aha a do wyliczeń polecam Termin porodu - Wiek dziecka - Ciąża - Dziecko
reklama
a to cudo odkryła shingle..
http://babystrology.com/tickers/bab...t=Kasia&year=2009&month=10&day=13&babycount=1
http://babystrology.com/tickers/bab...t=Kasia&year=2009&month=10&day=13&babycount=1
maggie_f
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny,
Większość z Was mnie nie kojarzy bo piszę na sąsiednim forum Mamusie, staraczki 2009 ale podczytuje Was i wkońcu dzięki Niuni postanowiłam się odezwać.
Niunia popłakałam się ze śmiechu, rozwaliłaś mnie tym skunksem
Myślałam że dziś będę już tylko ryczeć a tu proszę. A ryczałam bo byłam dziś u nowego gina który powiedział mi że mam macicę dwurożną i zrobił dziwną minę że 3 i pół roku bez tabsów, na zasadzie co ma być to będzie i niiiiiiiiiiiiic. Zlecił badania, powiedział że w prawym jajniku ciałko żółte jest (17dc) i narazie tyle. Nie wiem co myśleć o tym ciałku, nie powiedział czy była owu, chyba tak.
Większość z Was mnie nie kojarzy bo piszę na sąsiednim forum Mamusie, staraczki 2009 ale podczytuje Was i wkońcu dzięki Niuni postanowiłam się odezwać.
Chyba zmienię nazwę bo M podpatrzał. Zaczął cofać i znalazł.
A to skunks. Mówi, że tu jakieś herezje babskie odprawia się
Niunia popłakałam się ze śmiechu, rozwaliłaś mnie tym skunksem
Myślałam że dziś będę już tylko ryczeć a tu proszę. A ryczałam bo byłam dziś u nowego gina który powiedział mi że mam macicę dwurożną i zrobił dziwną minę że 3 i pół roku bez tabsów, na zasadzie co ma być to będzie i niiiiiiiiiiiiic. Zlecił badania, powiedział że w prawym jajniku ciałko żółte jest (17dc) i narazie tyle. Nie wiem co myśleć o tym ciałku, nie powiedział czy była owu, chyba tak.
Ale mi się mordka cieszybędziecie ciociami 5 tydzień
Catedra moja kochana straszliwie się cieszę AAAAAA
vvictoria
11.06...........02.10:)))
Catedra GRATULUJĘ!!!!!! No to mamy następną fasolkę.:-) Nie mogłam zasnąć bo byłam taka ciekawa co napiszesz!!! Teraz i ja odliczam dni do owulacji postanowiłam że tym razem sprubujemy testów może tak sie uda ajak sie nie uda to wtedy pójdę do mojego gin i bede robić badania choc to też może byc cos nie tak z moim M. MIłEJ NOCKI!!!!!!będziecie ciociami 5 tydzień
maggie_f...głowa do góry..takiej treści post znalazłam na jednym forum:
U mnie wykryto macice dwurożną tuż przed zajściem w ciążę, a raczej było to tylko podejrzenie. Ponieważ by stwierdzić taką macice lekarze muszą zdiagnozować to podczas operacji. U mnie potwierdzili dopiero przy cesarce. Całą ciążę musiałam przesiedzieć w domciu. Bardzo mi przeszkadzała myśl, że mogę poronić, więc byłam ostrożna. Musiałam co tydzień na początku ciąży, a później co dwa lub trzy tygodnie chodzić do ginekologa. Byłam pod bardzo dobrą opieką. Już na samym początku zostałam poinformowana iż urodzę wcześniej i przez cesarkę. Pod koniec ciąży mały miał już mało miejsca, ponieważ macica się już tak nie rozszerzała jak zdrowe macicewiec musiałam iść do szpitala i czekać na odpowiedni moment. Tym momentem okazały się złe przepływy do synka i nie było odwrotu-cesarka. I choć synek urodził się wcześniej i był malutki( niecałe 2 kg) dziś jest zdrowym, roześmianym i pełnym energii chłopcem. Dziś wiem, że nie trzeba się bać macicy rogatej tylko trochę uważać na siebie podczas ciąży i być optymistką, przecież ta macica nie musi być taka zła
Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
GRATULUJĘ KOCHANA :-):-):-)będziecie ciociami 5 tydzień
/poczekam do tego 17 i zobacze czy dostanę @ zobaczymy co bedzie ;-)Witajcie kochane:-):-):-):-)
Catedra - WIELKIE GRATULACJE:-);-):-);-)
Kingus - Rowniez WIELKIE GRATULACJE:-);-):-);-)Napewno pomodle sie za was oboje
Martyna222 - Cuda sie zdarzaja:-):-)3mam kciuczki za Ciebie, ja bym zrobila ta betke
Julitko ja biore ten Bromergon tak jak ty, ale dopiero 14 dni. Zaczelam brac 1dc czyli w dzien @, bo tak wypadlo:-(. Jak narazie nie mam zadnych plamien, nic musze wiec poczekac jak bedzie wygladal ten cykl, bo zazwyczaj mam plamienia tak na tydz przed @:-(Wiem, ze dziewczyny wspominaly o zagniezdzeniu sie zadodka a moze sie udalo.... ;-);-);-)
Nie jestes sama. Ja tez jeszcze nie mam dzidziusia:-(ale wiem, ze i na nas przyjdzie czas:-):-):-)
Ale wspanialy dzien, ktory przyniosl same dobre wiadomosci. Czekalam na to...
Lilu19
Fanka BB :)
Wróciłam.
Beta 905 ale ginka kazała podejść z dystansem, dziś w śluzie zobaczyłam nitkę krwi. Na usg widać tylko pęcherzyk ciążowy 4 mm, w czwartek idę zobaczyć czy coś urósł.
Bardzo Was proszę o kciuki i modlitwę.
Boję się ale muszę być spokojna
Kochana tylko bez nerwow bedzie wszystko dobrze, zobaczysz
a tak na marginesie ze staraczek 2008 to już chyba tylko ja zostałam bez dzidziusia... więc może teraz przyjdzie w końcu na mnie kolej!
A co dzieje się z Lilu?
Ojjj kochana nie klam Bo ja tu jeszcze jestem ze staraczek 2008 bez dzidziusia....
Ja kochana przeprowadzke mam na karku i troszke zalatana jestem,mialam nie miec internetu przez tydzien, M chcial juz przenies go na nowe mieszkanie ( jestesmy jeszcze na starym ) ale ublagalam go zeby mi tutaj jeszcze zostawil a tak ogolnie to czekam na wredna @ ktora pewnie sie pojawi za ok 4 dni po duphastonie
reklama
[video=youtube;j4tjlb77NFg]http://www.youtube.com/watch?v=j4tjlb77NFg&hl=pl]YouTube - Co to jest ciaza?Dzieci wiedza lepiej"]http://www.youtube.com/watch?v=j4tjlb77NFg&hl=p[/video][VideoShock Smieszne Filmiki | Ogladaj Smieszne Filmy, Smieszne Filmiki, Wlatcy Moch, 13 Posterunek, Miodowe Lata i wiele innych na VideoShock
Podziel się: