reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
także catedra i kunguś trzeba dzieci dobrze wychowac, żeby biznes dobrze szedł!!!:-D:-D:-D:-D pamiętajcie dziewczynki....

maggie_f...głowa do góry..takiej treści post znalazłam na jednym forum:

U mnie wykryto macice dwurożną tuż przed zajściem w ciążę, a raczej było to tylko podejrzenie. Ponieważ by stwierdzić taką macice lekarze muszą zdiagnozować to podczas operacji. U mnie potwierdzili dopiero przy cesarce. Całą ciążę musiałam przesiedzieć w domciu. Bardzo mi przeszkadzała myśl, że mogę poronić, więc byłam ostrożna. Musiałam co tydzień na początku ciąży, a później co dwa lub trzy tygodnie chodzić do ginekologa. Byłam pod bardzo dobrą opieką. Już na samym początku zostałam poinformowana iż urodzę wcześniej i przez cesarkę. Pod koniec ciąży mały miał już mało miejsca, ponieważ macica się już tak nie rozszerzała jak zdrowe macice:)wiec musiałam iść do szpitala i czekać na odpowiedni moment. Tym momentem okazały się złe przepływy do synka i nie było odwrotu-cesarka. I choć synek urodził się wcześniej i był malutki( niecałe 2 kg) dziś jest zdrowym, roześmianym i pełnym energii chłopcem. Dziś wiem, że nie trzeba się bać macicy rogatej tylko trochę uważać na siebie podczas ciąży i być optymistką, przecież ta macica nie musi być taka zła:)

shenkoka, dzięki - u mnie to raczej nie ma co potwierdzać, dwurożna jak nic. Sama się zdiwiłam bo lekarz zaczął mi wszystko na monitorze pokazywać i zanim jeszcze powiedzial dwurożna to sama spytałam co tam za 'okularki' są na tej macicy. Więc skoro ja to widzialam to on musi być pewien tego co mówi. :-(

Kochana tylko bez nerwow :tak: bedzie wszystko dobrze, zobaczysz :tak::-D

Ojjj kochana nie klam :-p Bo ja tu jeszcze jestem ze staraczek 2008 bez dzidziusia....

Ja kochana przeprowadzke mam na karku i troszke zalatana jestem,mialam nie miec internetu przez tydzien, M chcial juz przenies go na nowe mieszkanie ( jestesmy jeszcze na starym ) ale ublagalam go zeby mi tutaj jeszcze zostawil :tak: a tak ogolnie to czekam na wredna @ ktora pewnie sie pojawi za ok 4 dni po duphastonie :dry:
Ja tez jeszcze ze staraczek 2008 zostałąm :tak:

będziecie ciociami :D 5 tydzień:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

CATEDRA mowilam Ci,ze ta betka to tylko formalnowc!
a nie dostrzeglas zadnych zman w swoim wygladzie?!

Chyba zmienię nazwę bo M podpatrzał. Zaczął cofać i znalazł.
A to skunks. Mówi, że tu jakieś herezje babskie odprawia się:crazy:

babskie herezje hehehehehehhehehehehheh ale sie usmialam..!

czesc dziewczyny ;-)

Marzenixx co u Ciebie???
jestem kochana, jestem....
nie zaglądam do was bo nie chce sie za bardzo nakrecac, postanowilam dac sobie spokuj... a pozatym mialam koncowe egzaminy i mialam troszke nauki, ale naszczescie wszytskie mam do przodu:-D
kingus kochanie moje ty wiesz ze ja sciskam kciuki az do czerwonosci zebyc ty zobaczyla pieknie bijące zdrowe serduszko!!!:-D:-D:-D
catedra gratulacje ogromniaste!!!!!
buterfly27 ja tez zostalam ze staraczek 2008:tak::sorry2:

ja dziewczyny zaczelam od dzis nowy cykl staranek , bardziej na luzie , mam nadzieje ze sie uda bo dzis znowu sie dowiedzilam ze kolezanka kolejna w ciąży... wiec same widzicie ze dzialac trzeba....

buziaki kochane dla wszystkich :******

czesc dziewczyny ;-)

jestem kochana, jestem....
nie zaglądam do was bo nie chce sie za bardzo nakrecac, postanowilam dac sobie spokuj... a pozatym mialam koncowe egzaminy i mialam troszke nauki, ale naszczescie wszytskie mam do przodu:-D
kingus kochanie moje ty wiesz ze ja sciskam kciuki az do czerwonosci zebyc ty zobaczyla pieknie bijące zdrowe serduszko!!!:-D:-D:-D
catedra gratulacje ogromniaste!!!!!
buterfly27 ja tez zostalam ze staraczek 2008:tak::sorry2:

ja dziewczyny zaczelam od dzis nowy cykl staranek , bardziej na luzie , mam nadzieje ze sie uda bo dzis znowu sie dowiedzilam ze kolezanka kolejna w ciąży... wiec same widzicie ze dzialac trzeba....

buziaki kochane dla wszystkich :******
u mnie też kochana same nowiny o ciąży :-D gdzie sie nie obejrze :-):-)

reklama
marzenixx mnie tez kochanie nie bylo kilka dni, dzis zajrzalam i tak się złożylo ze tez postanowilam dac spokoj.Raczej ze wszystkim...jak zajdę to wam napiszę, choc nie widze dla siebie w najblizszym czasie szans...:-( mamy teraz trochę spraw na glowie i jeszcze jakies tam zawirowania itp....u mnie tez wszystkie w ciąży, niedlugo moja siostra rodzi dziecko i kilka kolezanek.
Mojego męża teraz nie ma...zresztą ostatnio dosyc często...muszę trochę spraw pozalatwiac, doprowadzic do konca...BUZIACZKI DLA CIEBIE:-)

ja juz zmykam....

Do góry