reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
a może to nadżerka??

Cholera wlasnie wie. Nigdy nie mialam problemow z nadzerka co nie znaczy, ze nie moga sie ujawnic na stare lata. Zastanawiam sie, czy plamienie moglo w ogole miec zwiazek z badaniem. Jak serdu****emy z M., to nigdy nie plamilam (ani jak badam sobie szyjke) a to jest troszke bardziej inwazyjne, hihihi.
Juz nic nie rozumiem. Moze ja umieram? :-):-D:-):-D:-)

Kaprycha nie ma co się martwić, zobaczysz wynik cytologi to będziesz wiedziała czy to nadżerka...a może to rzeczywiście jakiś przypadek... nie martw się i nie umieraj!!!!;-):blink::-D

Kaprycha nie ma co się martwić, zobaczysz wynik cytologi to będziesz wiedziała czy to nadżerka...a może to rzeczywiście jakiś przypadek... nie martw się i nie umieraj!!!!;-):blink::-D

Niczego sie nie dowiem, bo babka mi powiedziala ze to nie jest cytologia i ze tylko sprawdza czy nie mam infekcji. Ja chce do mamyyyyyyyy !

:-D:-);-)

Niczego sie nie dowiem, bo babka mi powiedziala ze to nie jest cytologia i ze tylko sprawdza czy nie mam infekcji. Ja chce do mamyyyyyyyy !

:-D:-);-)
ja to już nie wiem pierwsze słyszę o takim czymś na ogół robi się tak cytologię ten kraj to jakiś jest dziwny?:szok: tak samo ta beta wyniki powinny być od razu przecież za tydzień wynik może być już inny :baffled:.... jak ty to wytrzymasz!

Wedlug mnie tu nie ma opieki ginekologicznej, to jest czysta zenada. Ja jestem zalamany ich podejsciem i coraz powazniej mysle o powrocie :crazy:A tak poza tym, to znowu mam pytanie ( z serii tych "dziwnej tresci" :-D). Po paru godzinach od dzisiejszego badania ( miala byc cytologia a byl zwykly wymaz), zauwazylam na wkladce doslownie kilka kropel krwi. Czy Wy tez tak mialyscie moze ?
Buzka

Kochana mi sie zdaje,ze to byl przypadek....u mnie w miescie wlasnie oglasza sie polski ginekolog,otworzyl wlasnie gabinet spisalam sobie jego nr w razie czego zawsze warto miec(nie masz mozliwosci pojscia do polskiego lekarza?),swoja droga wracajac do cytologii to ja w uk musialam sobie ja wykonac sama az sie zdziwilam,ze Tobie zrobily to polozne...bo niby wkraczaja w skrajnych przypadkach...

martyna222 szkoda że betka nie wyszła wierzyłam że Ci się udało, ale jak sama pisałaś to optymistycznie podchodzisz do insem.
karola.de rewelacyjny jest ten Tayson taniej chyba kupić psa niż ciągle wydawać kasę na testy:-D
Z drugiej strony to przykro mi że @ się zbliża a może jednak nie przyjdzie:tak:
Moja @ wreszcie powoli się kończy!
Kaprycha z tym plamieniem to może rzeczywiście przypadek. Nie wiem sama.

reklama
Chyba zmienię nazwę bo M podpatrzał. Zaczął cofać i znalazł.
A to skunks. Mówi, że tu jakieś herezje babskie odprawia się:crazy:
:-):-):-):-)

Bardzo ładna betka :tak::tak:

Nie wiem co myśleć o tym ciałku, nie powiedział czy była owu, chyba tak.
Jak jest ciałko to była owulacja.

Kochana tylko bez nerwow :tak: bedzie wszystko dobrze, zobaczysz :tak::-D
Ja kochana przeprowadzke mam na karku i troszke zalatana jestem,mialam nie miec internetu przez tydzien, M chcial juz przenies go na nowe mieszkanie ( jestesmy jeszcze na starym ) ale ublagalam go zeby mi tutaj jeszcze zostawil :tak: a tak ogolnie to czekam na wredna @ ktora pewnie sie pojawi za ok 4 dni po duphastonie :dry:
Dziękuje kochanie.
Mam nadzieje, że będzie się Wam dobrze mieszkało w nowym miejscu.
Buziaczki;-)

ja dziewczyny zaczelam od dzis nowy cykl staranek , bardziej na luzie , mam nadzieje ze sie uda bo dzis znowu sie dowiedzilam ze kolezanka kolejna w ciąży... wiec same widzicie ze dzialac trzeba....
Bardzo się cieszę, że masz takie dobre podejście. Wy się starajcie a ja mocno trzymam kciuki :tak::tak:

oj ty moj gluptasku! :-D czulam to w kosciach normalnie! ;-):-D:rofl2::-D:rofl2: masz moje kciuki i modlitwe! i wiare ze tym razem bedzie serducho waliło jak dzwon! :rofl2:
Do końca we mnie wierzyłaś :-) Buziaczek

U mnie raczej średnio, w nocy z niedzieli na poniedziałek odwiedziłam szpital :baffled: bo potwornie bolał mnie brzuch. Na szczęście okazało się, że nie miało to nic wspólnego z ciążą. Do dzisiaj jestem cała obolała i nie bardzo mogę się ruszać, eh........
Dobrze, że jesteś już w domku :tak:

Dzień dobry :-)
Byłam u gin i pani powiedziala, ze pecherzyk ladnie rosnie,
Trzymam kciuki;-)

Melduje, ze betka i reszta badan zrobione (bez przygod sie nie obylo :crazy:) a wyniki maja byc za 7 dni.
Buzka, bede pozniej
O matko ile czekania :baffled:

dziewczyny mam syna ktory ma rok a jestem w ciazy z drugim 6tydzien i jestem zalamana pomuzcie chociaz troche slow otuchy potrzebuje i co tu teraz robic
Spotkało Was wielkie szczęście. Wszystko się ułoży a Ty będziesz mamą 2 wspaniałych dzieci.

Ja czekam do jutra - jak nie dostanę @ to dopiero wtedy w czwartek beta:-)
Żeby nie przyszła ;-);-)

Witajcie!!! niestety nie tym razem beta negatywna...:-( trudno będzie inseminacja!!!
Trzymam mocno kciuki za inseminacje ;-);-)

Cześć dziewczynki.
Czuję że w tym miesiącu fasolki nie będzie:wściekła/y: Wyskoczył mi wielki syf na czole a ta menda pojawia się zawsze przed małpą,rano go jeszcze nie było a teraz dioda taka że szok:no:
Byłam dzisiaj u koleżanki jej pies wąchał mnie i napastował:szok: Powiedziała mi że on się tak zachowuje jak ona ma dostać okres.
No załamka:-D po co mi testy kupować będę chodzić do koleżanki ciekawe czy owulacje też wyczówa:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

. trochę się zaczynam martwić?!
Jak mieścisz się w normach to dobrze, a lekarz widział wyniki?

U mnie już po chrzcinach... ufff... było całkiem miło... 10 osób i 2 dzieci, ale dałam rade... wkleiłam jedno zdjęcie do albumu "rodzinka" zapraszam...
Wchodzę do albumu i nie wiedzę zdjęcia a ono jest pierwsze jak byk :-D Śliczne :-):-)

A mnie boli podbrzusze, ale jakby inaczej niż na @, ale nie doszukuje się niczego, jutro czekam na wielmożną @
A kysz @ ;-);-)

Kolejny monitoring w piątek (12dc), w środę (17dc), w środę (24dc) i myślę, ze dopiero przy tym ostatnim monitoringu lekarz powie "Teraz Pani Olu" :-)
Czekamy ;-)

mnie dzis boli tam na dole.. czytalam gdzies ze to spojenie lonowe.. masakra,, ponoc to normalne i czasami boli az do porodu.. masakra :baffled:
Mam nadzieje, że szybko przejdzie :tak::tak:

Do góry