reklama
martyna222
udało się ! :)
oj kochana zrobię tą bete jutro bo mi żyć nie dacie?! ale gdyby nie to że muszę zrobić glukoze to bym nie pojechala? wyniki pewnie będę ok 15-16 więc zobaczymy!?Ja bym na twoim miejscu poleciała teraz po test Jeśli jutro jest termin @ to wyjdzie.
Kochana, betka Ci nie zaszkodzi a za to duzo wyjasni. Ja mowie robic !!!!!
Jezuuuuuu, szczeka mi opadla. Nie wiem co myslec. Zaraz sobie poczytam na ten temat.
Dzieki kochana za info :-)
P.S. Nawet nie wiesz jak poprawilas mi humor. Przynajmniej wiem, ze to wcale nie musi byc wina zadnych anomalii chorobowych. Ogromny budziak dla Ciebie!
Kochana ze spadkiem implantacyjnym jest tak wlasnie ze 6-10 dni po zapolodnieniu moze spasc tempka w zwiazku z tym ze zagniezdza sie zarodek ale niekoniecznie musi oznaczac ciaze bo moze sie nie zagniezdzic badz spadek jest maly i moze sie wydac implantacyjny...Zazwyczaj jest to spadek ponizej lini kontrolnej na wykresie ff czyli u Ciebie b. lady spadek i wzrost a z ilu Ci spadla?? bo wzroslo ladnie...Sama czekalam na taki spadek ale sie nie doczekalam, w ten dzien moze byc rowniez mini plamienie ....Nie chce Cie nakrecac ale brak objawow czesto moze byc objawem...u mnie w cyklu kiedy zaszlam piersi i brzuch wogole nie bolaly nic nie kulo nic...ale tempka sie nie nakrecaj bo potem tylko boli moze byc ALE NIE MUSI wiem ze jestm okropna ale nie lubie robic nadziei bo wiem ile razy sama cierpialam...a tak bedzie niespodzianka...jak tempka nie spada 18 dpo jest to ogromna szansa na fasolke a 21 to juz wogole to wlasciwie dwie magiczne liczby, w ich przypadku jak wiesz kiedy dokladnie byla owu (masz pewnosc) to sa lepsze niz test ciazowy
Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
Dzis 20 dcJulitka a ty który dzień cyklu?
martyna222
no to rzeczywiście może się fasolka zagnieżdża....oby tak było!!! trzymam kciuki!!Dzis 20 dc
Podziwiam Cię Ja bym dzisiaj poleciała po teścior;-)oj kochana zrobię tą bete jutro bo mi żyć nie dacie?! ale gdyby nie to że muszę zrobić glukoze to bym nie pojechala? wyniki pewnie będę ok 15-16 więc zobaczymy!?
martyna222
za dużo razy sie już rozczarowalam ja czekam na fasolkę już ponad 2 lata... więc jakby się udało to by był cud!!!Podziwiam Cię Ja bym dzisiaj poleciała po teścior;-)
Julitka
Nadzieja umiera ostatnia
ostatnio jakos przedczoraj po przytulaniu z moim miskiem jak poszlam do łazienki mialam wlasnie troszke krwi, i dzis nie bylo zadnego przytulania bo meza nie ma :-( i znowu troszkę bylo ale juz nie ma :-) nie nakrecam sie narazie czekam :-):-)no to rzeczywiście może się fasolka zagnieżdża....oby tak było!!! trzymam kciuki!!
asiucha-L
Fanka BB :)
Witam Moje kochane Dziewczynki!!!!!!!!!!!!!
Ale tu nowiny!
To faktycznie dziwne. Może idź do swojej ginki. A jeśli chodzi o tą prezerwatywę to powinnaś zwórcić uwagę na to. Myślę że to nie jest bezpieczne, drogą płuciową przenosi się wiele chorób, bakterii i to zabezpieczenie jest obowiązkowe ale na wszelki wypadek to weź swoją na następne usg. Wydatek nie duży a bezpiecznie.
Wiedziałam że tak będzie! Gratuluję z całego serca
Oj masz rację, tyle fasolek w tym miesiącu, fajnie by było, miesiąc lub dwa i wszystkie przeniesiemy się na mamusie 2009
Czekamy, czekamy z niecierpliwością!!!!:-)
Hm... beta śliczna ale pęcherzyk 4 mm czy to właściwe bo zupełnie się na tym nie znam. Ale wierzę że się udało! Trzymam kciuki.
Na seks zawsze jest pora. Tak sobie jednak myślę że może jeśli chcemy fasolkę to w czasie owu lepiej by było przytulać się wieczorem bo potem spokojnie sobie leżymy lub śpimy. Nie wiem czy to reguła ale może w taki sposób można pomóc.
Ale tu nowiny!
Byłam dzisiaj na monitoringu owu i nie wiem co mam o tym myślec. W piatek gin powiedzial mi, ze mam w prawym jajniku pecherzyk 13,7mm. A dzisiaj.... dowiedzialam sie, ze w mam pecherzyk 17mm w lewym jajniku Plynu w zatoce Douglasa nie ma. Co jest grane? Ide jutro rano do gin, zobaczymy co mi powie, ale dla mnie to jedna wielka zagadka... Aha, dzis mam 15 dc, myslalam, ze pojde jutro do gin i ona mi powie zebym jak zwykle zaczela brac luteine 16-25dc... tylko czy w sytuacji kiedy pecherzyk jest taki jaki jest, ma sens branie luteiny?? Luteina chyba sprawi, ze pecherzyk juz sie nie bedzie mial szansy rozwinac, co?
Kurcze no... facet, ktory robil usg nie zakladal na to uzadzenie prezerwatywy Mam nadzieje, ze on to jakos dezynfekowal w miedzyczasie Zreszta bylam w gabinecie nie dluzej niz 3 min.... przy takim przemiale moze on nie ma czasu zalozyc gumy ani zdezynfekowac?
To faktycznie dziwne. Może idź do swojej ginki. A jeśli chodzi o tą prezerwatywę to powinnaś zwórcić uwagę na to. Myślę że to nie jest bezpieczne, drogą płuciową przenosi się wiele chorób, bakterii i to zabezpieczenie jest obowiązkowe ale na wszelki wypadek to weź swoją na następne usg. Wydatek nie duży a bezpiecznie.
dziewczynki!!!!!! jutro miałam dostać miesiączkę.... zrobiłam test... jezu II KRECHY test robiony w pracy... druga krecha słaba ale nie przewidziało mi się
trzęsę się normalnie cała.... ledwo piszę DDDDDDDD
Wiedziałam że tak będzie! Gratuluję z całego serca
wow!!!!!!!!!!!
niezle!!!!!!!!!! jak tak dalej pojdzie za niedlugo zamkna watek bo wszystkie zaciazymy hehe!!!!!!!!!!!
Oj masz rację, tyle fasolek w tym miesiącu, fajnie by było, miesiąc lub dwa i wszystkie przeniesiemy się na mamusie 2009
dziewczyny o 21 odbieram wyniki betki
Czekamy, czekamy z niecierpliwością!!!!:-)
Wróciłam.
Beta 905 ale ginka kazała podejść z dystansem, dziś w śluzie zobaczyłam nitkę krwi. Na usg widać tylko pęcherzyk ciążowy 4 mm, w czwartek idę zobaczyć czy coś urósł.
Bardzo Was proszę o kciuki i modlitwę.
Boję się ale muszę być spokojna
Hm... beta śliczna ale pęcherzyk 4 mm czy to właściwe bo zupełnie się na tym nie znam. Ale wierzę że się udało! Trzymam kciuki.
a jak mysicie ktora pora doprzytulanek jest lepsza wieczor czy moze po poludniu o porze porannej juz pisac nie bede bo to prawdziwa perwersja:-):-):-)
Na seks zawsze jest pora. Tak sobie jednak myślę że może jeśli chcemy fasolkę to w czasie owu lepiej by było przytulać się wieczorem bo potem spokojnie sobie leżymy lub śpimy. Nie wiem czy to reguła ale może w taki sposób można pomóc.
reklama
Podziel się: