reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

dziękuje Lucynko. no ja też mam nadzieje że chociaż tu czasami sobie popiszemy.
No przygotowania już zakończone, wszystko kupione co trzeba.
Filip już w pn idzie do przedszkola. początkowo na 3-4h puki co sie cieszy i nie protestuje. Mam nadzieje że nie bedzie problemu (on jest taki ze mną zżyty) no i ja z nim.. :)
A jak u ciebie?? twój synek to już szkolniak!
no mój smyk idzie teraz do pierwszej klasy i ja to bardziej przeżywam niż on
też już prawie wszystko kupione został tylko strój na w-f a tak to już jest że to my ( czyli mamy) bardziej przeżywamy niż nasze małe szkraby

reklama
fakt My mamy chyba bardziej przeżywamy niż nasze dzieci.. tak już jest :)
Bedzie dobrze na pewno! ja sie ciesze bardzo że mój mały pójdzie.. już coraz bardziej samodzielny jest taka kolej rzeczy... jak to zleciało.. już nie moje maleństwo malutkie a przedszkolak!
Pozdrawiam ciepło:*

ten jest po angielsku darmowy i wyznacza owulacje Ovulation Calendar and Ovulation Chart - Fertility Charting jak będziesz chciała instrukcje to pisz na priva
ja lubie 28dni tylko trzeba płacić za korzystanie....ja mierze tempkę,badam szyjkę i obserwuje śluz i to mi wystarczy na określenie owulacji i zawsze sprawdza mi sie moja stwierdzenie z oznaczeniem przez ff.
a może założymy wątek pt. "wykresy tempkowe"
O swietnie, dzieki za link do ff, znalam to juz wczesniej. Szkoda, ze nie po polsku :( no i jest drogi jesli chcesz miec troche wiecej niz tylko wyznaczenie owulki...ja tez mierze tempke, badam szyjke i sluz. Tylko ze sluzem mam problemy, bo chyba wogole nie mam plodnego.
Fajny pomysl z tym watkiem " wykresy tempkowe"!! Duzo sie mozna dowiedziec przez mierzenie temperatury, nigdy wczesniej o tym tak nie myslalam...

O swietnie, dzieki za link do ff, znalam to juz wczesniej. Szkoda, ze nie po polsku :( no i jest drogi jesli chcesz miec troche wiecej niz tylko wyznaczenie owulki...ja tez mierze tempke, badam szyjke i sluz. Tylko ze sluzem mam problemy, bo chyba wogole nie mam plodnego.
Fajny pomysl z tym watkiem " wykresy tempkowe"!! Duzo sie mozna dowiedziec przez mierzenie temperatury, nigdy wczesniej o tym tak nie myslalam...
Gdzies (nie wiem czy czasem nie w "niezbedniku staraczki") jest opisany ten program po polsku.

Hejka.My wczoraj bylismy na piku piku Bartus pod wieczór miał gorączke i dzisiaj rano teraz jest lepiej,ale na dwórek nie wychodzimy.Nie pamietam czy Wam pisałam ale operacja bedzie 20 wrzesnia teraz beda sie dostawac przez klatke piersiową.Jak sie powtarzam to przepraszam.Czas leci a mój babel jest coraz bardziej słodszy zadziwia mnie.

Bartus przesyła buziaczki ciociom :-)

Załączniki

• DSC01224.jpg
    DSC01224.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 38
Hejka.My wczoraj bylismy na piku piku Bartus pod wieczór miał gorączke i dzisiaj rano teraz jest lepiej,ale na dwórek nie wychodzimy.Nie pamietam czy Wam pisałam ale operacja bedzie 20 wrzesnia teraz beda sie dostawac przez klatke piersiową.Jak sie powtarzam to przepraszam.Czas leci a mój babel jest coraz bardziej słodszy zadziwia mnie.

Bartus przesyła buziaczki ciociom :-)

To będziemy trzymać kciuki za pozytywny przebieg operacji!!!!

reklama
..no i moj syn już w przedszkolu siedzi od 10. Na 14 mykam po niego :) jak zje obiad.
cieszył się że idzie.. oby tak dalej.. :>
myślę że to kwestia przyzwyczajenia się, musimy wszyscy się przestawić teraz troszkę. A młody od września bedzie musiał wstawać rano bo na 7 do przedszkola bedzie zawożony.

ide się czymś zająć..
pozdrawiam!

Do góry