reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witajcie kochane:-):-):-):-)

Catedra - WIELKIE GRATULACJE:-):tak:;-):-):tak:;-)

Kingus - Rowniez WIELKIE GRATULACJE:-):tak:;-):-):tak:;-)Napewno pomodle sie za was oboje:tak:

Martyna222 - Cuda sie zdarzaja:-):-):tak::tak:3mam kciuczki za Ciebie, ja bym zrobila ta betke:tak::tak:

Kochane moje mam pytanko do WAS :-) więc tak kochane biore bromergon zanim zaczelam brac dostalam @ 27 grudnia potem zaczelam brac i dostalam po 26 dniach czyli 21 stycznia biore go nadal, bylam niedawno w łazience (siku) i patrze a tam krew a to dopiero 20 dzien cyklu kochane czy to normalne?? czy nie?? bo juz sama nie wiem malenkie co Wy o tym myslicie??

Julitko ja biore ten Bromergon tak jak ty, ale dopiero 14 dni. Zaczelam brac 1dc czyli w dzien @, bo tak wypadlo:-(. Jak narazie nie mam zadnych plamien, nic musze wiec poczekac jak bedzie wygladal ten cykl, bo zazwyczaj mam plamienia tak na tydz przed @:-(Wiem, ze dziewczyny wspominaly o zagniezdzeniu sie zadodka a moze sie udalo.... ;-);-);-)

....a tak na marginesie ze staraczek 2008 to już chyba tylko ja zostałam bez dzidziusia... więc może teraz przyjdzie w końcu na mnie kolej!

Nie jestes sama:tak:. Ja tez jeszcze nie mam dzidziusia:-(ale wiem, ze i na nas przyjdzie czas:-):-):-)

Ale wspanialy dzien, ktory przyniosl same dobre wiadomosci. Czekalam na to...:tak::tak::tak:

reklama
Do góry