reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
to ja pisalam, nadal mam tą grudkę, wielkosc nic sie nie zmienila.Na wizycie zwrocę uwagę lekarzowi, zapytam co to jest.Wczesniej tego nie mialam...

A kiedy idziesz, ja muszę trochę poczekać z wizytą bo w tym tyg ma być @.
Daj znać co to, nawet jakby co to możesz pisać też na PM. Mam nadzieje, ze po @ zniknie i już się nie pojawi.

jesteś kochana no to zaczynam wierzyć w cuda!!! pozdrawiam

Ja czekalam 3 lata i sie udalo i tez nie wierzylam ze moze sie udac "po 3 latach staran i nic" a jednak udalo sie bez lekow, zabiegow....niczego poprostu zawital do na slodki groszek ktory zaczyna swoj 12tydz i jesli nie wierzysz w cuda spojrz w moj suwaczek oraz zdjecia usg w profilu bo to wlasnie taki piekny cud :) mimo ze M powiedziano "nie bedzie mial pan dzieci, wojowniczki zainfekowane i nie sprawne"

Naprawdę jest fajnie jak jest tyle dobrych wiadomości, fluidki fasolkowe latają w powietrzu.

catedra czy ty masz dziś wynik, wracaj do nas i się pochwal.

ostatnio jakos przedczoraj po przytulaniu z moim miskiem jak poszlam do łazienki mialam wlasnie troszke krwi, i dzis nie bylo zadnego przytulania bo meza nie ma :-( i znowu troszkę bylo ale juz nie ma :-) nie nakrecam sie narazie czekam :-):-)
Ja też pisałam jakoś pod koniec minionego tygodnia że miałam plamienie.
Troszeczkę krwi na wkładce wieczorem zauważyłam i następnego dnia też.Zdziwiło mnie to trochę bo nigdy wcześniej tak nie miałam:szok:
Rozmawiałam z moją koleżanką i ona mówi że też tak miała.Sądziła że to @ trochę wcześniej się pojawiła ale rano nic czysta podpaska.Kolejnego dnia sytuacja ta sama.
Ja ją pytam kiedy to było bo sądziłam ze w dniu małpy to plamienie a ona że nie ze to było wcześniej.
No i jak tu sie nie nakręcać:no:

Troszeczkę krwi na wkładce wieczorem zauważyłam i następnego dnia też.Zdziwiło mnie to trochę bo nigdy wcześniej tak nie miałam:szok:
Rozmawiałam z moją koleżanką i ona mówi że też tak miała.Sądziła że to @ trochę wcześniej się pojawiła ale rano nic czysta podpaska.Kolejnego dnia sytuacja ta sama.
Ja ją pytam kiedy to było bo sądziłam ze w dniu małpy to plamienie a ona że nie ze to było wcześniej.

hmmmmmmmmmmmm plamienie implantacyjne :)??? mooooooooooze byc jak najbardziej badz okoloowulacyjne..zalezy kiedy byla owu

sama widzisz ...nie wiem co myslec mam narazie zostaje mi czekanie do 17 :tak:

hmmmmmmmmmmmm plamienie implantacyjne :)??? mooooooooooze byc jak najbardziej badz okoloowulacyjne..zalezy kiedy byla owu
30.01 około godz.18 na teście LH były dwie grube kreski,więc myślę że owu była 31.01 tego dnia około 18 na tescie druga kreseczka była już dużo słabsza różowa nie bordowa jak dzień wcześniej.

Chyba zmienię nazwę bo M podpatrzał. Zaczął cofać i znalazł.
A to skunks. Mówi, że tu jakieś herezje babskie odprawia się:crazy:

reklama
Do góry