam hehe,ale tak walnie jest u mnie,nie ma regoly.....

no mnie z kolei znów boli tylko lewy

hej dziewczyny nie byo mnie na forum i 10stron naskrobalyscie hehe:-):-) jak tak czytam wypowiedzi niektorych dziewczyn ze nie moga zajsc w ciaze bo cotam to troche mnie to przeraza ze w sumie coraz ciezej jest zajsc w ciaze..ja tez mam watpliwosci czy uda mi sie to w tym cyklu dlatego juz probuje;-)bo w sumie przy pierwszej ciazy udalo mi sie zajsc w 3cyklu po odstawieniu tabsow...jak myslice czy mam jakies szanse zajsc w tym cyklu skoro 6tyg temu odstawilam tabsy??ile kosztuja testu owu??pozdrawiam

Ja też muszę się wziąść za swój brzunio bo tłuściutki się zrobił i w spodnie się nie dopinam:no:
Ja mam niestety słomiany zapał jakiś czas temu kupiłam rowerek stacjonarny i miesiąc tylko ćwiczyłam a teraz stoi.
A u ciebie jak z motywacją?:-)

Motywacja - jak usiądę w wannie i widzę te wałeczki na brzuchu i zgrabną pupę to robi mi sie niedobrze - niestety dopadają mnie uroki genów rodzinnych - czyli kobieca figura JABŁKO!!!!!!!!!
Mam kształtną pupę rozmiaru 38 a wtedy w pasie nieproporcjonalnie na większy rozmiar. To dobija.

Jak ćwiczyłam i się schylałam to tak brzuszek wystawał zza pasa, co ja pisze wystawał, WISIAAAŁŁŁŁŁŁ!!!!!

BBBBLLLLLEEEEE

kinguś jak się czujesz?
Trochę lepiej dzięki Wam:tak::tak:
To i tak długo:tak: Może zapał się pojawi ;-)

.jak myslice czy mam jakies szanse zajsc w tym cyklu skoro 6tyg temu odstawilam tabsy??ile kosztuja testu owu??pozdrawiam
Wiesz nie mam pojęcia, pewnie wszystko zależy od organizmu ale trzymam kciuki. Ja kupiłam za 25 zł opakowanie( 5 testów).

Niunia27 mimo wszystko jakoś motywację masz, a ja jak mała pójdzie spać to się dopiero biorę za kolację i wcinam na wieczór i 3 kanapki:zawstydzona/y: ważę 7 kg więcej jak przed urodzeniem małej, a po porodzie wszystko zeszło teraz tyle się przybyło:szok: ważę 57kg w normie do mojego wzrostu ale może mnie zmobilizujecie:tak:
gie-oska testy oglądałam na allegro już za 37zł 20 szt więc znacznie taniej jak w aptece:-)
A co do auta prawko mam 4 lata 2lata nie jeździłam ciąża i po porodzie, a teraz najzwyczajniej tylko blisko do sklepu, bo boję się i już a co dopiero z dzieckiem z tyłu.

dziewczyny a czemu raz jest z lewego a raz z prawego jajnika?? i jaka to roznica? czy to na coś ma wpływ?
Musi być sprawiedliwie raz jeden raz drugi i to normalne;-)
Motywacja - jak usiądę w wannie i widzę te wałeczki na brzuchu i zgrabną pupę to robi mi sie niedobrze - niestety dopadają mnie uroki genów rodzinnych - czyli kobieca figura JABŁKO!!!!!!!!!
Mam kształtną pupę rozmiaru 38 a wtedy w pasie nieproporcjonalnie na większy rozmiar. To dobija.

Jak ćwiczyłam i się schylałam to tak brzuszek wystawał zza pasa, co ja pisze wystawał, WISIAAAŁŁŁŁŁŁ!!!!!

BBBBLLLLLEEEEE
To ja mam podobnie najchętniej bym wywaliła lustro z łazienki.:-)
Mam figurę po mamie i chyba też jabłko:tak: mała pupa,wąskie biodra i mega wypasiony brzuch.
Najgorsze jest to że nie dopinam się w spodnie a jak już się dopne to mi się wylewa.
No nic chyba wezmę przyklad z ciebie i zacznę ćwiczyć.

reklama
To ja mam podobnie najchętniej bym wywaliła lustro z łazienki.:-)
Mam figurę po mamie i chyba też jabłko:tak: mała pupa,wąskie biodra i mega wypasiony brzuch.
Najgorsze jest to że nie dopinam się w spodnie a jak już się dopne to mi się wylewa.
No nic chyba wezmę przyklad z ciebie i zacznę ćwiczyć.
ja z kolei w pasie cienka w 9 miesiącu z córka miała 99cm:szok: i na poród szłam to się pytali czy na potrzymanie
za to uda to trochę bym im zabrała:tak: tłuszczyku

Do góry