reklama
Kaprycha
Fanka BB :)
witam wieczorkiem wlasnie zrobilam test owu jedna kreska a druga slabiutka wiec pewnie jutro beda dwie grubachne dziewczyny robicie tez testy owu i czekacie po wyniku pozytywnym ok 12 godz czy przytulanki od razu
Jak jeszcze uzywalam testow owu, to nie czekalam tylko dzialalismy ile sie dalo. Jak widzisz bez skutku. Moze inne dziewczyny maja jakas lepsza metode :-(
martyna222
udało się ! :)
Mi testy owulacyjne nie pomogły, słyszałam że jednym pomagają drugim nie?! Możesz spróbować może u ciebie zadziałają!?
Jak jeszcze uzywalam testow owu, to nie czekalam tylko dzialalismy ile sie dalo. Jak widzisz bez skutku. Moze inne dziewczyny maja jakas lepsza metode :-(
U
użytkownik 489
Gość
nie ma za co po to tu jesteśmy żeby się wspierać a co do kompa to myślę, ze mamuśka przesadza ale trzeba ją zrozumieć w końcu to jej pierwszy wnuk:-) ja na szczęście mam laptopa więc jest bezpieczniej. Dzięki kochana za dbanie o nasze zdrówka kochana jesteś;-)Kochana jestes! Dziekuje!!!!!!
Słonka a co do komputera + ciężarna to ogolnie jest przyjete ze ciężarnej wolno siedziec przy komputerze 4h na dobe (chiba) a najbardziej promieniującym "miejscem" kompa jest monitor a dokladniej tył!!!!! jak masz plaski monitor to pol biedy ale gorzej z tymi starszego typu!
No wiesz, że ja tez się cieszę z tych objawów tylko dziś do południa byłam nie przytomna, w głowie tak się kręciło jakbym sama wypiła z liter spirytus i ciągle te okropne mdłości.kinguś pisze:Bardzo się cieszę, że masz objawy i czekamy na relacje z Twojego usg;-)U mnie nie za różowo, katar coraz większy na domiar złego wczoraj w kąpieli zobaczyłam kawowy śluz piersi dziś mniej bolą i nie ukrywam że coraz mniej nadziei na lepsze jutro. Niestety na usg czekam jak na wyrok
Kinguś nie martw się będzie dobrze, tylko staraj się nie stresować i myśl pozytywnie bo to fasolince się udziela takie złe nastawienie i przygnębienie. Pomyśl o niej, że czuje to samo co Ty, a czy Ty chciałabyś żeby była smutna?? możesz mnie opieprzyć za to ale ja mam takie podejście. A dla otuchy to powiem Ci,że testy też robiłam jak byłam przeziębiona i wyszło pozytywnie, więc sytuacja może się powtórzyć u Ciebie:-) A co do bólu piersi to ja nie awsze go mam, więc tym się nie sugeruj.
Witaj gaba82 na forum;-)
kochana wierze w to bardzo mocno i czekam na usłyszenie pierwszego uderzenia serduszka mojego maleństwa:-)nenius pisze:Na pewno wszystko będzie w porządku
Widzę, że teraz pora na synusie, czyżby i u mnie teżnenius pisze:Ktoraś z Was pytała o płeć (chyba zapomniałam zaznaczyć cytowania): chłopczyk , prawdopodobnie Marcelek.
Kochane trzymam za Was kciuki;-)
Julitka oby to było to na co czekasz ,czyli fasolinka;-)
Haszitka
może kiedyś...
Dziewczynki ja się juz żegnam, jutro rano musze wstać bo 200 km w jedną stronę mamy do przejechania... @ jeszcze nie przylazła, ale objawów ciązowych nie mam żadnych, podkreślam ŻADNYCH... więc póki co czekam na @... pewnie się spóźni, choc ostatnio jej się to nie zdażało....wyliczając średnią z ostatniego roku to była co 24,5 dnia, a dzis jest 26... he he he, sama się wkręcam... głooopia!!!:-)
Nic sobie nie wkręcasz, ja miałam ostatnio podobną sytuację w poprzednim cyklu, całkowicie inne samopoczucie, stan fizyczny całkiem inny niż zawsze.
Oboje z M żyliśmy tym, ze za 8 miesięcy będzie na świecie z nami maleństwo. Test sprowadził nas odrobinę na ziemie a później @ dała porządnym obuchem w głowę.
Dziewczyny, w końcu zaczęłam ćwiczyć.
Właśnie jestem po niezłej przeprawie. Czuje każdy mięsień brzucha i nóg!
Sylwijka1981
Aktywna w BB
Witam Was!
U nas dziś nieciekawie małą coś mdli i zbiera jej się na wymioty:-( pewnie jakieś choróbsko:-(
kinguś głowa do góry musi być dobrze, plamienia kawowe nic złego raczej nie oznaczają, pewnie wypada termin na @. Zreztą jutro wizyta u gina, więc się wyjaśni. Ja trzymam kciuki.
Niunia27 jednak Cie mąż dopuścił do kompa miło Cię widzieć.
elisabeth kto wie;-)
sylwka22 trzymamy kciuki za serduszko:-)
martyna222 tak to jest z tą @ jak czekasz to nie ma, jak nie chcesz wredota przychodzi.
Pozdrawiam Was wszystkie
U nas dziś nieciekawie małą coś mdli i zbiera jej się na wymioty:-( pewnie jakieś choróbsko:-(
kinguś głowa do góry musi być dobrze, plamienia kawowe nic złego raczej nie oznaczają, pewnie wypada termin na @. Zreztą jutro wizyta u gina, więc się wyjaśni. Ja trzymam kciuki.
elisabeth kto wie;-)
sylwka22 trzymamy kciuki za serduszko:-)
martyna222 tak to jest z tą @ jak czekasz to nie ma, jak nie chcesz wredota przychodzi.
Pozdrawiam Was wszystkie
Witaj wszystkie się staramy a razem rażniejCześć dziewczyny. Podczytuje was od dawna i chciałąbym się przyłączyć. Właśnie kończy mi się @ i zaczynam staranka. TO będzie już 4 miesiąc starań. Jestem dobrej myśli
A czy to nie jest tak jak owulka z lewego jajnika to boli lewy a jak z prawego to prawy?hej dziewczyny
mam pytanko takie malutkie
przed owulacja czy podczas, to po ktorej stronie pobolewają jajniki?? z lewej czy zprawej strony?
buźka
Tak myślę ponieważ moja koleżanka jak była w ciąży i poszła na pierwsze usg to lekarz powiedział że owulacja byla z prawego jajnika i ona mówiła że czuła ból w prawym.
kinguś
Nie poddam się
Tak jak pisały dziewczyny to może być plamienie około owulacyjne. Pójdziesz do lekarza i wszystko się wyjaśni.. Ale przechodzę do tręczoncego mnie problemu dwa tygodnie temu miałam miesiączkę i teraz od dwóch dni pojawiło mi się palmienie nie jest to czysta krew lecz brudna i nie jest to tak intensywne jak potrafi być okres nie boli mnie brzuch. Niestety ale na wizytę muszę czekać do następnego tygodnia. Jak myślicie co to może być ???
Błagam napiszcie co to może być:-(
Oj biedactwo. Testujesz za 6 dni, trzymam kciukiwymiotowac mi sie chcialo masakra :---(
Mi ginka mówiła, że owulacja jest raz z jednego raz z drugiego jajnika. Może boli Cię ten z którego będzie ;-)przed owulacja czy podczas, to po ktorej stronie pobolewają jajniki?? z lewej czy zprawej strony?
Tak zawsze jest jak się czeka to nie ma ;-)
a ja jak na złość nie mogę się doczekać @ kurde no!!! niech w końcu przybędzie!!! a do was nie !!!;-)
No to superDziewczyny, w końcu zaczęłam ćwiczyć.
Właśnie jestem po niezłej przeprawie. Czuje każdy mięsień brzucha i nóg!
Elisabeth trzymaj się, spokojnej drogi.
Haszitka
może kiedyś...
A dopuścił bo książkę czyta.
A i ja chciała się pochwalić końcem lenistwa czyli tym, że zaczęłam dbać o brzuszek. A i trochę ćwiczeń zdrowiu nie zaszkodzi.
Czas zrzucić ten tłuszczyk i szykować się do wakacji.
A u nas przysypało śniegiem. Szkoda, że auto niesprawne bo bym pojeździła na nartach.
reklama
Sylwijka1981
Aktywna w BB
Zazdroszczę też musiałabym poćwiczyć ale mam leniaA dopuścił bo książkę czyta.
A i ja chciała się pochwalić końcem lenistwa czyli tym, że zaczęłam dbać o brzuszek. A i trochę ćwiczeń zdrowiu nie zaszkodzi.
Czas zrzucić ten tłuszczyk i szykować się do wakacji.
A u nas przysypało śniegiem. Szkoda, że auto niesprawne bo bym pojeździła na nartach.
kinguś jak się czujesz?
Podziel się: