reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama

Kinguś jak się czujesz???
U mnie średnio, byłam podziębiona i myślałam że przeszło ale dziś się nasiliło i po pracy poszłam do lekarza. Leczyć mam się metodami domowo- ziołowymi. Mam zwolnienie do piątku. I co raz bardziej się boję. W czwartek mam usg ale zobaczę tylko czy podrósł pęcherzyk i czy jest pęch. żołtkowy bo na zarodka to jeszcze za wcześnie.

Kinguś co tam u ciebie kochana jak się czujesz?:-D
Pierwsze badanie lekarz widział i kazał dlatego powtórzyć...:baffled: a najlepsze jest to że mój pierwszy gin. nic nie powiedział a teraz w tej klinice ten od razu że glukoza dość wysoka.... zastanawiające nie?!:baffled:
kiedy wizyt u lekarza?

Kinguś co tam u ciebie kochana jak się czujesz?:-D
Pierwsze badanie lekarz widział i kazał dlatego powtórzyć...:baffled: a najlepsze jest to że mój pierwszy gin. nic nie powiedział a teraz w tej klinice ten od razu że glukoza dość wysoka.... zastanawiające nie?!:baffled:
kiedy wizyt u lekarza?
Wiesz mój M kiedyś badał cholesterol i jeden lekarz powiedział mu że jest ok a drugi że już musi leki brać na to, co lekarz to opinia.
W czwartek idę na usg

Kinguś wiem co czujesz bo pamiętam swoje usg w ciąży z córką ( a wcześniej poroniłam) przez 3 tyg lekarz kazał mi co tydz chodzić najpierw był pęcherzyk 6mm, potem po tyg 14mm, a po kolejnym tyg wreszcie zarodek i serduszko:tak: jak ja się cieszyłam mimo że plamiłam i udało się po bojach i trudach moja córcia ma dziś 2 latka a my czekamy na 2 fasolkę.Będzie dobrze musisz wierzyć. Daj koniecznie znać po czwartkowej wizycie.
Matyna222
mieścisz się w normach fakt blisko górnej granicy.

Wiesz mój M kiedyś badał cholesterol i jeden lekarz powiedział mu że jest ok a drugi że już musi leki brać na to, co lekarz to opinia.
W czwartek idę na usg
Będę bardzo mocno trzymać kciuki... napewno będzie wszystko dobrze... uwierz mi bo ostatnio miałam rację że za wcześnie test zrobiłaś ?!!!:-D:tak:
teraz znowu będę miała rację!!!;-);-):blink::-)

reklama
Kinguś jak będziesz mieć jakieś pytania a oczywiście jeśli będę umiała pomóc to pisz. Ja w ciąży z córką przeszłam wszystko:-( czego oczywiście żadnej nie życzę. Leżałam całą ciążę w łóżku w domu lub w szpitalu ale się udało i wbrew oczekiwaniom lekarzy córka nie była wcześniakiem tylko urodziła się .... 4 dni po terminie:-D poród wywołany

Do góry