reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

marzenixx, bablyss, lilu19- kochane i wam sie uda.. wiem ze nieraz tak slyszalsycie ale moze faktycznie dajcie sobie na luz..ale oczywiscie zagladsajcie tutaj czasami.. mnie dzis boli tam na dole.. czytalam gdzies ze to spojenie lonowe.. masakra,, ponoc to normalne i czasami boli az do porodu.. masakra :baffled:

reklama
Julitko ja od 3 lat mieszkam w Tucholi...

Martynka to ja trzymam kciuki razem z Toba, oby moja się nie pojawiła a Twoja pojawiła;-)

ja sie dziś żegnam, idę robic kolację bo się mały dopomina ciepłej herbatki... jutro zajrzę...

dobranoc wszystkim

Ale jajca. Właścicielem mojej firmy jest firma z Tucholi :) Razem jesteśmy w grupie kapitałowej :-) Pewnie znasz, a może tam pracujesz ? Duża firma produkcyjna na H..... :-)

CZEŚĆ moje kochane forumowiczki :-) jak mnie tu dawno nie było, no ale nie mogę często siedzieć przed kompem ze wzg na fasolinkę i będę tutaj sporadycznie ale Was nie opuszczę:tak:

Martyna - życzę szybkiej @ i powodzenia po zabiegu:tak::tak::tak:

Elisabeth - przykro mi z powodu babci:-(

ja niestety nie muszę czekać do jutra - przed chwilą dostałam @:-( ale się nie poddam i za około 2 tygodnie znów do dzieła:-);-)

Kaprysiu - ja nie rozumiem jednak sposobu opieki ginekologicznej na wyspach - ale jak oni mają taki przyrost naturalny jak piszecie to może to działa:szok:

a tak w ogóle to ściskam wszystkie forumowiczki. Staram się zaglądać rzadziej, by się nie nakręcac i potem mam np. 40 strn do czytania i nawał informacji. Liczę na to, że fluidki ciążowe jednak "zarażą" to forum i będzie tak jak któraś z Was pisała - 2 fasolki dziennie:-):-):-)

Witam Dziewczyny... czy ktos mnie jeszcze pamięta???
Pamiętamy:-) zniknęłłaś nam na jakiś czas.
Fajnie że Chrzciny się udały.

No to niezły pies. A to ona czy on? Mój psinuś zawsze na przywitanie wsadza nosek w krok bo jest wykastrowany.
Ile ma piesek, on czy ona, jakich rozmiarów jest, rasa.
Może pomogę jakąś radą bo znam się co nieco na czterech łapach. Jako nastolatka zajmowałam sie opieką nad nimi.
Smutno mi było bo czuję że @ się pojawi ale też się uśmiałam z tej sytuacji.:-D:-D
Pies wabi się Tayson i jest to duży amstaff:-D ledwo sobie dałam z nim rade:-D
Koleżanka mówi że zawsze wyczuje u niej @ kilka dni wcześniej i łazi za nią.
Ja mam pieska yorka takie maleństwo ale mój nie ma takich akcji ma swoją maskotkę i tylko ją molestuje.

Kaprysiu to czekam na wyniki Twojej betki...

Sorki Dziewczynki, ze tak po krótce, duzo nie przeczytałam co u Was, bo jakoś nie mam głowy do tego, mam nadzieję, że mi wybaczycie... dziś moja babcia zmarła (99lat) w czwartek jadę na pogrzeb, smutno mi dodatkowo, bo ostatni raz widziałam ją w lipcu, chciałam, zeby jeszcze Kubę zobaczyła, ale niestety nie zdążyłam..... no nic nie bedę Wam tu smęcic...

Dzieki kochana :tak:
Bardzo mi przykro z powodu Twojej babci. Mam nadzieje, ze sie jakos trzymasz. 99 lat, to piekny wiek. A teraz niech Twoja babcia znow cieszy sie mlodoscia. A tym, ze Kuby nie udalo jej sie zobaczyc sie nie martw. Jestem pewna, ze go widzi :tak:

Ile ma piesek, on czy ona, jakich rozmiarów jest, rasa.
Może pomogę jakąś radą bo znam się co nieco na czterech łapach. Jako nastolatka zajmowałam sie opieką nad nimi.

Niunius, moj piesek/diabel jest plci meskiej, ma niewiele ponad rok i jest bull terrierem ( ktore z natury sa nieznosne). Vet mi zaproponowal kastracje ale ja uwazam, ze dam sobie z nim rade bez takich extremalnych srodkow.

chyba zamiast testow kupie sobie psa:-)

Ja bym jednak nie ryzykowala, bo mozesz trafic na takiego bezuzytecznego niszczyciela jak ja. Juz moj M. lepiej sie sprawdza w ocenianiu kiedy bede miala @ lub owu ;-)

Niunia dzięki za odp. masz rację póki mieszczę się w normię to nie będę się martwić.
Za miesiąc jak będę robiła bete zrobię też glukoze a teraz ogranicze cukier zobaczymy czy zadziała.
A teraz chcę @@@ bo chcę zacząć przygotowania do IUI ... :tak::tak:
Elisabeth przykro mi z powodu babci.:-(

Kochana, a jesli moge zapytac robilas glukoze na czczo, czy nie? Bo ja tak ale nikt mi nie powiedzial, czy moge jesc przed...

KROPYCHA swita racja wlasnie to samo chcialam napisac! dziewczyna chyba pomylila fora!!!!!!!!!!!!! kazda starajaca sie duzo by oddala by byc na jej miejsu! jezeli chce sie zalic to niech poszuka stosownej stronki...

No wlasnie. Mowie Wam, zdenerwowalam sie na maxa, ze az trudno mi bylo znalezc synonimy przeklenstw :-D:-D:-D

Kaprysiu - ja nie rozumiem jednak sposobu opieki ginekologicznej na wyspach - ale jak oni mają taki przyrost naturalny jak piszecie to może to działa:szok:

Wedlug mnie tu nie ma opieki ginekologicznej, to jest czysta zenada. Ja jestem zalamany ich podejsciem i coraz powazniej mysle o powrocie :crazy:

A tak poza tym, to znowu mam pytanie ( z serii tych "dziwnej tresci" :-D). Po paru godzinach od dzisiejszego badania ( miala byc cytologia a byl zwykly wymaz), zauwazylam na wkladce doslownie kilka kropel krwi. Czy Wy tez tak mialyscie moze ?
Buzka

Kaprycha ja robiłam na czczo tak kazał lekarz... a co do cytologi ja nigdy nie miałam żadnych krwawień, chyba musiał lekarz zrobić to zbyt mocno... bolało cię ... ?

reklama
Kaprycha ja robiłam na czczo tak kazał lekarz... a co do cytologi ja nigdy nie miałam żadnych krwawień, chyba musiał lekarz zrobić to zbyt mocno... bolało cię ... ?

Nie nic, nie czulam. Pielgniarka mi tylko taka paleczka musnela po wnetrznosciach ( :-D) i tyle. Trwalo to 5 sekund. Dlatego dziwie sie, ze plamilam.....

Do góry