martyna222
udało się ! :)
a może to nadżerka??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a może to nadżerka??
Kaprycha nie ma co się martwić, zobaczysz wynik cytologi to będziesz wiedziała czy to nadżerka...a może to rzeczywiście jakiś przypadek... nie martw się i nie umieraj!!!!;-)![]()
ja to już nie wiem pierwsze słyszę o takim czymś na ogół robi się tak cytologię ten kraj to jakiś jest dziwny?Niczego sie nie dowiem, bo babka mi powiedziala ze to nie jest cytologia i ze tylko sprawdza czy nie mam infekcji. Ja chce do mamyyyyyyyy !
:-);-)
Wedlug mnie tu nie ma opieki ginekologicznej, to jest czysta zenada. Ja jestem zalamany ich podejsciem i coraz powazniej mysle o powrocieA tak poza tym, to znowu mam pytanie ( z serii tych "dziwnej tresci"
). Po paru godzinach od dzisiejszego badania ( miala byc cytologia a byl zwykly wymaz), zauwazylam na wkladce doslownie kilka kropel krwi. Czy Wy tez tak mialyscie moze ?
Buzka
:-):-):-):-)Chyba zmienię nazwę bo M podpatrzał. Zaczął cofać i znalazł.
A to skunks. Mówi, że tu jakieś herezje babskie odprawia się![]()
Bardzo ładna betka93:d:d:d
Jak jest ciałko to była owulacja.Nie wiem co myśleć o tym ciałku, nie powiedział czy była owu, chyba tak.
Dziękuje kochanie.Kochana tylko bez nerwowbedzie wszystko dobrze, zobaczysz
Ja kochana przeprowadzke mam na karku i troszke zalatana jestem,mialam nie miec internetu przez tydzien, M chcial juz przenies go na nowe mieszkanie ( jestesmy jeszcze na starym ) ale ublagalam go zeby mi tutaj jeszcze zostawila tak ogolnie to czekam na wredna @ ktora pewnie sie pojawi za ok 4 dni po duphastonie
![]()
Bardzo się cieszę, że masz takie dobre podejście. Wy się starajcie a ja mocno trzymam kciukija dziewczyny zaczelam od dzis nowy cykl staranek , bardziej na luzie , mam nadzieje ze sie uda bo dzis znowu sie dowiedzilam ze kolezanka kolejna w ciąży... wiec same widzicie ze dzialac trzeba....
Do końca we mnie wierzyłaś :-) Buziaczekoj ty moj gluptasku!czulam to w kosciach normalnie! ;-)
masz moje kciuki i modlitwe! i wiare ze tym razem bedzie serducho waliło jak dzwon!
![]()
Dobrze, że jesteś już w domkuU mnie raczej średnio, w nocy z niedzieli na poniedziałek odwiedziłam szpitalbo potwornie bolał mnie brzuch. Na szczęście okazało się, że nie miało to nic wspólnego z ciążą. Do dzisiaj jestem cała obolała i nie bardzo mogę się ruszać, eh........
Trzymam kciuki;-)Dzień dobry :-)
Byłam u gin i pani powiedziala, ze pecherzyk ladnie rosnie,
O matko ile czekaniaMelduje, ze betka i reszta badan zrobione (bez przygod sie nie obylo) a wyniki maja byc za 7 dni.
Buzka, bede pozniej
Spotkało Was wielkie szczęście. Wszystko się ułoży a Ty będziesz mamą 2 wspaniałych dzieci.dziewczyny mam syna ktory ma rok a jestem w ciazy z drugim 6tydzien i jestem zalamana pomuzcie chociaz troche slow otuchy potrzebuje i co tu teraz robic
Żeby nie przyszła ;-);-)Ja czekam do jutra - jak nie dostanę @ to dopiero wtedy w czwartek beta:-)
Trzymam mocno kciuki za inseminacje ;-);-)Witajcie!!! niestety nie tym razem beta negatywna...:-( trudno będzie inseminacja!!!
Cześć dziewczynki.
Czuję że w tym miesiącu fasolki nie będzieWyskoczył mi wielki syf na czole a ta menda pojawia się zawsze przed małpą,rano go jeszcze nie było a teraz dioda taka że szok
Byłam dzisiaj u koleżanki jej pies wąchał mnie i napastowałPowiedziała mi że on się tak zachowuje jak ona ma dostać okres.
No załamkapo co mi testy kupować będę chodzić do koleżanki ciekawe czy owulacje też wyczówa
![]()
Jak mieścisz się w normach to dobrze, a lekarz widział wyniki?. trochę się zaczynam martwić?!
Wchodzę do albumu i nie wiedzę zdjęcia a ono jest pierwsze jak byk
U mnie już po chrzcinach... ufff... było całkiem miło... 10 osób i 2 dzieci, ale dałam rade... wkleiłam jedno zdjęcie do albumu "rodzinka" zapraszam...
A kysz @ ;-);-)A mnie boli podbrzusze, ale jakby inaczej niż na @, ale nie doszukuje się niczego, jutro czekam na wielmożną @
Czekamy ;-)Kolejny monitoring w piątek (12dc), w środę (17dc), w środę (24dc) i myślę, ze dopiero przy tym ostatnim monitoringu lekarz powie "Teraz Pani Olu" :-)
Mam nadzieje, że szybko przejdziemnie dzis boli tam na dole.. czytalam gdzies ze to spojenie lonowe.. masakra,, ponoc to normalne i czasami boli az do porodu.. masakra![]()