catedra GRATULACJEbędziecie ciociami 5 tydzień
reklama
Super!!!będziecie ciociami 5 tydzień
Jaki wynik bety?
będziecie ciociami 5 tydzień
no pięknie!!!!! suwaczek prosze ładny wstawić mamusiu!!!!!;-)
mezatka
Moja coreczka Kasia :)
Witajcie kochane:-):-):-):-)
Catedra - WIELKIE GRATULACJE:-);-):-);-)
Kingus - Rowniez WIELKIE GRATULACJE:-);-):-);-)Napewno pomodle sie za was oboje
Martyna222 - Cuda sie zdarzaja:-):-)3mam kciuczki za Ciebie, ja bym zrobila ta betke
Kochane moje mam pytanko do WAS :-) więc tak kochane biore bromergon zanim zaczelam brac dostalam @ 27 grudnia potem zaczelam brac i dostalam po 26 dniach czyli 21 stycznia biore go nadal, bylam niedawno w łazience (siku) i patrze a tam krew a to dopiero 20 dzien cyklu kochane czy to normalne?? czy nie?? bo juz sama nie wiem malenkie co Wy o tym myslicie??
Julitko ja biore ten Bromergon tak jak ty, ale dopiero 14 dni. Zaczelam brac 1dc czyli w dzien @, bo tak wypadlo:-(. Jak narazie nie mam zadnych plamien, nic musze wiec poczekac jak bedzie wygladal ten cykl, bo zazwyczaj mam plamienia tak na tydz przed @:-(Wiem, ze dziewczyny wspominaly o zagniezdzeniu sie zadodka a moze sie udalo.... ;-);-);-)
....a tak na marginesie ze staraczek 2008 to już chyba tylko ja zostałam bez dzidziusia... więc może teraz przyjdzie w końcu na mnie kolej!
Nie jestes sama. Ja tez jeszcze nie mam dzidziusia:-(ale wiem, ze i na nas przyjdzie czas:-):-):-)
Ale wspanialy dzien, ktory przyniosl same dobre wiadomosci. Czekalam na to...
Raz jeszcze gratuluję,ładny wynik.:-):-):-)93:d:d:d
mezatka
Moja coreczka Kasia :)
będziecie ciociami 5 tydzień
Ale sie ciesze, az lzy do oczow sie cisna:-)
kliknij na suwaczek shenkokaDziewczynki ja chcę suwaczek pomóżcie!!!!!:-d:-d:-d:-d
reklama
Dziewczynki ja chcę suwaczek pomóżcie!!!!!:-d:-d:-d:-d
baby-gaga.com
Podziel się: